luni, 7 aprilie 2014

Feriha episodul 40 rezumat




Feriha episodul 40 rezumat
Feriha se află la Emir, hotărâtă să-i ofere o noapte de iubire. Emir pare intimidat, dar când o sărută pe gât și o mângâie, Feriha tremură de emoție și de teamă. Cei doi se află în dormitor, apoi el îi aduce capotul lăsat pe jos în hol și i-l pune înapoi pe umeri, spunându-i să se spele pe față și să coboare înapoi acasă la ea. Feriha se enervează și îl întreabă de ce n-o mai vrea? Emir o duce la baie și o spală pe ochi, apoi Feriha pleacă, nervoasă și dezorientată în același timp. Levent, care venise chemat de mama lui, îngrijorată că Bulent ieșise afară, tocmai dădea să plece și o vede pe Feriha pe scări, răvășită și dezbrăcată. O ia cu el în mașină și colindă toată noaptea împreună. A doua zi dimineață, Gulsum este aceea care observă lipsa verișoarei ei din dormitor. Profesorul o aduce pe Feriha acasă, iar Nevbahar vede de pe geam, întâmplător, când Feriha coboară din mașina lui Levent.

 episodul următor: Feriha 41

Emir coboară în fața blocului și atunci Levent îi spune că este cazul să regleze conturile între ei. Emir lovește primul, și are loc o bătaie care este văzută de Cansu, Sanem, Nevbahar și alți vecini care nu intervin între cei doi. Deși însângerați la față, nici unul nu cedează până când nu apare Feriha cu Gulsum. În acel moment bătaia se încheie și fiecare pleacă la mașina lui. Emir nu se duce la școală, deși Koray îl vede și îl întreabă ce are la față. Când Levent apare, și el "șifonat", Koray își dă seama cam ce s-a putut petrece.

Feriha episodul 40 rezumat
Emir pleacă din apartament și se mută la hotel. Cansu află și merge la el în cameră unde aproape că este dată afară cu duritate. De ciudă, se răzbună vorbindu-i urât lui Sanem. După ce din nou are loc o ceartă pe hol între Feriha și Seher, pentru că aceasta din urmă luase cheia de la ap. 10 sub pretextul că face curat, dorind de fapt să cotrobăie prin lucrurile rămase, apare Mehmet, care în loc să aplaneze conflictul, mai rău face, apoi sparge o vază cu flori. Mai mulți vecini ies și se arată nemulțumiți de certurile tot mai dese și de zgomotele din casa scării. Sanem are prilejul să îi poată evacua pe cei de la subsol așa că va convoca o ședință de locatari a doua zi. Koray află de la Gulsum despre acest lucru și îl anunță pe Emir că vor s-o dea afară din casă pe Feriha. Pe parcursul ședinței, Sanem e cât pe ce să dea două voturi negative, al ei și pt apartamentul 10, dar în ultima clipă apare Emir la ședință și demonstrează că are drept de vot pt că a cumpărat apartamentul cu o zi în urmă. Astfel, votul său este decisiv și cei de la subsol nu vor mai fi evacuați.

În urma acestui gest, Unal, care de când se mutase Emir la hotel credea că acesta s-a răcit față de Feriha, se supără rău de tot și își amenință fiul că va avea de-a face cu el dacă a fost în stare să cumpere o casă pentru o femeie săracă și mincinoasă ca Feriha.

Feriha episodul 40 rezumat
Finalul episodului 40: în spitalul de nebuni Halil nu-și ia medicația, ci cu pastilele pe care le ascunde sub limbă prefăcându-se că le ia, alcătuiește un fel de desen, cu o inimă străpunsă de o săgeată și cu numele Ferihăi pe ea. La un moment dat, lovește un asistent în cap cu o cutie metalică și astfel evadează din spital. Feriha este trimisă de Rîza să livreze corespondența și urcă scările oprindu-se uluită și speriată la un moment dat (probabil Halil o aștepta). Rîza primește un telefon și cineva îi spune că Halil a scăpat de la ospiciu, apoi se repede sus pe scări. Emir tocmai cobora iar Rîza strigă la Emir unde-i fata lui?

Feriha episodul 40 rezumat Feriha episodul 40 rezumat Feriha episodul 40 rezumat

Acțiuni secundare în episodul 40:
- Nevbahar ascunde niște secrete, atât despre ea cât și despre Bulent, față de Levent. La un moment dat i se face rău în fața blocului, scapă geanta pe jos, și doar Feriha e acolo s-o susțină.
-  Hande reapare și cu toate că este respinsă de Koray, nu-i pasă câtuși de puțin. Va afla toate can-can-urile ultimelor zile de la Cansu.
- Koray se apropie de Gulsum și ea începe să-i povestească despre viața ei.
- Koray și Gulsum le fac o farsă lui Emir și Feriha, încuindu-i într-o sală de curs, ca altă dată. Dar rezultatul este exact contrar așteptărilor: cei doi decid să se despartă definitiv.
- Levent îi mărturisește Ferihăi pe șleau că o iubește.


Ultimele episoade:  35 36 37,  39, 


sursa foto: capturi video de pe dizicafe.net

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




6 comentarii:

  1. mersi.mult de episod:*
    ionela

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta inseamna ca nu Mai e mult si e episodul in care se casatoresc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai putea sa incepi sa postezi rezumate ale filmului " Chemarea Inimii "" ??? Te rog incearca sa postezi câte 3 episoade pe saptamana din "Feriha" si " Suleyman Magnificul" ...oricum multumesc pt intreaga munca pe care o depui incercand sa postezi aceste rezumate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot prelua mai mult de 3-4 seriale saptamanal. Daca as avea un serviciu de 8 ore si apoi timp liber, ca toata lumea, ar fi excelent, dar ma indoiesc ca sunt femei care dupa serviciu au timp liber. In orice caz, nu pot afirma ca-mi permit menajera ca sa stau doar pe blog.

      Nu vreau sa sune dur, insa daca bloggingul nu era un hobby, daca nu-mi placea sa scriu, Pulberea de Stele nici nu ar fi existat, la cat timp imi ia sa postez macar de 4-5 ori pe saptamana.

      Cand pot, pun si cate 3 episoade, dar desi pot elevi e o saptamana relaxanta, nu vrei sa stii cum mut eu mobila de cateva zile si cum sterg praful si cimentul lasat in urma de zugravi+constructori. Ma rog la Dumnezeu sa termin de aranjat tot apartamentul pana de Paste.

      Ștergere
    2. P.S. de fapt voiam sa spun ca daca preia altcineva serialul tau preferat, si face rezumatele, eu le postez pe blog, nu am nimic impotriva!

      Ștergere
  4. Când Feriha merge să livreze corespondenţa, tatăl lui Halil este pe scări şi îi spune că Halil a fugit de la ospiciu.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.