duminică, 5 septembrie 2021

Flăcările destinului ep. 12-20 turcești rezumat

Flăcările destinului ep. 12-20 turcești rezumat





12. În timpul primei audieri de divorț, Cemre este pusă față în față cu o surpriză din partea lui Çelebi. Cu fiecare clipă care trece, lațul din jurul întregii familii Kayabeyli continuă să se strângă, iar Çelebi nu pierde niciun minut punând în mișcare un plan foarte ingenios. În timp ce povestea dintre Rüya și Ömer, care se dovedește foarte interesantă și distractivă, este testată pe măsură ce se îndreaptă rapid către următorul pas din relația lor. În schimbul iertării datoriei, Ozan își va lăsa mândria deoparte și va lua o decizie foarte dificilă. Cemre primește brusc informații despre fiica ei Güneș, iar acum se află față în față cu o alegere greu de făcut.

13. Cemre rămâne cu fiica ei până se simte din nou bine, apoi Çelebi îi face o ofertă. Ömer rămâne alături de Rüya, fără a o lăsa singură, deoarece trece prin momente foarte dificile. El îi pregătește o mică surpriză dacă doar pentru câteva ore poate uita că este Rüya Yıldırımlar. Çiçek merge să-l viziteze pe Ali după operație și să-i ofere cea mai frumoasă surpriză. Ozan are o confruntare cu unchiul său și acum este obligat să ia o decizie între dorințele și responsabilitățile sale. În timp ce Çelebi este hotărât să dea foc oricui îi stă în cale, Rüya, Ömer, Ozan și Tomris sunt la fel de hotărâți să nu se plece în fața lui în niciun caz.

14. Rüya este complet deprimată de moartea tatălui ei Kenan și Ömer își asumă sarcina de a o ajuta în acest moment dificil și de a o readuce la viață. Singura modalitate prin care știe să facă acest lucru este să se deschidă în fața ei și să fie sincer cu privire la copilăria și trecutul său. Între timp, İskender își face jocul pentru a-i demonstra lui Rüya că este nevinovat. Încă o dată Çelebi decide să candideze la postul de primar și, înainte de a-și pregăti campania electorală, își dă seama că are nevoie de Cemre pentru a avea succes în această cursă. El îi prezintă lui Cemre o ofertă de nerefuzat și, pentru a putea petrece timp cu fiica ei Güneș, trebuie să ia în considerare cu seriozitate ceea ce a auzit. Cemre, Çiçek, Rüya, Tomris și Hanım se reunesc și formează o alianță foarte puternică pentru a lupta și a câștiga împotriva lui Çelebi.

15. Çelebi continuă să provoace obstacole, astfel încât Cemre să nu-și poată vedea fiica. În acest proces, solidaritatea femeilor formată din Rüya, Çiçek, Tomris și Hanım este cel mai mare ajutor al lui Cemre. Çelebi este încolțit în legătură cu candidatura sa la funcția de primar și i se cere să emită un comunicat de presă în care să-și anunțe retragerea. O mare surpriză în cartier va deschide niște răni din trecut.

16. Cemre continuă să încerce să obțină custodia temporară a fetei sale. În timp ce Çelebi face mișcări foarte inteligente pentru a depăși atacurile constante care îi sunt aruncate, el are acum un nou inamic, total neașteptat cu care trebuie să facă față. Pentru Ömer și İskender, o luptă foarte dură este pe cale să înceapă între ei. În timpul acestei lupte, Ömer descoperă un nume surprinzător. În timp ce Rüya este foarte curioasă cu privire la rănile pe care Ömer le are în legătură cu mama sa, este șocată de un adevăr cu privire la Çiçek cu care trebuie să se confrunte acum. Cât despre Cemre, în bătălia în curs de desfășurare cu Çelebi, este capabilă să deschidă o ușă către o nouă viață plină de speranță.

17. Custodia temporară a lui Güneș este dată lui Cemre și, împreună cu aceasta, toți norii întunecați de pe Yedikule încep să se risipească. Toți cei care sunt împotriva lui Çelebi s-au unit și acum sunt foarte fericiți. Ca răspuns, Çelebi se îndreaptă spre Cemre și către toți cei care au ajutat-o, pentru a le da tuturor o lecție. Acțiunile lui Çelebi de data aceasta o vor afecta foarte profund pe Cemre. În ceea ce îi privește pe Çiçek și İskender, ea vrea să țină secret față de Rüya planul lui de răzbunare, deși nu are habar că el a pregătit o surpriză frumoasă pentru ea.

18. Ozan, care nu vrea să rămână în casa pe care o deține Çelebi, își adună prieteni și golesc întreaga casă. În acest proces Ozan și Cemre, care au trecut prin momente foarte dificile, găsesc că și ei trebuie să-și exprime emoțiile. În ciuda amenințărilor lui Çelebi, Tomris nu încetează să o ajute pe Cemre. Pe măsură ce Rüya se mută cu Ömer, relația lor va deveni și mai pasională. Çelebi își dă seama că nu va fi capabil s-o convingă pe Cemre să se întoarcă acasă, așa că își schimbă tactica. Rezultatul final al divorțului va fi unul la care nimeni nu se aștepta!

19. Cemre își continuă luptele cu soțul ei Çelebi, cu care locuiește în aceeași casă, literalmente nas în nas. Ali se întoarce acasă cu intenția de a-i oferi lui Çiçek încă o șansă, dar se confruntă cu o scenă care îl va șoca. Ömer și Rüya, legați prin pasiune, sunt pe cale să treacă printr-un test privind relația lor. Ozan este nevoit să se ocupe de Çelebi din exterior. Ömer și Altan vor primi ajutor de la Cemre.

20. În timp ce Cemre cotrobăie prin casă pentru a găsi ceva pe care să-l poată folosi împotriva lui Çelebi, ea găsește o modalitate de a-l opri, cu ideea pe care i-a dat-o Tomris. Dar, pentru a obține succesul, trebuie să acționeze în secret. După lupta de la restaurant, Ömer nu dă înapoi și tensiunea dintre el și Rüya crește. În timp ce Iskender stă lângă Çiçek împotriva lui Bülent, intervenția lui Çelebi îl aduce pe Iskender la marginea prăpastiei. Ozan și Cemre își asumă riscuri mari pentru a se întâlni, dar întâlnirea lor le va schimba viața pentru totdeauna.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 2 ore și jumătate fără reclame.

a fost: Flăcările destinului ep.11 tr. tr                                     urmează: Flăcările destinului ep. 21-28 tr.

sursa foto: capturi video de pe dizilah.com

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Flăcările destinului, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.