marți, 10 decembrie 2013

Suleyman Magnificul, ep. 92




Muhtesem Yuzyil, sezonul 3, rezumatul episodului 92

(după Kanal D)

În care Hurrem nu reușește să își revină și se află despre averea pe care o deținea Ibrahim. Hatice este atacată de Hurrem..... 

Următorul rezumat din Suleyman Magnificul sezonul 3: ep. 93


Când astrologul palatului aude de magie neagră este uluit și adaugă că farmecele au fost făcute pentru ca Hurrem să moară și că aceste lucruri reprezintă un mare păcat la musulmani și se pedepsește cu decapitarea.

Șah se supără când aude despre cele întâmplate, pentru că Hatice nu a respectat înțelegerea făcută de a nu se mai lua de Hurrem de una singură, dar ea se apără zicând că tot ceea ce conta, adică soțul iubit, i-a fost luat, așa că nu-i pasă nici dacă viața ei ar fi în pericol. Hurrem dă buzna în casa ei și îi cere socoteală pentru colaborarea cu Nigar și magia neagră. Hatice nu vrea să se mai pronunțe numele soțului ei mort, iar Hurrem strigă la ea că sultanul l-a omorât, nu altcineva. După ce sultana pleacă, Hatice îi mulțumește lui Nigar pentru că-i face zile negre viperei de Hurrem.


Lutfi Pașa își dă seama că Rustem vrea să afle adevărul despre averea lui Ibrahim. Celalzade zice că Rustem are dreptate, că partea din avere care a intrat în posesia statului nu e nici pe jumătate din cât ar fi avut fostul mare vizir. Rămas singur cu Suleyman, cadiul îl informează despre proprietățile care au intrat în posesia lui Hurrem.

La Manisa Mustafa nu este mulțumit de ceea ce se întâmplă cu corăbiile venețiene comerciale și face tot posibilul s-o despăgubească pe signora Gabriela. În acest context, Barbarossa îl anunță că au intrat în posesia insulelor Mediteranei, așadar lucrurile se vor reașeza în normalitate. De la acesta află despre tatăl său că este mai mereu supărat, tăcut, lipsit de speranță. De altfel, o întrevedere dintre sultan și Hatice este un nou motiv de întristare, ea lăsându-i intenționat pe birou inelul pe care cândva Suleyman îl dăruise prietenului său Ibrahim, la nuntă.

Hurrem se simte rău iarăși, și cade la pat, nu înainte de a-i porunci lui Rustem să verifice restul averii fostului mare vizir ca nu cumva aceasta să rămână pe mâinile altora. Rustem află într-adevăr că Ibrahim mai avea proprietăți care nu intraseră încă în posesia statului, dar mai departe este desemnat Bali bey să se ocupe de acest caz.

Gabriela Sfenza îi mulțumește prințului Mustafa care rezolvase problema ei.

Suleyman își amintește din nou de Ibrahim când vede inelul acestuia. Aude o vioară și o vede pe Hatice cântând, ceea ce-l face să se simtă și mai vinovat. Hurrem și Sumbul află despre Saliha, care fusese băgată de Hatice în harem, că este vrăjitoare și că a fost adusă de la Manisa. Hurrem, în dorința de a ascunde suferința sa vrea să meargă prin harem, dar leșină. Hatice îi reamintește lui Suleyman că nu și-a ținut promisiunea față de Ibrahim, să-l apere chiar și de el însuși. Când iese de la el, o întâlnește pe Hurrem care o atacă și o bate.

Sumbul o vede pe Hatice căzută și plină de sânge, o ridică pe Hurrem de lângă Hatice și se roagă să-i apere Dumnezeu. Servitoarea sultanei Hatice privește mută de uimire toată scena. Toate cele petrecute sunt gata să se afle în harem, dar Diana le amenință pe fetele care mai știu câte ceva că dacă vor spune, vor fi bătute la tălpi. Afife îi spune sultanului că starea sultanei Hurrem s-a înrăutățit brusc, iar acesta o avertizează că trebuie să aibă grijă și de sora lui, care poartă o veșnică durere în suflet. Afife merge către harem și găsește pe hol un cercel de-al sultanei Hatice, apoi merge în apartamentul ei să i-l ducă, dar acolo o găsește doar pe Saliha. 

Hurrem fiind îngrijorată că acum tot haremul vorbește despre ea, este asigurată de Diana că nimic de acest gen nu se va întâmpla. La replica sultanei, care-i mulțumește Dianei pentru grija pe care i-o poartă, aceasta se simte mai curând amenințată voalat, decât gratulată pentru fapta ei.

Lufti Pașa trebuie să meargă la o ședință de consiliu iar Esmahan dorește să-l însoțească pentru a mai sta de vorbă cu Mihrimah - de fapt ea vrea să se întâlnească cu Bali bey. Mercan îl informează pe Lutfi că nu s-au mai găsit alte proprietăți ale lui Ibrahim, la care el răspunde că fostul mare vizir a fost îndeajuns de deștept să le ascundă bine. La rândul ei, Nigar vorbește cu Șah și-i spune că nu o poate ajuta în privința lui Rustem că nu știe ce face acesta pentru că ei doi păstrează distanța. De asemenea adaugă că probabil în curând îi va da divorțul, însă Șah nu crede că ar fi posibilă separarea în acest moment.

Mihrimah își exprimă îngrijorarea legat de faptul că mama sa nu a mai ieșit de câteva zile și nu permite nimănui s-o vadă. Mehmet îi răspunde că din cauza bolii, ca să nu fie contagioasă, dar Mihrimah crede că este vorba despre altceva. Între timp apar Bali bey și Esmahan. Malkacoglu o salută pe sultană, dar ea coboară privirea în semn că nu dorește să fie deranjată mai mult de atât. Dar Mehmet pleacă la o plimbare călare cu Esmahan iar Bali bey rămâne să o întrebe pe prințesă despre starea de sănătate a mamei ei. Prințesa răspunde foarte rece, ceea ce-l surprinde pe Malkacoglu.

La Manisa Mustafa discută cu Barbarossa despre Gabriela Fenza și despre palida prestație a lui Ayas Pașa față de predecesorul său. Corsarul îl sfătuiește pe prinț să-și țină gândurile pentru el, dacă nu vrea ca vorbele lui să fie folosite de alții împotriva sa.

Hurrem îi dezvăluie lui Afife că i s-au făcut farmece dar nu vrea ca sultanul să afle, pt că ar executa-o pe Hatice. Bătrâna o îndeamnă pe sultană să nu aibă încredere în vrăji, doar să se odihnească; pentru a o liniști, îi spune că-l cheamă pe fiul ei, doctorul Yahya,  ca s-o ajute.

Șah și Gulfem o caută pe Hatice care nu este de găsit. Saliha nu a văzut-o de dimineață, astfel că se poruncește căutarea ei. Din umbră sunt pândite de Sumbul. În timp ce Afife merge la fiul ei și-i spune ce crede sultana despre faptul că i s-au făcut farmece, Sumbul, speriat, o anunță pe Hurrem că Șah o caută peste tot pe sora sa. Aceasta (Șah) intră în cameră fiind sigură că sultana i-a făcut ceva sorei ei. Apare și Suleyman care află despre ce este vorba.


sursa capturi video: youtube preluat de pe turkweb.tv

Pentru alte episoade și articole cu același subiect, 
vă rog accesați pagina "Stele tv".

Ultimele episoade turkweb tv: 85, 86, corespunzătoare episoadelor 87, 88, 89 la Kanal D. Episodul 90, 91 Kanal D.

37 de comentarii:

  1. Urât, dar urât rău din partea lui Hurrem, s-o bată în halul ăsta pe Hatice.
    În ep 1, Hurrem era altfel: chiar suferea că și-a pierdut familia, era tristă, îngândurată...Da' acuma...S-a schimbat de tot! Comportamentul mai mult. Ea este cea mai rea și nemiloasă sultană dib harem și mai este și criminală. În cazul ăsta ar trebui să meargă la închisoare, dar dacă pe-atunci, pe vremea aia nu existau închisori...Păcat! Mare păcat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AI dreptate, Andreea. Hurrem nu mai e deloc ceea ce era la inceput. Inchisori erau, dar numai pentru cei neinsemnati...

      Ștergere
    2. cred ca ati inebunit cu totii.cea mai tare din tot serialu e hurrem.o fi facut ea cate si mai cate dar nu ea a inceput razboiul.ea doar sa aparat.cat despre hatice si sorasa sah sunt doua taraturi ieftine.cica sunt sultane din nastere.pe dracu.doua frustate

      Ștergere
    3. Si noi, cei care n-o suferim pe Hurrem tot nebuni va credem pe cei care sunteti "in limba" dupa o persoana cu un asemenea caracter infect. Asa ca... suntem chit :D

      Ce nu inteleg io este cum de unora le mai place comunismul: numai acea ideologie sustine ca TREBUIE sa gandim/actionam toti la fel.

      Ștergere
    4. Ia nu mai vorbi tu asa. N-a inebunit niciuna. Hurrem e cea mai rea din harem. Sah e si ea rea, dar Hatice e buna. Uita-te si tu la film, citeste traducerea si atunci vei intelege cat de rea e Hurrem. Nu mai spune tu ce-ti trece prin cap.

      Ștergere
    5. oare este cea mai rea,sa nu uitam ca a fost silita sa faca toate aceste rautati

      Ștergere
    6. oare ea este cea mai rea,sa nu uitam ca a fost silita sa faca toate aceste rautati

      Ștergere
    7. A fost silita? Nu a obligat-o nimeni sa raspunda prin violenta. Din cate imi amintesc - poate am mai uitat - am impresia ca nici o fata din harem nu moare din cauza lui Mahidevran sau a sultanei Valide. Ci numai din cauza ei, a lui Hurrem.

      Ceea ce ma mira pe mine la iubitorii de Hurrem este de ce are ea dreptul sa le omoare pe iubitele lui Suleyman, dar Mahidevran, care a fost prima lui sotie, nu avea dreptul sa fie geloasa si s-o omoare pe ea ? .....

      Ștergere
  2. Hatice merita asta, a inebunit de la moartea lui Ibrahim.. inteleg ca suferea dar .. Ibrahim a murit din ordinul sultanului si sincer merita asta. A facut atatea nu era usa de biserica, Suleyman la facut ditamai omul de stat dintr-un sclav, si el nu era niciodata multumit. Cat despre Hurrem normal ca nu mai e ca la inceput, a trecut prin atatea, era sa fie omorata de n ori. Din cauza lui Ibrahim, Hatice sultanei-mama, Mahidevran s-a schimbat, de la bun inceput au atacat-o au vrut sa scape de ea . Sunt curioasa ce o sa pateasca din cauza vrajilor. Nu inteleg de ce nu scapa odata de Nigar ca doar rau ii facea.
    Felicitari pentru rezumate, sunt dependenta de ele :)) astept cu nerabdare urmatoarele. Diana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In fine... mie nu mi s-a parut ca Ibrahim ar fi fost nemultumit de ceva. De ce dorea sa le arate ambasadorilor straini ce important om de stat este el, poate asta tine de firea fiecaruia, si pe la noi vad in jurul meu o gramada de infumurati care din 5 in 5 minute tin sa-ti reaminteasca ce fapte grozave au ei la activ. De parca m-ar interesa capra altuia (probabil pe altii ii intereseaza, si de asta....) :)

      Oricum, in realitate Hatice s-a sinucis la 2 ani dupa moartea lui Ibrahim, pt ca nu a putut suporta viata fara el. Cel putin asta e varianta oficiala, din documentele istorice.

      Multumesc, Diana! :-f

      Ștergere
  3. Bun Bun,am profitat de saptamana in care sunt de dimineata,am rabdat cu nervii la maxim cele 5 pauze de cate 7-8 minute fiecare, si-am vazut insfarsit ultimile episoade la TV,so is la curent cu tot ce se intampla(nu mai am de recuperat nimic).Referitor la episoadele de saptamana trecuta,cu capcana facuta de Sah lui Hurrem..hmm eu ma gandesc pe cat de frumoasa e Sah in film(ca persoana) pe atata poate fi si de diabolica!!Si la "jocul" respectiv..a cam riscat,dar a iesit castigatoare :P Bun,vreau sa-ti spun ca l-am regasit pe boierul GUL...si anume Rustem :D Upss..pardon RUSTEM-PASA :))) De fiecare data cand vrea sa "intepe" pe cineva,ramane cu capul ala intr-o parte,iar pe mine ma amuza foarte tare :P And referitor la ce urmeaza,o sa astept cu sufletul la gura prima reactie a lui SUleyman dupa bataia asta primita de Hatice :D Multumesc pentru rezmat inca odata!!! Have a nice Day :* Salutari de la Cluj

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salutari de la poale de Ceahlau! :-*

      Uite ca n-am apucat sa citesc tot rezumatul in engleza la ep. 89 turkweb.tv. Am teze de corectaaaaaaaat! Ufff! :(((((((((

      Mie nu prea-mi placea Gul, de aia nu i-am urmarit gestica. Din cate am vazut in poze va mai fi un Gul Aga si mai incolo, sa nu stea Sumbul singur, hihi!

      Da' nu e musai ca frumusetea fizica sa se reflecte in aceea sufleteasca. Șah e o rea de tot! :) Doar ca (parerea mea!) actioneaza ca reactie la raul facut de altii, nu din placere.

      Plec la scoalaaa! Mai apar diseara prin zona.
      Have a nice day 2u2!

      Ștergere
  4. Ce se intampla cu hurrem?! Se va afla in harem ca ea a batuto pe hatice?! Ce reactie va avea sultanul?! Mai devreme ai zis. Ca in sez:4 sultanul se va supara si ii va lua "jucariile" adik?! Te urmaresc si ador tot ce scrii poop larisa tg neamt

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu deocamdata despre bataia lui Hatice.

      In sezonul 4 Suleyman descopera o camera secreta cu un fel de difuzor rudimentar de unde Hurrem spiona sedintele de consiliu. La faza asta o alunga de la palat.

      Te pup si eu, Larisa!

      Ștergere
  5. BUNĂ ZIUA
    Aş minţi dacă aş spune că nu-mi place de Hurrem . Ca şi frumuseţe sau ca caracter ei demonic , uneori . Aşa cum spunea cineva în alt comentariu că nu Ea a început lupta . Şi ştiţi cum se spune cea mai bună apărare e ATACUL . Dacă la început lupta pentru în loc cât mai sus în harem . Acum luptă pentru copii ei pentru a le da în loc cât mai puternic în Stat . Atât cât noi cât cred că şi ea , că cu fie care zi ce trece . E tot mai aproape de moarte . Uneori răutatea ei a fost dusă la extrem prin cea ce a făcut . Acum fiind avocatul ei din oficiu harem avea două opţiuni : fie să se sinucidă făcândui pe dusmani fericiti ; fie să lupte prin orce mijloace pentru a supravieţui . Degeaba a fost cu suflet pur atunci când a venit în harem . Nici chiar ea nu şe-a dat seama ce va urma . Când ajungi pe o insulă plină de nebuni fie te arunci în apă fiind un om deştept . Sau rămîi pe insulă fiind , nebun ca ei .
    Aţi mai urmărit cele 2 seriale pe care vi le-am recomandat ?
    PS : Cu drag al dumneavoastră cititor george ignat .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Argumente fireste ca sunt si de o parte si de cealalta, insa eu cred ca pentru multi dintre cei care urmaresc serialul conteaza aspectul fizic al actritei Meryem Uzerli mai mult decat imaginea creata prin personajul Hurrem. De fapt, sunt 3 femei pe care le vedem noi aici: partial, Hurrem cea adevarata, apoi personajul creat de scenaristii serialului, si actrita Meryem Urzeli care da viata celor doua de mai inainte.

      Eu nu le confund. Despre adevarata Hurrem se stiu putine lucruri din documentele istorice. Importante, e drept, dar putine. Personajul este creionat cu o evidenta tenta negativa - motivatia imi scapa si banuiesc ca se raporteaza la felul in care o percep turcii pe adevarata Hurrem, cea din istorie. Iar actrita, Meryem, s-a potrivit cum nu se poate mai bine pe acest personaj.

      Sunt curioasa cati dintre admiratorii lui Hurrem vor mai ramane la fel de "indragostiti" de Hurrem cand va incepe si la noi sezonul 4,in care joaca Vahide, o femeie poate frumoasa la viata ei, dar care nu are nici pe departe magnetismul lui Meryem, in primul rand datorita varstei.
      Asa ca, ramane cum am stabilit: pentru mine Hurrem din serial e o mizerabila.

      Dracula mi se pare un serial foarte bine articulat, deocamdata. Foarte bun. Sa vedem ce aduc celelalte sezoane.
      In schimb Vrajitoarele.... e cam de vacanta, usurel, usurel de tot.

      P.S. Varianta a treia: cand ajungi pe o insula plina de nebuni, pleci inapoi de unde ai venit, intr-o lume normala. :)

      Seara frumoasa!

      Ștergere
  6. Bună seară
    Eu mi-a format o părere după ceia ce am văzut . Şi că a creat atâtea păreri pro şi contra . Înseamnă că e un serial bun . Mă bucur că vă plece serialul , Dracula . Am văzut şi eu poze cu noua Hurrem . Dar sper să joace rolul la fel de bine . Nu mai sunt în Turcia în acest moment alt serial istoric ? Sau poate e în plan de producţie ? Vă rog să-mi spuneţi şi mie . Vă las bine . Şi o seară bună în continuare .
    Al dumneavoastră cititor. George ignat .
    Şi era să uit , faza cu insula . Că odată ce ai ajuns nu mai poţi pleca nicăieri .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, daca insula aia e moartea, sigur ca nu mai e cale de intoarcere. In rest, solutii sunt destule, doar sa vrem sa le vedem....

      Nu stiu ce se mai toarna prin Turcia. Mai demult se vorbea despre un proiect "Malkacoglu" in care sa joace tot Burak Ozcivit rolul principal si care sa descrie viata acestui văr al lui Suleyman. Dar nu am mai auzit nimic de atunci.

      :))) parerile sunt doua: pro si contra Hurrem. Unii sunt intr-o tabara, altii in cealalta. Simplu!

      Ștergere
  7. Buna sunt tot eu "larisa" din tg neamt! Iti multumesc pt raspuns, si concord tot ce zici! Chiar daca imi pare rau pt ca nu stiu ce se intampla dupa ce hurrem
    O bate pe hatice!!!!!! Apropo cand afla suleyman in sezonul 4 de camera acea a lui hurrem o omoara?! Se termina cu ea sau cum?!??? Ce stii in seara de ajun vor difuza serialul??? Te poop dulce o seara bunaa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, Larisa, nu fi copil :)) cum sa moara Hurr? s-ar termina serialul.
      Nu, o alunga la un alt palat.

      Nu stiu daca vor difuza serialul sau nu, anul trecut a fost pauza de sarbatori...

      Ștergere
    2. Suleyman se mai difuzeaza pe 16,17 decembrie , iar pe 23-24 va fi un film Cucerirea Constantinopolului si Suleyman va reincepe in ianuarie! Cosmin Lazar

      Ștergere
    3. Larisa draga, daca tot insisti sa scrii poop (probabil crezi ca e mai interesant decat "pup") sper ca stii ca in engleza cuvantul asta inseamna...(scuzati!) cacat? Astfel ca formula ta preferata "poop dulce" suna mai mult a insulta decat a amabilitate....

      Ștergere
    4. Adevarat, dar nu cred ca Larisa chiar stia ca poop inseamna si ceva gretos...

      Primul sens al cuvantului este pupa = partea de la vapor opusa provei.

      http://www.thefreedictionary.com/poop

      Ștergere
  8. Buna, Oana!
    Cum poti avea pagerank mare la un blog? Cu drag, Miruna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Miruna, raspunsul nu poate fi dat intr-un comentariu, sunt sute de articole pe alte bloguri pe acest subiect. In principiu e vorba de a respecta cateva reguli simple, numai ca Google nu-ti dezvaluie toate regulile de urmat, el da doar cateva indicii.

      Da cautare pe google cu civintele "cum obtin page rank mare" si citeste tot ce poti. Dar la un blog page rank mai mare de 5 nu am vazut, si este extrem de greu de obtinut, unii proprietari de bloguri platesc sute de euro pe luna sau pe an ca sa aiba un backlink intr-un site cu pr foarte mare (backlinkurile conteaza cel mai mult - adica linkul blogului tau aflat pe alte site-uri, mult mai bine situate ca tine; aceste linkuri trebuie sa fie valabile, adica do-follow, sa fie pe site-uri de acelasi profil cu al tau, etc.... altfel, ti se scad puncte).

      Repet, nu este deloc usor sa obtii page rank mare, trebuie sa cunosti ceea ce se numeste SEO, iar asta este ceva ce cunosc in primul rand programatorii, IT-istii, web-designerii. Eu stiu un singur blog cu pr 5 (chinezu.eu). Blog cu pr mai mare de 5 nu cred ca exista la noi in tara.

      Ștergere
    2. Nu pot spune ca Hurrem nu este super rea, dar daca nu era asa ,era moarta de mult,daca nu incalca reguli ar fi fost ea calcata in picioare, intr-un loc unde toti iti sar in cap trebuie sa ripostezi daca nu vrei sa fii mort, cat despre ibrahim ar fi putut sultanul sa-l dea afara din functie, era si logic ca toti vor da vina pe Hurrem. Ibrahim ar fi trebuit inlaturat din functie .Daca de la inceput nu ar fi fost toti rai cu ea nici ea nu ar fi devenit asa , cat despre istorie sultana -mama tinea cu hurrem ( chiar ea a ajutat o sa intre in iatacul imperial), fiind aleasa de ibrahim sa ajunga acolo ( care in istorie , din unele date( nu stiu daca asa de sigure) ar fi iubit o pe hurrem , si asta ar fi fost unul din cauzele mortii lui). Serialul a imprumutat personajele , scriitorii lui s au inspirat, daca nu ar fi atat intriga unde ar fi farmecul, daca serialul ar fi monoton cine s ar uita la el. Ar trebui sa uitam la serial , fara sa criticam/judecam personajele caracterele lor. fara a face tabere pro Hurrem, contra Hurrem , astea sunt ca jocurile facute de copii din clasele mici, fetele cu fetele , si baietii cu baietii, orcum era inevitabil ca asta se va si intampla. Felicitari pentru rezumate, le citesc si imi plac mult!

      Ștergere
    3. e o parere, desigur.

      eu prefer sa judec un personaj decat o persoana reala. Ceea ce ma deranjeaza la personajul Hurrem, este ca e NEVEROSIMIL de negativ creionata. Eu nu vad nici o calitate la ea. Morala, ma refer. Tot ceea ce-si doreste este puterea si influenta asupra lui Suleyman, si pentru asta sacrifica orice. Inclusiv pe propria fiica pe care o va obliga sa se marite cu babalîcul de Rustem.

      N-am citit in nici un document istoric daca Valide ar fi fost sau nu de partea ei. (Evident, am citit vreo cateva disertatii pe tema asta, nimic mai mult.) Dar in romane am gasit ideile astea, ca si altele precum ca Selim ar fi fost copilul unui eunuc prost castrat, sau ca Ibrahim si Suleyman erau iubiti, si deci bisexuali, si ca de aceea Hurrem il ura pe Ibrahim.

      E inevitabil sa ne placa sau nu un personaj de vreme ce urmarim acelasi serial. Nu suntem doua tabere de lupta, ci doar avem pareri diferite, asta nu inseamna ca trebuie sa ne injuram reciproc.... )

      Ștergere
  9. Când postezi ep 93? Este duminică. Mâine vei avea timp suficient să postezi episodul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Andreea, cred ca maine. Azi am stat sa vad serialul Originals (9 episoade deocamdata), cu vampiri :D
      (dupa ce am facut curatenie, la mine duminica e o zi ca oricare alta).

      Ștergere
  10. Sunt larisa! Va cer scuze nu stiam de "poop" imi pare rau am fost o prostuța dar vă mulțumesc pt observație!!!!! Va urez la toate vizionare placuta pt seara asta si maine seara si ne vedem la anu!!!!!! :) sarbatori fericite pt oana si pt toti cititori

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistita, Larisa, nici eu nu stiam, azi am aflat :)) am o colega care mereu asa isi semneaza mesajele de pe fb :D o sa-i spun si ei...

      Sarbatori fericite si un an mai bun, Larisa!

      Ștergere
  11. La ce vârstă ai voie să-ți faci facebook?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La 13, dar stai linistita, ca nu te intreaba nimeni cand iti faci cont daca ceea ce sustii e varsta ta reala. Poti sa zici ca ai 15 ani, si gata :)

      Respecti regulile facebook si nu o sa ai nici un fel de problema (sa nu pui poze considerate sexy, porno sau violente).

      Ștergere
  12. fie care crede ce vrea despre HURREM dar pentru mine tot ea este cea mai frumoasa si cea mai inteligenta si desteapta .O IUBESC PE HURREM .

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu sunt de acord cu Hurrem pentru ca dupa cate i-a facut, Hatice merita o bataie

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu sunt de acord cu Hurrem pentru ca dupa cate i-a facut, Hatice merita o bataie

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.