luni, 3 iulie 2023

Frumusețe cu produsele Farmasi (partea a doua - parfumurile Signature și Shooter's)

Frumusețe cu produsele Farmasi (partea a doua - parfumurile Signature și Shooter's)Farmasi este o companie turcească de cosmetice care oferă o gamă largă de produse, inclusiv parfumuri. Două dintre parfumurile lor (apă de parfum, însă îmi este mai ușor să le prescurtez), pe care le-am cumpărat și încercat acum câteva zile, sunt Signature pentru femei și Shooter's pentru bărbați, ambele lansate în 2019. Aceste parfumuri sunt concepute pentru a reflecta personalitatea și stilul purtătorului, cu note distinctive și impresii de durată.

Frumusețe cu produsele Farmasi (partea a doua - parfumurile Signature și Shooter's)Signature pentru femei este o apă de parfum floral-fructată care se deschide cu o explozie de citrice, piper, pere și coacăze negre, urmată de o inimă de heliotrop, trandafir și magnolie. Baza este un amestec cald și senzual de vanilie, mosc, cașmir și ambră. Acest parfum este ideal pentru femeile încrezătoare și elegante care doresc să lase amprentă oriunde ar merge. Signature este un parfum versatil care poate fi purtat în orice anotimp și ocazie, de la zi până la noapte, însă este foarte potrivit ziua și mai ales vara.

Nu e un parfum prețios, nu este greu, deși are note dulci, e un parfum de toată ziua, foarte durabil - primele note care sunt puternice, dispar după cca o oră sau mai puțin, dar baza parfumului rămâne pe piele toată ziua, dacă nu dați cu apă în zona respectivă. Signature are un siaj mediu și o longevitate foarte bună, astfel încât nu va copleși simțurile (precum alte ape de parfum, de la alte firme, care te izbesc cu mirosul lor, ceea ce denotă un gust îndoielnic vizavi de persoana care-l poartă) dar nici nu va dispărea prea repede. Signature vine într-o sticlă roz, în cutie roz sigilată cu celofan.

Frumusețe cu produsele Farmasi (partea a doua - parfumurile Signature și Shooter's)Shooter's pentru bărbați este un parfum lemnos-picant, care începe cu o notă condimentată de citrice, nucșoară, prună, urmată de o inimă de lavandă și cedru. Baza este un amestec bogat și masculin de mosc, vanilie, lemn alb, tonka. Acest parfum este perfect pentru bărbații aventuroși și carismatici cărora le place să-și asume riscuri. Shooter's este un parfum îndrăzneț și energic, care poate fi purtat în orice anotimp și ocazie, de la casual la formal. Are un siaj puternic și longevitate mare, de peste 12 ore, așa că va atrage atenția și va rezista ore întregi. După părerea mea, care am testat parfumul și îmi place mai mult decât Signature, aș zice că este un parfum unisex, nu doar pentru domni. Shooter's vine într-o sticlă albă cu capac argintiu, modernă și elegantă, cu o cutie roșu cu negru sigilată cu celofan, reflectând natura dinamică și nervoasă a parfumului.

Frumusețe cu produsele Farmasi (partea a doua - parfumurile Signature și Shooter's)

 

Atât Signature pentru femei, cât și Shooters pentru bărbați sunt parfumuri calitative, la prețuri rezonabile. Cel mai mult îmi place că sunt durabile pe piele, exact ca apele de parfum luate din străinătate, spre deosebire de alte produse similare de la noi care nu durează nici jumătate de oră.
Sunt potrivite pentru oricine vrea să-și exprime individualitatea și carisma prin parfumul pe care îl lasă în urmă. Farmasi a creat două parfumuri care surprind esența numelor lor: Signature pentru femei este un parfum semnătură care face o declarație, în timp ce Shooter's pentru bărbați este un parfum de impact. Dacă ești în căutarea parfumurilor care să te facă să ieși în evidență din mulțime, cu siguranță ar trebui să încerci Signature pentru femei și Shooter's pentru bărbați de la Farmasi.
 
Frumusețe cu produsele Farmasi (partea a doua - parfumurile Signature și Shooter's)De unde le cumperi


Aceste produse se achiziționează astfel:
- de la reprezentanții Farmasi, la preț de catalog.
- de pe site-ul Farmasi cu cont de client, la preț de catalog. Te poți înscrie cu cont de client aici: cont client Farmasi
- de pe site-ul Farmasi cu cont de beauty influencer (reprezentant), ai reduceri de până la 50% în luna iulie la toate produsele! Iar dacă ai experiență cu Amway, Avon, Oriflame, CaliVita sau orice altă companie mlm, înseamnă că știi cum să obții un venit suplimentar! Te poți înscrie aici: cont BI Farmasi


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.