vineri, 19 septembrie 2014

Suleyman Magnificul episodul 134 rezumat



Suleyman Magnificul, sezonul 4, rezumatul episodului 134 (124 turcesc)


Suleyman Magnificul episodul 134 rezumatMustafa pleacă la Konya înconjurat de toți cei dragi. Mihrimah o întreabă pe Hurrem ce-l așteaptă pe fratele ei, iar Hurrem îi spune că execuția. Atunci Mihrimah, prea târziu, dă înapoi și spune că ea nu s-a gândit că se va merge atât de departe și că nu-i dorește moartea fratelui ei. Dar Hurrem îi răspunde că a știut prea bine ce face când a sustras sigiliul din biroul lui Mustafa. Atmaca le spune ienicerilor să facă tot posibilul să nu-l lase pe prinț să ajungă până la sultan și să stârnească revolta înainte ca el să ajungă în zona păzită de gărzile sultanului. Rustem observă că ienicerii se pregătesc de ceva și se gândește împreună cu Jal la un plan B de salvare a lui și a sultanului. Baiazid bănuind că Sokollu știe ceva îl întreabă ce se întâmplă, iar Sokollu răspunde că nu știe amănunte, dar că ceea ce se va petrece îl va avntaja pe el și pe Selim. La auzul numelui lui Selim, Baiazid se înfurie și îi spune să nu-l bage în aceeași oală cu el. Mai târziu și Mihrimah îi dă speranțe lui Baiazid că s-ar putea să fie regent.


Mustafa ajunge la Konya și primește mesaj de la tatăl lui să rămână pe loc deocamdată și să aștepte vești de la el. Suleyman își așează tabăra. Selim îl întreabă pe Cihangir ce caută acolo, iar acesta îi răspunde că vrea să-l apere pe fratele Mustafa. Rustem îl informează pe sultan că ienicerii sunt gata de revoltă, dar că prezența Măriei Sale acolo îi vor împiedica să pornească la luptă. Suleyman nu ia seama la spusele lui ci îi dă alte ordine. Cihangir stăruie că Mustafa este nevinovat iar sultanul, ca să-l liniștească, minte că n-o să-l omoare. Kara Ahmet vede pe călăi într-o caleașcă și printr-o săgeată cu mesaj îl avertizează clar pe Mustafa să nu se apropie de cortul sultanului pentru că va fi omorât. Însă prințul nu crede cele scrise în bilețel și bănuiește că Rustem vrea să-l împiedice să meargă la tatăl lui.

Suleyman Magnificul episodul 132 rezumat
Cihangir se duce la fratele lui, bucuros, și-i spune că sultanul l-a asigurat că doar vor sta de vorbă. Mustafa răspunde că nici nu s-a gândit vreodată la altceva și îi dă un inel. În acest timp Suleyman îi spune lui Selim să-l ia pe Cihangir la vânătoare a doua zi dimineață. Mustafa îi scrie o scrisoare tatălui său în care menționează că dacă o va citi, înseamnă că el va fi mort. În acest timp Hurrem se uită la copacul dat cu var, furnicile stând moarte la rădăcina lui. Mustafa este împiedicat de ieniceri să ajungă la cortul sultanului, dar până la urmă el poruncește să i se facă loc. În jur, doi ieniceri care au vorbit cu Atmaca sunt omorâți, apoi chiar Atmaca este săgetat mortal. Cihangir abia acum își dă seama că tatăl lui l-a dus de nas ca pe un copil. Mustafa se apropie de Suleyman văzându-i spatele. Sultanul se întoarce și strigă la el că este un trădător. Apar călăii, Mustafa luptă împotriva lor, dar până la urmă este strangulat de către Zal. Suleyman vine și îi îmbrățișează trupul mort, strigându-l pe nume, plin de durere și văzându-l aievea ca și cum ar fi fost copil.

sursa foto si text: Halit-Ergenc-fans-PASSIONATED

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.


Ultimele episoade: 130, 131, 132, 133, Kanal D.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.