luni, 16 decembrie 2013

Feriha, episodul 11



E dimineață, Emir se dă jos din pat și pleacă la baie. Se pare că nu s-a întâmplat nimic între cei doi. Hande este îmbrăcată, așa cum a venit de cu seară. Se trezește și ea, merge la geam și o vede pe Gunce îndreptându-se către sonerie. Rapid, își dă jos hainele și pune pe ea o cămașă de-a lui Emir, apoi merge să deschidă - ca s-o facă pe Gunce să creadă că ea și Emir au o relație. Bineînțeles că așa se și întâmplă, Emir ajunge în hol și se miră când o vede pe Hande aproape dezbrăcată, dar nu-i spune nimic de față cu Gunce. Aceasta îi povestește despre nevinovăția Ferihăi și a lui Koray și despre avortul făcut, menționând că Feriha a fost singura persoană care în toată această perioadă a stat lângă ea, și că se întâlnea cu Koray pentru a discuta despre această chestiune. Hande spune că nu ar fi adevărat, că Feriha ar fi trimis-o ca să se împace cu Emir, dar cei doi nu o ascultă. După ce pleacă Gunce, Emir o întreabă pe Hande ce caută la ușă îmbrăcată în halul acela, iar ea spune că i-a fost cald și de aceea și-a dat hainele jos.

episodul următor: Feriha 12

Zehra ajunge să se certe cu Cansu în casa acesteia în timp ce făcea curat, din cauza Ferihăi, pe care Cansu o văzuse lucrând la hotelul părinților ei și astfel constată că în ultima vreme, aceea pe care o credea prietenă îi spusese mai multe minciuni. Cearta degenerează, Cansu îi acuză pe toți de hoție, Zehra se supără și țipă la ea, apoi o scuipă. Când apare Sanem, Cansu își apără punctul de vedere susținând, pe bună dreptate, că Zehra ar trebui să-și vadă de treabă și să nu țipe la ea în propria ei casă. Sanem încearcă să aplaneze conflictul, fără să o apere pe fiica sa vitregă, mai ales că era și soțul ei acasă și ar fi fost în avantajul ei să o facă. Cansu continuă să fie foarte nervoasă în timp ce Zehra pleacă, Haldun vrea s-o plătească, ea nu primește banii, și spune că nu va mai veni să le facă curat. Printre altele, Cansu îi reproșează Zehrăi că fiică-sa trăiește o altă viață cu haine de împrumut și că se dă drept cine nu este.

Ajunsă acasă Zehra îi va povesti Ferihăi cele întâmplate, după care, Feriha, nervoasă, strânge toate hainele de la Cansu și merge la ușa ei să i le dea înapoi. Scena aceasta o vede și Lara, care tocmai venea din oraș, și care pune gaz pe foc, dojenind-o pe Cansu, pe care n-o putea suferi. Ulterior, rămasă fără haine de firmă, Feriha își va cumpăra o bluză din bazar, care se vede de la o poștă că este un lucru ieftin și prost. Exact asta va remarca și mama lui Emir, când într-o împrejurare oarecum neașteptată, Feriha va fi nevoită să-l ducă acasă pe Can, fratele lui Emir, pentru că acesta dormind, nu răspundea la telefon. Dna Tulin și Lara o ajută la timp pe Feriha cu noua linie de haine de la casa lor de modă, pe care ele o roagă să le îmbrace la facultate contra publicitate; când Feriha va fi întrebată de unde se îmbracă, să le îndrume pe colegele ei la casa lor de modă.

Mehmet aruncă hainele cele bune, cumpărate din banii amicului său, apoi le spune alor lui că a renunțat la job-ul pe care îl avea din cauză că îi era greu să lucreze de noapte. Într-o zi, însă, se întâlnește cu amicul său pe stradă și acesta îl ia la bătaie pentru că a pierdut bani - clienta părăsită de Mehmet a cerut banii înapoi - și clientelă, pentru că doamnele care au aflat despre cele petrecute nu au mai apelat la serviciile lui. Întâmplător trecea pe acolo pețitorul Ferihăi, care auzind că Mehmet îi datorează acelui bărbat 200 de lire, se oferă să-i dea de lucru la magazinul familiei lui.  


Cansu, pentru a se răzbuna pe Feriha, pune lângă ușă revistele de aruncat, cu articolul în care sunt pozele cu ea și Koray deasupra. Episodul se termină când Rîza dădea cu mopul pe holul blocului și se apleacă să ridice revistele să le ducă la gunoi, dar vede articolul și se lipește de perete, făcându-i-se rău de ceea ce scria acolo ...



Ultimele episoade:  8, 9, 10,


sursa foto: facebook

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.

10 comentarii:

  1. Am vazut pe youtube ca spre finalul episodului Feriha se duce la Emir,dar el e cu Hande si ii spune ceva la care Feriha ramane foarte uimita!Poti te rog sa imi spui ce se intampla acolo?Felicitari pentru blog!E o placere sa-l vizitez zilnic! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu. Pe mine ma ajuta cu rezumatele o prietena din Constanta care stie ceva turceste. Cat imi scrie ea, atata postez si eu. Nu-mi permit s-o sâcâi la cap mai mult decat poate, e o munca si pentru ea....

      O sa vedem impreuna despre ce este vorba in scena aceea.

      Ștergere
    2. P.S. Te mai astept pe blog, cu cometarii cu tot! :-*

      Ștergere
  2. Multumesc!!!Vacanta placuta!!!
    Andreea

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.