sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Feriha, rezumat episodul 21





Feriha, rezumat episodul 21
Zehra ajunge pe iahtul lui Levent și o previne pe Feriha că Emir este acolo și o sună. O roagă să-i răspundă orice numai să-l facă să plece de acolo. Feriha minte că a plecat deja din zona portuară și astfel Emir pleacă și el. Sanem este ușor nedumerită s-o vadă pe Zehra acolo, știind că a lăsat-o acasă.

episodul următor: Feriha 22

Feriha, rezumat episodul 21
Mehmet îl găsește pe Rîza pe jos, aproape leșinat. Este dus la spital apoi toată familia își face griji pentru cauza necunoscută din care bătrânul a făcut puseul de tensiune. Feriha sună la ultimul număr de pe mobilul tatălui ei și își dă seama de unde provine supărarea. Ulterior află și de la Emir că a fost o neînțelegere între Unal și tatăl mecanicului care i-a furat mașina.

Feriha, rezumat episodul 21
Emir și Feriha au o perioadă de apropiere și de tandrețe, cu toate că incidentul cu banii umbrește iubirea lor. Când Mehmet află întâmplător că Rîza a făcut puseul de tensiune din cauza familiei Sarrafoglu, se enervează și se duce din nou la ușa clubului să se răzbune. Emir și Feriha erau la o masă când o picoliță vine să-i spună de prezența lui Mehmet la ușa clubului. Emir merge să vadă despre ce-i vorba deși Feriha insistă să nu plece de lângă ea. Deși el se poartă omenește cu Mehmet, ba chiar îi propune să-i lase nr. de mobil ca să nu mai aibă ocazia să discute cu Unal, acesta îi dă un cap în arcadă și îl rănește ușor. Ajuns acasă, Unal își tachinează fiul pt că nu a manifestat fermitate și nu i-a lăsat pe bodyguarzi să-l bumbăcească pe Mehmet.

Sanem vine iarăși la Levente și îl vede sărutând o femeie, astfel pleacă dezamăgită. Apoi va reveni împreună cu o prietenă și își va lăsa intenționat un cercel pe o canapea. A treia oară, vine hotărâtă să-l cucerească pe Levente, îmbrăcată extrem de sexy, ceea ce el bineînțeles că va remarca. Apoi, având un cercel în buzunar, îl roagă pe el să i-l pună după care îl sărută.

Feriha și Emir au ocazia să se certe copilărește lucrând la proiectul de la școală și discutând despre bogați și săraci. Cum ea se dă drept bogată, dar aparține unei alte lumi, este foarte ușor să reacționeze la remarcile lui Emir despre săraci, deși acesta este conștient de viața grea pe care o duc unii. După ceartă, ca de obicei Feriha lasă totul baltă și pleacă acasă plângând. Când Zehra o întreabă ce-i cu ea, atunci abia recunoaște că a înțeles că visul ei s-ar putea spulbera în clipa în care Emir va ști adevărul despre cine este.

Feriha, rezumat episodul 21
Idila lui Mehmet cu Seher continuă. Feyyaz, amantul-patron al fetei nu-l privește deloc cu ochi buni pe Mehmet și îi spune lui Seher să nu-l mai prindă pe la ea. Aceasta crede că dacă îl amenință că va da în vileag totul soției lui, îl ține în frâu. Însă într-o seară Mehmet vine la ea acasă, unde locuia cu o mătușă care o încuraja în legătura ei clandestină cu patronul însurat. Seher deși sfătuită de mătușă să nu iasă din casă pt că din clipă în clipă trebuia să apară Feyyaz, ea nu ascultă și astfel, deși doar schimbă câteva vorbe, Feyyaz îi vede din mașină și îi pune gând râu lui Mehmet. Ba chiar și pe Seher o plesnește peste gură.

Feriha, rezumat episodul 21
A doua zi patronul tocmește trei bărbați să-l bată măr pe Mehmet, ceea ce se și întâmplă, acesta fiind lăsat însângerat și inconștient lângă niște saci de gunoi. Într-un târziu este găsit de doi bărbați care sună la poliție. Așa își revine, iar în mașina poliției reușește să îngaime două cuvinte din care se înțelege că erau 3 bărbați care l-au bătut și că ar fi fost puși - crede el - de Emir Sarrafoglu.

Episodul 21 se termină când Emir vine la bloc la Feriha cu dosarul ei în mână, pentru că-l lăsase pe masa de lucru de la facultate. Acasă la Cansu nu era nimeni, și atunci coboară la ușa portarului și bate. Zehra frământa niște aluat, o roagă pe Feriha să-i dea apă și ouă, dar se aud ciocănituri în ușă. Feriha se apropie de clanță ....

Feriha, rezumat episodul 21
Acțiuni secundare în episodul 21: Cansu își ia medicamentele și se face mai bine. Koray pare să-și dorească să se despartă definitiv de Hande datorită faptului că era să moară din cauza ei. Zehra merge iar să facă menajul în casa stilată a ciudatului bărbat singur. De dincolo de ușa mereu închisă cineva strigă cu voce slabă după ajutor. Zehra îi spune proprietarului care o ceartă din nou că de ce a făcut zgomot în zona acelei uși. Acesta deschide ușa respectivă și Zehra vede o femeie pe un pat. Apoi observă o fotografie de nuntă și se întreabă dacă mireasa din poză o fi femeia bolnavă care cerea ajutor.

 Ultimele episoade: 17, 18, 19, 20,




sursa foto: turkweb.tv

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.



Dacă-ți place filmul, evaluează-l:




11 comentarii:

  1. Buna ziua! Am vrut sa-ti dau o veste, Oana. Mi-a zis o colega de la scoala ca a intrat pe un site si acolo aparea ca o sa fie episoade mai multe de 40 a Iffet. Doar ca nu spunea cand, dar zicea ca o sa apara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Posibil, deocamdata nu am auzit nimic despre vreo continuare.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Azi si maine nu promit. Incerc, dar nu vad cand as avea timpul necesar. Poate vineri seara.

      Ștergere
  3. Oana , la ultimul episod din Iffet ai spus ceva despre o alta versiune Iffet din 1982
    Poti sa-mi dai un site unde ma pot uita si eu ?
    Mai facut curioasa ..
    Mersi :d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ionela, la aceasta postare http://www.pulbere-de-stele.com/2013/08/iffet-dinainte-de-iffet.html la sfarsitul articolului este linkul unde poti vedea filmul. Dar e in turceste, nu este tradus. De aceea, daca vrei, poti citi rezumatul facut de mine in articol.

      Ștergere
    2. Oana este vreo sansa ca sa fie o alta versiune Feriha ca de exemplu Iffet din 1982 ?

      Ștergere
    3. Am o intrebare : De ce nu te ocupi si cu rezumatul serialului turcesc Medcezir ... Este ca personaj principal Emir din Feriha si + ca este tradus in romana

      Ștergere
    4. Ionela, sincer nu stiu daca Feriha a fost facut dupa un film de 2 ore. Posibil, dar nu stiu. Ma ocup de serialele pe care le urmaresc in limita timpului meu liber.

      Ștergere
  4. imi place sa citesc de aici!Bafta in continuare!cand pui ep 22?

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.