miercuri, 9 aprilie 2014

Feriha episodul 42 rezumat





Nimeni nu observă dispariția Ferihăi. Dimineața, Hatice le strigă pe fete și o vede doar pe Gulsum, care era preocupată acum de situația ei, în dormitor. Lumea începe să se agite. Emir coboară și întâmplător aude sunând telefonul Ferihăi căzut lângă mașina lui. Îl ia și nu înțelege ce caută acolo, apoi îl vede pe Mehmet ieșind din bloc și sunând-o pe sora lui. Înainte de a se lua la bătaie, înțeleg toți că au același scop, s-o găsească pe Feriha. La poliție fiecare spune ce știe, și din păcate, acum află Rîza despre prima răpire comisă de Halil. Emir completează informațiile spunând polițiștilor că Halil a dus-o la o casă unde ar fi urmat să locuiască împreună. Polițiștii merg pe această pistă și caută adresa respectivă.

 episodul următor: Feriha 43

Halil o ține pe Feriha legată în aceeași casă, care acum are alți proprietari, ținuți și ei cu forța, legați (o femeie și băiatul ei). Cu ajutorul unor injecții cu somnifere luate din spital, Halil o determină pe Feriha să doarmă. Când apare poliția la ușă, el o pune pe femeie să spună că e casa ei de 6 luni și că nu știe nimic despre nici un Halil. Ca să fie sigur că femeia spune ce vrea el, îi ia pe băiat și pe Feriha și se ascund toți 3 în baie, Halil amenințându-i cu un pistol. Astfel, chiar dacă polițiștii intră în casă, nu văd nimic deosebit. Trec două zile de chin pentru Feriha, care nu prea poate să facă nimic altceva decât să scrie un bilet, cu un ruj, bilet care nu va ajunge decât în curtea plină de noroi a casei.

În urma plângerii făcute la poliție, doi ofițeri bat pe la toate ușile din bloc să întrebe vecinii dacă au văzut ceva în noaptea de anul nou. Cansu fusese martoră la răpire, dar minte că a venit dimineața de la petrecere și nu știe nimic. Ulterior, poliția verifică înregistrările video ale camerelor de supraveghere din zonă și Emir o recunoaște pe Cansu are era filmată din spate. Aceasta este adusă la secție și confruntată cu filmarea, va spune că era beată, că nu și-a dat seama prea bine ce se petrece sub ochii ei. Emir se supără foarte tare pe ea pentru că a mințit și mai ales pt că nu a anunțat pe nimeni despre răpire, deși a văzut foarte clar totul. O repede și țipă la ea, iar Cansu face din nou o criză de nervi presărată cu lacrimi, la care sunt martori și Sanem cu Unal. Astfel Unal află că Cansu are niște probleme și că simte o iubire anormală pentru fiul său.

Koray se simte prins între problemele prietenului său și partida de amor cu Gulsum, consumată sub influența băuturii. Gulsum plânge neîncetat de atunci, cei din jur crezând că din cauza răpirii lui Feriha. Seher aude o conversație în care Emir o întreabă pe Gulsum dacă Feriha era în casă când a revenit ea dimineață, și își dă seama imediat ce s-a întâmplat. Mai mult, îi cere lui Gulsum să i se destăinuie ca și cum i-ar fi o soră mai mare, dar aceasta se îndepărtează de Seher fără să scoată nici o vorbă.

Episodul 42 se încheie când Halil, cu nebuneala lui (actorul joacă excelent, juri că e nebun!) se gândește că Feriha nu-și dă seama cât de mult se iubesc ei doi din cauza diavolilor, unul dintre diavoli fiind Emir. Îi cere Ferihăi să-i dea numărul lui Emir și îl cheamă acolo pregătindu-i o seringă cu somnifer. Emir apare val-vârtej și cade în capcana întinsă de Halil. Intră în casă și acesta îi înfige acul seringii în gât ....


Ultimele episoade: 37394041,


sursa foto: capturi video de pe facebook

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.


13 comentarii:

  1. Va rog puneti rexumatul ep 110 al serialului suleyman magnificul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De obicei rezumatele serialelor le pun in ziua in care se difuzeaza la tv.

      Ștergere
  2. cam scurt rezumatul.oricum.ms pt el.Ep43o sa fie un pic horror

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am lasat telespectatorilot placerea detaliilor sechestrarii Ferihai in fosta casa a lui Halil :)

      Ștergere
  3. Cand postezi ep 43?P.S. Multumim pt rezumate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De regula postez episoadele in ziua cand se dau la tv. Feriha - luni si marti, Suleyman - joi si vineri.

      Ștergere
  4. Eu am vazut ep 43 si chiar e inspaimantator dar este si foarte dragut pentru ca in sfarsit cei doi incapatanati isi declara iubirea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia aştept ep 43 ms mult miai luat o piatră de pd inimă spunândumi că îşi declară iubirea

      Ștergere
  5. Buna Oana cand postezi ep.43? Te rog adauga-l eu nu am timp sa-l vad la tv ca lucrez. Te rog din suflet! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut!Oana,de pe pag aceasta pot citi rezumatul urmat episod prin click pe"ep urmator 43".dar acolo unde sunt expuse toate ep,acesta(43)nu este"albastru"ca celelalte,deci nu pot da click pe 43,trebuie sa intru aici pt a putea sa-l citesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat, uitasem sa pun linkul in pagina Stele tv, dar eu de obicei nu prea postez mai mult de 1 articol pe zi, asa ca daca dai click doar pe numele blogului, Pulbere de stele, (sus pe imaginea albastra cu apa licarind), vor aparea ultimele 3 postari - trebuie sa derulezi pagina, postarile apar intregi.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.