duminică, 20 aprilie 2014

Feriha episodul 45 rezumat





Feriha episodul 45 rezumat
Hande face o criză de nervi la oficierea căsătoriei lui Koray cu Gulsum, apoi este scoasă din sală. Teatral, Hatice se face că nu-și dă seama ce caută Hande acolo și se întreabă ce este cu femeia aia. Când ies cu toții afară, Hande se ia de Feriha și o acuză că ea este capul răutăților, că după modelul ei s-au luat și alte fete sărace să-și dorească să facă rost de bărbați bogați. Feriha nu-i dă replica, dar Mehmet și Rîza sunt uimiți de ceea ce spune Hande. Între Feriha și Mehmet izbucnește o ceartă pe tema asta, pentru că Mehmet vrea s-o facă să recunoască relația ei cu Emir. Feriha ocolește subiectul, iar Rîza aplanează tensiunea. El îi spune lui Mehmet că dacă închide ochii (la cele care este evident că se petrec), vede partea bună a lucrurilor și are încredere că Dumnezeu știe ce-i mai bun pentru fiica sa. Mehmet nu pricepe aceste vorbe și își promite să nu lase totul în seama Domnului. 

episodul următor: Feriha, 46

Rîza îi pune în vedere lui Emir să nu o mai abordeze pe Feriha în public și să nu se mai apropie de ea, pentru că în ochii lumii o compromite. Koray o aduce acasă pe Gulsum, nu o trece pragul în brațe, așa cum cere tradiția. Gulsum nu-i spune nimic și intră, uluită de luxul vilei, ceva ce ea nu a mai văzut. Koray o lasă în dormitor și pleacă la Hills unde bea până nu mai știe de el, apoi revine acasă și adoarme în bucătărie cu capul pe masă. Gulsum doarme îmbrăcată, tot așteptându-și soțul. (Nu înțeleg de ce Koray se poartă ca un măgar, doar nu l-a obligat nimeni s-o ia de nevastă pe Gulsum, a fost ideea lui ... ) Koray îl roagă pe Emir să aibă grijă de Hande, care și ea merge să bea în neștire în Hills, dar Emir o aduce la el acasă și o culcă în patul lui.

Feriha episodul 45 rezumat
Dimineața Gulsum pregătește un mic dejun iar Koray, îmbufnat, îi spune că el nu mănâncă niciodată dimineața ci doar bea o cafea. Când ea îl întreabă ce să facă de mâncare la prânz, primește un răspuns sec, cum că el își cumpără de mâncare, nu i se gătește. Totuși Gulsum insistă măcar să invite prietenii și rudele la cină, așa cum se obișnuiește după o nuntă. Koray îi spune că poate să facă ce vrea, dar că mama lui oricum pleacă spre Ankara în seara aceea și nu va veni la masă. Așa că seara, apare familia ei, iar Hatice îi aduce verighetele, însă Koray nu o va purta pe a lui sub pretextul că el nu poate purta inel pe deget. Invitații se așează la masă și într-un târziu apare Hande, apoi mama lui Koray, Aysun și Unal, iar la urmă Emir care-l aduce acasă pe Koray beat și foarte vesel. Abia acum Aysun își dă seama că Gulsum este verișoara Ferihăi și îi scapă niște vorbe pe care Mehmet iarăși le interpretează după cum crede el. În seara următoare, prietenii lui Koray se auto invită pe la el, ca să râdă de el și de Gulsum. Bineînțeles că batjocura o atinge pe Gulsum mai mult decât ar fi normal și ea suferă.

Feriha episodul 45 rezumat
Hande își propune să afle ce este cu această căsătorie fulger, din care este convinsă că nu cunoaște prea multe. Cansu se oferă s-o ajute făcându-i cunoștință cu cineva care ar putea ști niște detalii (Seher) dar asta s-ar putea s-o coste. Nevbahar rămâne fără șofer și îl angajează pe Mehmet drept șofer personal. Într-o zi când mergeau prin oraș, Mehmet dă peste mașina lui Emir în care el și Feriha se sărutau. Mehmet pune brusc frână, uluit, apoi își amintește niște lucruri pe care abia acum le pune cap la cap și își dă seama că tot ceea ce a făcut Emir pentru familia lui a fost ca s-o ajute pe Feriha și să fie împreună cu ea. Când ajunge acasă o bate pe sora lui până o umple de sânge, dar apare Emir care la rândul său îl bate foarte tare pe Mehmet, până când Rîza, cu ochii în lacrimi, îi cere doar dintr-o privire plină de durere să-i lase fiul în pace. După acest incident, Rîza hotărăște ca Feriha să plece cât de curând la țară, la Zehra.

Feriha episodul 45 rezumat
Alte acțiuni în episodul 45 din serialul Feriha:
- Bulent îi face curte lui Sanem și îi cumpără un disc cu muzica ei preferată.
- Cansu merge la psiholog apoi îi cere lui Sanem din nou medicamentele. Sanem spune că trebuie să cumpere altele și ia de la farmacie niște vitamine identice cu pastilele pe care le lua Cansu, apoi i le dă în loc de medicație psihică. Cansu observă că nu mai au nici un efect, dar așteaptă să treacă mai multe zile de tratament.
- Aysun descoperă că Unal are o relație cu Sanem și merge la Tulin să ceară un sfat, dar Tulin îi spune că nu vede nimic neobișnuit, doar ea și Unal sunt divorțați. Atunci Aysun pleacă foarte tulburată și supărată pe Tulin.


Ultimele episoade41, 42 , 4344,


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.



9 comentarii:

  1. Feriha va pleca la tara ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu :) fuge impreuna cu Emir inainte sa urce in autobuzul cu care trebuia sa mearga la tara.

      Ștergere
    2. Cand puneti urmatorul episod??

      Ștergere
  2. Hristos a inviat!Ma bucur ca Feriha reuseste sa fuga cu Emir,dar ma enerveaza ca Koray se comporta asa cu Gulsum deoarece asa cum ai spus si tu casatoria a fost ideea lui si nu l-a obligat nimeni!P.S.:Ador ep 46 pt ca la sfarsit se casatoresc E si F. Lavi:):):)

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt cristina şi îmi place să citesc de aici !!!!!pui azi ep 46!te rog dacă se poate!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Paste fericit!
    Iti doresc sanatate si timp ca sa poti posta cat mai multe rezumate.
    Mersi pt rezumat,il.astept pe urmatorul.
    ionela

    RăspundețiȘtergere
  5. EU am vazut toate episoadele feriha o sa moara la episodul 66 jur daca nu credeti iiutativa la youtub scrieti Feriha ep 66 an romana ep 66 se marita si dupa aia o inpusca levent de fapt nu se stie cine o inpusca paste fericit

    RăspundețiȘtergere
  6. Esti minunata ca postezi pana si in perioada Pastelui.Felicitari!Hristos a Inviat!Roxii:-) :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sa fac daca a dat o gripa nasoala de tot peste noi si nu putem iesi din casa si nu vine nimeni pe la noi de teama sa n-o ia? N-am avut Paste anul asta. Ma tem sa nu dau in penumonie, asa gripa rebela avem toti din casa ... Sa vad cum ma simt maine, ca tre'sa merg la serviciu.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.