vineri, 13 decembrie 2013

Feriha, episodul 10



Feriha și Gunce rămân în casă la Koray. Zehra o sună des, iar la un moment dat Gunce întreabă ceva și Zehra aude voce de fată, ceea ce o mai liniștește și o determină să o creadă pe fiica sa că s-a dus să învețe la o colegă. Hande e fost anunțată de către reporter că și-a făcut treaba, urmând ca în câteva zile să apară și un fotoreportaj într-o revistă de scandal. Hande se duce la Emir și îl determină să meargă la Koray, sperând că acolo îi vor prinde pe cei doi cu minciuna. Cum fetele au lăsat luminile aprinse, Emir și Hande presupun că îl vor găsi acasă pe Koray. Cei doi sună la ușă, dar nu li se deschide. Feriha îl sună pe Koray, care stătea în mașină pe o faleză, să-i spună să rezolve problema cu cei doi de la ușă, ceea ce Koray și face spunându-le că a plecat de acasă uitând luminile aprinse. Hande nu este convinsă, pt că auzise voci înauntru, dar nu are ce face și pleacă.

episodul următor: Feriha 11

A doua zi Emir și Feriha se întâlnesc iar el îi propune să fugă undeva în lume. Ea mărturisește că și-ar dori să zboare și să vadă Istanbulul de sus. După aceea, la următoarea întâlnire, Emir îi face surpriză Ferihăi și o plimbă cu un elicopter particular pe deasupra Istanbulului.

Zehra se răzgândește și nu vrea s-o dea în judecată pe doamna care o acuzase de furtul inelului, ci vrea doar ca aceasta să-și ceară scuze. Mehmet minte în continuare că are un serviciu de noapte, și chiar doarme pe o bancă în parcul din cartier, ca să salveze aparențele. Feriha se întâlnește întâmplător cu Sanem, Cansu și încă o prietenă la o terasă. Cansu observă că este îmbrăcată numai cu haine de firmă, toate date de ea, de pomană, și îi atrage atenția asupra acestui lucru, destul de deranjată de aspectul ei diferit de cel de acasă. Rîza este convins de către Veisel - care-i furase portofelul la biserică - să ia un împrumut bancar pentru o afacere în care vor fi parteneri. Veisel îl minte că el va plăti ratele, doar să facă împrumutul. Rîza, deși ezită, până la urmă se învoiește să meargă la bancă ...

Revista de scandal apare și Hande îi arată lui Emir articolul și pozele în care se scrie despre Koray - care era fiul unui politician - că și-a petrecut noaptea cu fata respectivă și că este un tânăr care cunoaște viața de noapte. Emir nu spune nimic, dar este foarte nervos și pleacă la universitate unde îi dă doi pumni lui Koray, care nu înțelege ce se petrece. Imediat toată lumea află de articol, Emir se supără foarte tare pe Feriha, iar aceasta nu-i poate spune adevărul. Ajunsă acasă, plânge pe umărul lui Cansu, care văzuse revista, și care o întreabă dacă acesta este tânărul cu care a văzut-o sărutându-se. Feriha este disperată la gândul că familia ei ar putea să vadă revista, lucru care se și întâmplă, Zehra citind articolul, pe care apoi îl rupe. Zehra, de data asta îi întoarce spatele fiicei ei ori de câte ori aceasta încearcă să-i vorbească. În plus, făcând curat în casă la Hande, le aude pe fete vorbind urât despre fiica-sa, zicând că e o tipă ieftină.

Hande discută cu Koray și atunci el își dă seama că ea a crezut că ar fi o relație între el și Feriha, și bănuiește că în spatele știrii de scandal stă Hande. Râde și o dă pe ușă afară, apoi îl sună pe taică-său rugându-l să se intereseze cine a scris articolul. Acesta află numele reporterului, cu care Koray va lua legătura ulterior și așa va afla exact cine l-a plătit și pentru ce. Când într-o zi apare din nou Hande la ușa lui, el o dă iar afară menționând că știe despre acel paparazzo și că nu-l interesează părerea ei sau a lui Emir pentru că ei doi sunt istorie din punctul lui de vedere. Hande merge acasă unde bea până se amețește apoi pleacă beată criță la Emir unde-și petrece noaptea cu el.

Mehmet este chemat din nou de prietenul lui de la discotecă, de două cliente. El vrea să-i spună că nu poate face meseria de giggolo, mai ales că întâlnirea are loc la hotelul lui Sanem, iar amicul său îi răspunde că dacă nu vrea, atunci să-i dea banii înapoi pe hainele cumpărate. Mehmet acceptă și merg înăuntru unde le așteaptă cele două femei. Feriha îl vede pe fratele său și nu-i vine să-și creadă ochilor când îl vede ce face. Mehmet într-adevăr nu reușește să se adapteze, și după ce merge acasă la clientă, profită de un moment când aceasta este la bucătărie să pună ceva de băut și pleacă fără să spună nimic. În drum spre casă și el vede revista cu pricina și o ia la întrebări pe Feriha, care la rândul ei îi ceartă pentru ce a văzut că făcea în hotel.



 Ultimele episoade: 7, 8, 9


sursa capturi video:turkweb.tv

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.

13 comentarii:

  1. Foarte tare acest site dar puneti sI EP 11 12
    Adi love dt !

    RăspundețiȘtergere
  2. Super tare pagina multumesc mult adi love daiana tamas

    RăspundețiȘtergere
  3. Uauuuuu!!!!
    Am ramas fara cuvinte!!!Multumesc ca l-ati postat!!!!!!!!
    Va multumesc ca depuneti atata munca pentru noi!!
    Andreea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andreea, era postat de aseara :) Multumesc si eu pentru fidelitate fata de blogul meu!

      Ștergere
  4. Felicitări pentru ceea ce faci!Te rog din suflet să postezi rezumatul la episodul 11!Vreau să stiu dacă Feriha afla ca Emir si-a petrecut noaptea cu Hande! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Codrina! :) si eu sunt curioasa... o sa-l postez zilele astea, am ceva mai mult timp liber. In 2-3 zile cred ca-l urc pe site.

      Ștergere
  5. pe ce site te uiti? eu nu reusesc sa le gasesc am ramas la ep 9:(:(

    RăspundețiȘtergere
  6. pe ce site te uiti?eu nu reusesc sa le gasesc cu subtitrare in engleza:(,am ramas la ep 9,adica pana unde s-a difuzat in romania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am o prietena la Constanta care ma mai ajuta, ca stie turceste. Cand poate si ea. Din fericire ii place serialul, ca la Iffet nu m-a mai ajutat.

      Ștergere
  7. Iti multumesc mult.
    Nu am apucat sa ma uit pe turceste si eram tare curiosa.
    Andra

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.