marți, 8 aprilie 2014

Feriha episodul 41 rezumat





Feriha episodul 41 rezumat
Rîza e agitat pentru că Feriha nu este pe casa scării. Împreună cu Emir ies afară din bloc și o găsesc stând de vorbă cu tatăl lui Halil care venise să-i anunțe că fiul lor a scăpat din spital și cine știe ce face. Emir ascultă, dar nu înțelege mare lucru. La subsol se hotărăște ca Feriha să meargă mereu însoțită de Gulsum și de Mehmet, iar ușa să stea încuiată de acum înainte. Seher face pe interesanta, ca de obicei, și se lamentează că din cauza Ferihăi nu-și vor termina ei văruiala.

Emir încearcă să afle detalii despre panica pe care o provoacă Halil, dar crede că de la Feriha nu va scoate nimic, așa că îl întreabă pe Koray de unde ar putea afla adevărul. Koray o cheamă pe Gulsum la o întâlnire la care era și Emir prezent, și ea îi spune tot ce știe despre logodna forțată. După aceea, Feriha va accepta să discute cu Emir și-i va povesti totul cum s-a petrecut, astfel Emir aflând că toată logodna s-a făcut în urma poveștii cu pozele "compromițătoare" din revista în care apăruse Feriha și Koray. Astfel, o va repezi pe Hande și îi va spune că nu vrea s-o mai vadă niciodată în viața lui.

 episodul următor: Feriha 42

Feriha episodul 41 rezumat
Sanem încearcă în mai multe rânduri să-i atragă atenția lui Nevbahar că Levent ar avea o legătură nepermisă cu Feriha. Nevbahar nu înțelege de ce Sanem face acest demers, ba chiar se arată deranjată de faptul că viața fiului ei este subiect de discuție și de judecată pentru Sanem. La una din aceste conversații este martoră involuntară și Cansu, care, după ce bătrâna pleacă, îi spune mamei ei că nu și-a dat seama că relația lui Levent cu Feriha o deranjează chiar așa de tare. Atunci Sanem realizează că discuțiile ei cu Nevbahar bat la ochi și dau impresia că ea este geloasă pe Feriha. Fiind vremea sărbătorilor de iarnă, va încerca să se împace cu Nevbahar acceptând invitația la cina de Anul Nou unde urmau să fie prezenți Levent și Bulent. Înainte de a veni ea la cină, Bulent ține un scurt toast, bea un pahar de vin, apoi spune că pleacă de la această masă a unei familii simbolice. Se ridică, trage fața de masă după el cu toate paharele și farfuriile, apoi iese, în timp ce Sanem intră, uluită de ceea ce vede pe jos. Nevbahar o trimite afară unde o așteaptă Unal ca să petreacă anul nou împreună, iar Levent se întreabă unde tot pleacă fratele său, așa, fără să spună.

Unal într-o conversație cu Sanem îi împărtășește că el vrea să-l scoată pe Emir din parteneriatul afacerii, ca să nu mai afirme că banii care-i vin lui de acolo sunt ai lui - în realitate afacerile fiind conduse de taică-său. Sanem e de acord cu acest lucru, iar Unal reziliază parteneriatul cu Emir fără să-l anunțe pe acesta decât după ce schimbă contractul. Aysun nu este de acord cu acest gest și spune că-și va susține fiul, chiar dacă greșește. În continuare Aysun va încerca să-l determine pe Emir să se mute în altă parte, dar fără nici un succes. Când Cansu află despre faptul că Emir nu mai e parte a afacerii se ceartă cu Sanem, dar aceasta, diplomată, o trimite să discute cu Unal, pentru că pe ea n-o privește viața familiei Sarrafoglu.

Feriha episodul 41 rezumat
Vin sărbătorile de iarnă, toată lumea face fel de fel de pregătiri. Cansu, Hande, Lara, pregătesc o petrecere care va avea loc acasă la Koray, dar el fiind foarte dezamăgit de purtarea lui Hande, îi dă cheile casei să facă ce vrea, și apoi pleacă la Emir. Seher se plânge că numai ei nu fac nimic din cauza fricii de Halil. De altfel, această teamă este întemeiată, pentru că acesta o urmărește pe Feriha peste tot, la școală și la bloc, dar are grijă să fie cât mai puțin văzut. Totuși Emir și Cansu îl văd, în zile diferite, dar nu spun nimic celorlalți.

Feriha episodul 41 rezumat
Episodul 41 se încheie cu noaptea de Anul Nou. Emir bea șampanie cu Koray, Feriha și ai ei stau în sufragerie și joacă scrabble, apoi se culcă. La un moment dat Gulsum urcă la ap. 10 să ceară un tirbușon și rămâne cu Koray să bea șampanie. Emir coboară scările la 12 noaptea, iar Feriha tocmai ieșise și ea să vadă artificiile. Emir vrea să-i pună haina lui pe umeri, iar Feriha se enervează și fără să-și dea seama, scapă jos cheile de la ușă. Amândoi urcă în bloc. Feriha vede că nu mai are cheile în buzunarul flanelei și iese, temătoare, din nou afară. Emir sună la ușă la el, dar nu i se mai răspunde pentru că Gulsum și Koray s-au dus în dormitor, lăsând un șir de haine în urma lor.

Feriha caută cheile luminând asfaltul cu ecranul telefonului mobil. Din spate se apropie tiptil Halil, care o imobilizează și-i pune la nas o batistă cu un somnifer puternic .....

Alte acțiuni în episodul 40:
- Koray se supără încă odată pe Hande când o jignește pe Gulsum.
- Levent acceptă o invitație directă în dormitorul lui Sanem, dar amândoi sunt surprinși de către Cansu, care se întreabă de ce era ușa blocată?
- Mehmet află că votul lui Emir la ședința de bloc a fost decisiv și începe să-și pună niște întrebări în privința acestui ajutor.


Ultimele episoade: 36 37,  39,   40,


sursa foto: capturi video de pe facebook

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.



4 comentarii:

  1. Sincer va fi un episod oribil :( Saraca Feriha ... Noroc ca mai e pana pe 29 aprilie cand se difuzeaza ep 41 Cosmin Lazar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca oribil va fi 42-ul. De ce asa de tarziu? Se face o pauza de Paste?

      Ștergere
  2. Dar ce se intampla in episodul 42 ??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimic special, detalii legate de rapirea Ferihai. Plicticoase, pt mine. Vad ca in multe seriale turcesti sunt aceste clisee: fata saraca/baiatul bogat, accidentul, rapirea, persoana foarte intriganta (aici - Hande), etc. Iar in clisee sunt alte clisee: in rapire e la fel - el o dezleaga pe ea, ea cere sa fie legata de buna voie, ea ii da cu sticla-n cap, el o ameninta cu pistolul, vine politia - el gaseste metoda de a-i pacali. Rapitorul invariabil vrea sa fie pe veci cu victima.

      Seriale cu leit-motivul rapirii: Iffet, Feriha, Medcezir.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.