luni, 14 aprilie 2014

Feriha episodul 43 rezumat





Feriha episodul 43 rezumat
Emir nu adoarme imediat ce Halil îi injectează somniferul, ci are loc o scurtă luptă, după care Emir încearcă s-o dezlege pe Feriha dar atunci somniferul își face efectul. Când se trezește, este legat la picioarele patului iar Halil încearcă să-l facă să sufere. Cum Emir nu ține cont de nimic și dacă are ocazia, îl lovește pe Halil, acesta la un moment dat se gândește să-l omoare cu o sapă de grădină. Feriha îl salvează spunându-i fostului ei logodnic că dacă îl omoară pe Emir cine va mai fi torturat văzând fericirea lor. De altfel Halil inventează tot felul de torturi pentru Emir, se plimbă cu lama unui cuțit pe fața lui, îi topește plastic pe piept, etc., în dorința de a-i demonstra că Feriha este a lui și că el, Emir, i-o va da din voință proprie pe Feriha lui Halil. (Trebuie să recunosc că ideile de aici sunt mult mai morbide și mai agresive psihic decât acelea din scena similară a serialului Iffet, când Ali Ihsan îi răpește pe Cemil și Iffet și-i torturează o noapte sub amenințarea cu moartea.) 

episodul următor: Feriha, 44

Feriha episodul 43 rezumat
La bloc deocamdată nu se știe ce-i cu Emir. Apare Unal la ușa fiului său dar crede că este doar supărat și nu vrea să vadă pe nimeni, așa cum a mai făcut și alte dăți. Cansu observă că și mașina lui lipsește din parcare, dar crede inițial că ar putea fi la școală. Sanem discută cu Nevbahar din nou despre subiectul Feriha și Levent, dar pe Nevbahar n-o interesează viața personală a fiului ei. Bulent observă că este ceva între fratele său și Sanem, mai ales că aceasta lasă intenționat cheile apartamentului la Nevbahar. Bulent, ca să-i strice jocul, i le duce imediat, ba chiar îi descuie și ușa pe care Sanem se prefăcea că n-o poate descuia.

Feriha episodul 43 rezumat
La un moment dat Cansu își dă seama că Emir a dispărut, dar nimeni nu o ascultă. Unal, Hande, Sanem, toți par să nu le pese de Emir și nu se gândesc nici o clipă că Cansu ar putea avea dreptate în ceea ce crede că s-ar fi întâmplat. Într-o seară merge să mai sune la apartamentul 10 în speranța că Emir a revenit acasă, dar adoarme la ușa lui Emir și acolo o găsește Rîza dimineața. Doar Levent își dă seama că Cansu are dreptate, dar nici acesta nu găsește înțelegere la Unal, căruia nu-i pasă dacă fiul lui o pățește din cauza unei fete sărace.

Feriha episodul 43 rezumat
Halil își urmărește în continuare scopul, deși finalul urmărit de el este încă neclar. Într-o dimineață îi găsește pe cei doi adormiți unul cu capul spre celălalt și se enervează maxim, așa că va urma un fel de nuntă, cu el și Feriha îmbrăcați mire și mireasă iar Emir urmând să joace rolul judecătorului. Totul desfășurându-se sub amenințarea pistolului. Între timp apare acasă proprietarul casei, care este împușcat fără rezerve de către Halil. Feriha când vede atâta sânge rece, înțelege că acest joc se poate sfârși tragic pentru ea și Emir.

Feriha episodul 43 rezumat
În acest timp însă, Emir reușește să se descalțe pe neobservate și să scape de sforile de la picioare, iar Feriha îl pune pe Halil s-o dezlege la mâini ca să poată semna actul de căsătorie. Apoi e rândul lui Emir să spună că trebuie să poată și el să semneze. Halil nu are încotro și îi dezleagă pe amândoi, iar Emir sare la bătaie luându-l prin surprindere. Feriha îi dezleagă pe femeie și pe copil și îi ajută să iasă din casă cerându-le să cheme poliția. Halil reușește din nou să-i sedeze pe cei doi, însă pentru scurt timp, pentru că folosise aproape toate sedativele pe care le luase din spital. Până la urmă femeia sună la Mehmet, iar Feriha găsește telefonul lui Emir (aruncat sub o masă și pus pe silent, în speranța că poliția îi va găsi după semnalul emis de telefonul mobil) și vorbește cu Seher spunându-i unde se află.

În sfârșit, apar mașinile de poliție, ambulanțele, iar Emir reușește s-o scoată pe Feriha în brațe sub privirile uimite ale lui Rîza și Mehmet care nu înțeleg ce caută vecinul lor acolo. Halil își joacă ultima carte și, strigând "tu n-ai să mi-o iei pe Feriha!", trage un glonte spre Emir care cade în genunchi. Astfel se termină episodul 43. După plecarea familiei Yilmaz spre casa în care cei doi îndrăgostiți erau sechestrați, Gulsum, rămasă acasă, ia cheile de la apartamentul 10 și urcă pe scări. Imediat vine și Koray, îngrijorat de lipsa prietenului său, care găsind cheile în ușă crede că Emir este acasă și intră în apartament unde o găsește pe Gulsum spânzurată în dormitorul unde s-a consumat iubirea dintre ei doi.


Ultimele episoade: 394041, 42,

sursa foto: capturi video de pe dizicafe.net

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.




4 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.