miercuri, 5 februarie 2014

Cum se termina serialul Feriha



rezumatul ultimului episod: Feriha ep. 67 

urmarea serialului Feriha: Emir'In Yolu - ep. 68

~~***~~

Update - septembrie 2017: numerotația episoadelor de la Happy Channel nu corespunde cu aceea turcească, a rezumatelor de pe acest blog (serialul a fost dat cu dimensionarea lui normală la Kanal D în 2013-2014). 
Considerați cam 3 episoade de la Happy pentru un episod turcesc.

update martie 2014: pentru că mulți comentatori spun că finalul serialului Feriha ar trebui schimbat, doresc să le reamintesc faptul că acest serial a fost filmat în perioada ianuarie 2011 - iunie 2012, așadar toate comentariile referitoare la schimbarea finalului serialului nu-și au rostul. Lectură plăcută!         (Oana D.)
~~***~~


(articolul de mai jos este scris de o cititoare a blogului: Luiza Ceaușu)

Ultimul episod din Feriha este episodul 72.
Apoi serialul se continuă cu un alt serial Emir'in Yolu - Drumul lui Emir - de la episodul 73 echivalent cu episodul 1 din acest film.

Feriha episodul 67
După ce Feriha moare împușcată de Halil (în episod nu se arată cine o împușcă; pe wikipedia la pagina serialului scrie ca persoana care o omoară pe Feriha e necunoscuta, pe paginile de facebook internaționale despre Emir in Yolu apare informația ca Ece ar fi aceea care o omoară pe Feriha, din gelozie - nota O.D.), Emir trece printr-o perioadă tragică, extrem de dificilă și grea. Suferă foarte mult, se închide în el și nu comunică cu absolut nimeni. Până o va întâlni pe Gunes.

De fapt, Emir și Feriha se mai căsătoriseră în secret și pe la episoadele 40-45. S-au mutat împreună în blocul în care Feriha locuia dar neînțelegerile dintre ei apar atunci când în viața lui Emir revine o femeie care fusese destul de importantă pentru el în trecut. Ece se numește, și e fosta lui iubită, cu care a fost împreună un an. Feriha se simțea marginalizată, așa că a decis să plece împreună cu Levent (căpitanul / profesorul) în America. Ea îi va trimite lui Emir actele de divorț și nu vor vorbi timp de 3 ani. După această perioadă Feriha se va întoarce în Istanbul, făcând ca lumea să creadă că are o relație cu Levent.

Aceasta va deține o parte din hotelul lui Cansu unde erau asociați și Emir împreună cu Ece, noua lui logodnică. Prima apariție a Ferihăi este chiar la logodna lui Emir cu Ece.. După multe explicații pe care și le datorau unul altuia se căsătoresc din nou. Dar în ziua nuntii, Halil, fostul logodnic al Ferihăi, fuge din spital și le împușcă pe Feriha și pe Zehra, mama acesteia. (informația nu s-a confirmat la vizionarea serialului; Feriha moare împușcată de cineva necunoscut. Notă O.D.)

Feriha episodul 67
Apoi serialul va continua cu Emir'in Yolu (Drumul lui Emir). Și începusem să zic de fata care îi va fura inima lui Emir. Gunes, sora lui Yavuz Sanjacktar, acesta fiind fostul iubit al lui Ece și dușmanul de moarte al lui Emir. De multe ori a încercat să îl omoare pe Emir, dar nu a reușit. In serial mai apare și o fată, Zulal, sora de lapte Ferihăi, [adică amândouă au supt de la aceeași femeie când erau mici, sau au locuit în aceeași casă cu mama de lapte (Zehra)]. Zulal, poate fi descrisă ca un personaj negativ pentru Emir, pt că se va îndrăgosti de el, dar la fel de mult se îndrăgostește și Can, o polițistă de care Yavuz, dușmanul lui Emir este îndrăgostit la rândul său, dar Can îl place pe Emir.

Feriha episodul 23
Din păcate, din cauză că Feriha moare, publicul este revoltat, și așa.. audiența scade. Regizorii decid să întrerupă fimările la Emir'in Yolu astfel că nu vom ști cum se va termina Drumul lui Emir. Oricum, merită văzut deoarece sunt foarte multe detalii și multe lucruri pe care nu le-am spus.

Vizionare plăcută! (dacă vreți să mai întrebați ceva, vă voi răspunde în limita informațiilor pe care le dețin.

un guest post de Luiza Ceaușu


Notă (Oana D.): probabil că pe internet se găsesc diverse versiuni, ca întindere, ale episoadelor serialului Feriha, deoarece pe site-ul turcesc cu seriale, dizicafe.net (edit ian.2016 - site-ul nu mai există) , Feriha se termină la episodul 67 si de la 68 începe continuarea, Emir'In Yolu, care are doar 5 episoade.

Despre miniseria Emir in Yolu și cum trebuia să continue povestea lui Emir, aici:  Feriha-sezonul-3-sau-Drumul-lui-Emir


Lista rezumatelor la episoadele acestui serial
se găsește pe pagina Feriha - prezentare.


Dacă-ți place serialul, evaluează-l:




203 comentarii:

  1. sarut mana pt informatii!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu multa placere! Multumirile merg la Luiza :)

      Ștergere
    2. multumim pt informatii e mai fain pe net ca nu sint RECLAME care te ucid

      Ștergere
    3. As dori sa stiu daca este tradus serialul Emir in Yolu si pe ce site.
      Multumesx

      Ștergere
    4. pai le poti gasii pe clicksud.. Inca nu sunt toate, dar o echipa inca lucreaza la traducere.. si le vor traduce. Luiza

      Ștergere
    5. dar nu inteleg dece nu o salveaza.. dece toata lumea sta si priveste.. asta chiar nu inteleg!

      Ștergere
    6. Trebuia sa se termine serialul intr-un fel, nu? :)

      Ștergere
    7. Ece ma enerveaza...si pe feriha ece o impuscata nu haly(halil) am vazut pe TPU!}

      Ștergere
    8. unde ai vazut ca Ece o impusca pe Feriha???

      Ștergere
    9. si de ce o omoara tocmai pe Feriha?..bagati-o frate innapoi in serial ca toti ne uitam numai pentru ea si Emir... (-_-)

      Ștergere
    10. eu nu mai inteleg nmk cica nu moare impuscata si naste o fata si dupa moare

      Ștergere
  2. Da acum o sa fie feriha iar sambata?ca o sa fie iar suleyman?multumim ca ne traduceti si putem sa vedem inainte.merci mult:*****

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As avea rugamintea ca aceia care stiu, sa spuna cand se va difuza Feriha. Cum ziceam si mai devreme, scriu articole in avans pt ca oi perioada de timp voi lipsi de pe internet. Din acest motiv nu am timp sa caut alte informatii.

      Va multumesc pt intelegere!

      Seara frumoasa!

      Ștergere
    2. Poate ca Feriha moare, asta fiind vina acelui om. Drumul lui Emir cu siguranta va fi un serial trist dar sper ca isi va regasii din nou iubirea!:)) :((. Mam interesat in fiecare zi pe internet si cand am vazut ep 67 am cam inpietrit nu-mi venea sa cred! Se stie ca orice serial se termina frumos dar chiar daca se termina urat. Viata lor era frumoasa impreuna le statea bine. Nu-mi place ceia ce se intamplase. As vrea sa-mi spuneti ce se va intampla cu sora lui Feriha cea care e facuta din aceasi mama. Va rog frumos! :)). Am urmarit acest serial de la inceput pana la sfarsit dar nu-mi vine sa-mi cred ce sa intamplat! Sper ca "Drumul lui Emir" sa se termine cu bine!:>> !

      Ștergere
    3. Drumul lui Emir nu are decat cateva episoade pentru ca era foarte slab si n-a avut rating deloc... din pacate. Asa ca n-am de unde sa stiu cum s-ar fi terminat. Stiu o versiune, dar nu putem sa fim siguri ca asa ar fi fost serialul. Pe o pagina de facebook, acum un an si ceva, am citit ca Emir trebuia s-o caute pe criminala sotiei lui, care este Ece si la urma o gaseste. Dar serialul n-a mai fost filmat.

      Ștergere
  3. Dar eu nu am vazut asa la videoclipe. M-am interesat si eu pe internet despre moartea Ferihai si zicea ca Feriha si Emir se casatorise, si dupa a venit Halil si i-a capturat pe amandoi. Feriha si Emir erau ostaticii lui o perioada. Pana la urma, Feriha si Emir au evadat, dar Halil i-a prins si i-a impuscat pe amandoi. Despre mama Ferihai zicea ca nu murise. Ea inca mai traia. Dar cine stie! Nu sunt sigura 100% daca ce am zis eu este total adevarat. Poate ca tu te-ai informat mai bine si poate ca ce-ai zis tu este adevarat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andreea, faza cu rapirea va fi mai devreme.
      Da, ai dreptate, verific informatiile atunci cand am motive s-o fac. Am vazut scene din ultimul episod din Feriha si nici macar nu apare Halil in ultima scena, ci doar se aud 2 impuscaturi iar Feriha e gata sa cada. Nu se vede sange, nu nimic. Prima poza din articolul de mai sus este din scena de final, inainte sa apara genericul.

      Dupa care primul episod din Emir'In Yolu incepe cu Emir care sta trist langa mormantul proaspat al Ferihai. Deci ... de unde stiu cititorii blogului meu unele amanunte, nu cunosc, dar mi s-a parut interesant sa public un comentariu asa de lung si de detaliat. (Articolul de fata este de fapt, un comentariu al unei cititoare) Totusi eu ii dau crezare. In rest, ramane de vazut la televizor ce se va intampla.

      Ștergere
    2. *Eu scriu acest comentariu pentru a va lamuri cu privire la anumite lucruri. Eu am vazut tot serialul, e drept ca nu in intregime, numai cat este pe net. Dar e sigur ce iti scriu aici.

      Halil ii rapeste inainte de a fi casatoriti (de fapt, Halil o rapeste intai pe Feriha, iar cand Emir merge sa o salveze, Halil il prinde si il tortureaza). Asta se intampla in episoadele 42-43. Dupa ce Emir afla de minciunile Ferihai ramane suparat pe ea o perioada, si perioada asta se incheie atunci cand ii rapeste Halil, pt ca fiind impreuna tinuti prizonieri se impaca. Cand Feriha si Emir evadeaza si ies pe usa, Halil il impusca pe Emir, dupa care il prinde politia venita la fata locului. Ei se vor casatori, pt prima oara doar in ep 46. Si mai departe vom vedea ce se va intampla.

      Si felicitari Oana D. pt postarile tale! :) Felicitari si celor care te ajuta, pt ca din cate inteleg, acest articol a fost facut de altcineva. Oricum, felicitari si multumesc pt rezumatele tale. :) Faci o treaba foarte buna

      Ștergere
    3. sunt pe youtube episoadele traduse,pana la episodul 71 (trei parti).

      Ștergere
    4. Sp si mie cum sa caut ,ca eu am gasit decat pana la 67 ms

      Ștergere
    5. pe coloana din dreapta sunt titlurile serialelor

      Ștergere
    6. TESS

      ultimul episod de la Feriha este nr.67?
      eu nu m-am dumirit ce s-a intamplat, daca nu citeam postarile dv. nu realizat ca a fost impuscata?

      Ștergere
    7. Da, Tess, acela este ultimul episod de la serialul Feriha / Adini Feriha Koydum.
      Este impuscata in ultima scena din episodul 67. Se aude impuscatura, imaginile sunt redate cu incetinitorul, ea danseaza cu Emir la nunta lor (a doua), din priviri se intelege ca s-a petrecut ceva foarte grav, apoi camera de luat vederi coboara pe rochie pana la trena. Asa se incheie serialul. Nu se vede sange, nu nimic.

      Poza din acest articol este o captura din acele ultime secunde ale serialului.

      Ștergere
    8. TESS
      Multumesc mult Oana D. Mai am nedumeriri nu vad ca o ucide si pe mama-sa.
      Am crezut ca am probleme psihice la sf.acestui serial dar, m-am mai linistit din acest punct de vedere, am citit ca s-a mai intamplat si altora. Nici nu stiu ce sa fac sa continui sa vizionez si urmatoarele episoade "" Feriha,, sau " Drumul lui Emir ,, cum s-o mai numi???
      Si regizorul asta nu putea sa termine serialul cu nunta lor fericiti, restul nil imaginam noi telespectatorii. Dezamagita total am piedut multe nopti cu serialul asta.

      Ștergere
    9. Dar nu reiese de nicaieri ca ar omorî-o pe Zehra. Nu stiu de unde acest folclor pe internet.

      De ce a facut un asa final? Pt ca restul actorilor aveau contract pt 3 sezoane, doar Hazal a trebuit sa plece. Fara ea, cum putea sa continue cu sezonul 3 daca se casatoreau si era totul ok? :) Producatoreii au decis schimbarea actritei, dar publicul din Turcia a respins ideea. Si atunci au omorât-o pe Feriha ..

      Ștergere
    10. Sunt foarte dezamagita de final... regret foarte mult ca am pierdut atata timp uitandu-ma la aproape fiecare episod. Si eu am ajuns sa cred ca am "probleme psihice" la final... am fost foarte captivata de acest film, totul a fost superb pana in momentul in care Feriha pleaca cu prof. Levent intorcandu-se dupa trei ani. Acum nu mai stiu daca chiar mai are rost sa continui vizionarea dupa moartea Ferihei. E foarte trist!

      Ștergere
    11. :( de acord cu tine,foarte trist...am sperat la un final frumos.Maddi

      Ștergere
    12. la fel am sperat si eu , unfinal fericit, ce era daca se incheia serialul in sf fericiti dupa atata lupta , imi pare rau ca m-a prins asa de mult serialul si finalul a fost dezastuos

      Ștergere
    13. Inteleg ca actrita principala nu mai putea continua,ceilalti actori aveau contract pt.sezonul 3,ok...se putea si un altfel de final,ea murea dupa ce aveau o fetita,o numeau Feriha...erau posibile si altfel de scenarii,pacat...chiar dezamagita...inteleg ca pt.regizori,televiziuni primordiala este audienta,banii,dar...se putea continua altfel :( :( Maddi

      Ștergere
    14. nu stiu de ce au terminat prin a o omori pe Feriha,dar eu cred ca actorii Emir si Feriha ,ori s-au indragostit unu de altu si nu au vrut sa mai continuie filmarea ori a intervenit ceva intre ei in afara scenei si din cauza astanu au mai putut continua filmarile. Dar ca sa pierdem seri,multe seri ca sa vedem si sa traim alaturi de ei emotii mari simulte ca in ultimul episod sa se casatoreasca,si sa moara Feria nu e cu putinta. Oare dupa atita suferinta nu meritau si ei o viata cu multe impliniri, copii,si multa liniste si fericire?Emir a fost impuscat si salvat pe ea de ce nu au aratat cum au duso la spital,cum au inmormintato? Oare nu meritam macar atita lucru? NU am inteles dece atita secret cu moartea? De ce Zehra Hasan nu a facut nimic sa o ajute cumva. EU sunt bolnava dupa acest film si am o virsta,dar l-am vazut de 3 ori si il vad in continuare pe tv.sitot sper ca pina se va termina la tv. sa se schimbe ceva cu sfirsitul.as dorii un raspuns sunt luminita M. din Constanta .ii iubesc si ii respect foarte mult pe actoerii EMIR siFERIHA si din cite am inteles sunt de o virsta asa ca ar putea sa isi faca propriul lor film si sa isi intemeieze o familie ca asa cred ca ar multumi telespectatorii

      Ștergere
    15. Pacat ca sa terminat asa filmul. Sunt intru totul de acord cu ce sa scris mai sus. Actrta care a interpretat-o pe FERIHA MA LASAT CU UN GUST AMAR DACA NU A MAI VRUT SA JOACE SI IN SERA A 3-A.Pacat trebuia sa aiba un final fericit, sa fie impreuna in afaceri, sa aiba copii frumosi si sa traiasca fericiti pana la adinci batrineti sa aiba si nepoti
      NU TREBUIA SA O OMAORE ASA SUBIT si sa ne lase in suspans, trebuia salvata si ea chiar daca a fost impuscata.De ce actrita principala nu a ami putut continua ????? de ce? nu a avut si ea contract ca si ceilalti actori pentru tot filmul?? Nu trebuia sa joace in alt film pina nu se termina acesta.Iubesc acest film si de aceea am cautat pe internet sa gasesc un raspuns de ce acest final?? Actrita HAZAL KAYA, NU AR MAI TREBUI SA FIE DISTRIBUITA IN ALT SERIAL DACA EA A REFUZAT SA MAI JOACE IN ACEST FILM. Trebuie pedepsita de telespectatori, prin nu a mai viziona filmele cu ea care vor urma. Sa nu mai aiba audienta.

      Ștergere
    16. Va rog din inima îmi spune cineva unde îl pot vedea ep 69 pana la sfârșit 🙏🙏😘😘mult

      Ștergere
  4. Va recomand sa priviti serialul Medcezir. Eu sunt abea la episodul 8 dar cred ca este cun real succes, ba mai mult.. este mai bun decat Adini Feriha Koydum( I-am pus numele Feriha)! Luiza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de recomadare, Luiza, am sa incerc sa-mi fac timp, desi nu stiu turceste si probabil o sa-mi fie greu sa inteleg in lipsa unei traduceri/subtitrari intr-o limba de circulatie internationala.

      Ștergere
    2. Are subtitrare in mai toate limbile . Luiza

      Ștergere
    3. Pe ce site pot vedea si eu Medcezir?Este pe you tube ,dar nu este tradus.........

      Ștergere
    4. Feriha nu trebuia sa moara .....erau atatea persoane rele in film care trebuuau sa dispara in locul ei.....pacat.Parca nu mai are nici un farmec sa urmaresc continuarea,acest "drum al lui emir",mai ales ca acesta se indragosteste de alta.........urat.De fapt mai toate filmele turcesti au final tragic.Acest film trebuia sa sa se termine cu Happy end pt Feriha si Emir.Regizorul s-a inecat la mal cu acest final.A stricat tot filmul.Ar putea sa o"invie "pe Feriha ,ca tot nu am vazut sange la impuscarea ei.........ar fi interesant..........

      Ștergere
    5. Poti vedea medcezir pe www.viki.com . Vizionare placuta ! Luiza

      Ștergere
    6. Filme turcesti ..............stai cu sufletul la gura 100 de episoade sa vezi in final ca rolul principal moare , lasindu-ti un gust amar si o dezamagire totala care te face sa le urasti >Eu am renuntat sa mai vizionez filme turcesti < mi_am spus ca Feriha va fi ultimul

      Ștergere
    7. Medcezir este cu totul altceva :)

      Ștergere
    8. Buna Luiza Te rog îmi spui ci mie unde îl pot vedea de la ep 69 Am rămas așa de rău k a muri Feriha 🥲🥲🥲 ufaaaaaa m-a ce regizor Emir a fost inpuscat ci trăiește 🤣🤣

      Ștergere
  5. In legatura cu numerotarea episoadelor.. de fapt , nu se incheie serialul atunci cand Feriha moare.. adica la episodul 67. La episodul 72 s-a incheiat serialul si in Turcia. Acum, nu stiu care e adevarul.. oricum, asta conteaza mai putin.. Luiza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Luiza, de aceea am si dat in comentariul meu de sub articolul scris de tine linkul catre episodul 68 de pe dizicafe.net... :)

      In orice caz, toate multumirile cititorilor blogului pentru acest articol iti apartin. Eu nu caut sa vad ce se intampla mai departe intr-un serial, pentru ca in felul asta pe mine nu ma mai intereseaza deloc sa-l urmaresc. Asa ca rezumatul facut de tine este mai mult decat binevenit, are deja 180 de vizualizari (in cca 12 ore) ceea ce este excelent :) d-)

      Ștergere
    2. Astp un rasp Luiza mult 🙏🙏🙏🙏

      Ștergere
  6. Nu o sa mai fie drumul lui emir asa mia zis leyla kazay o prietena ca sau oprit filmarile.ca nu e ok fara feriha e adevarat?????cand o sa afle emir despre feriha la ce ep????

    RăspundețiȘtergere
  7. la cat de frumos e serialul daca moare rolul principal e de rahat filmul.am mai vazut un film turcesc ceva vreme in urma era asa frumos si finalul a fost de rahat.mi-a parut rau ca m-am uitaty la el.ar trebui regizorii sa faca ceva si sa o bage innapoi pe feriha.asa o sa aiba din nou succes.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dar moare in ultimul episod... dupa care mai urmeaza inca 5 epiosade din "Drumul lui Emir" care a fost intrerupt din lipsa de audienta.

      Ștergere
    2. Pacat ca moare rolul principal si am mai vazut un serial turcesc in care la fel se intampla moare femeia din rolul principal pacat ca am fost dezamagita de final.

      Ștergere
    3. menekse si halil stiu serialul

      Ștergere
    4. nu innteleg daca e continuare afilmului FERIHA d c nu mai sunt imagini cu ea...nici macar din aminntirile lui Emir...inn EMIR IN YOLU ,el de fapt isi razbuna tatal

      Ștergere
    5. Unde îl pot găsi ?? Fetelor am rămas așa de rău dar mie îmi place la Nebunie Emir Îl iubesc 😍😍😘😘

      Ștergere
  8. Dar continuarea serialului cu Emir'in Yolu va mai fi difuzat pe Kanal D ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca cei de la Kanal D ar putea raspunde la intrebarea asta :)

      Ștergere
  9. ce rau imi pare ca ea moare...chiar numai are nici un haz,am stat toata noaptea treaza sa il vad si am aj pana la ep 41 dar cand am auzit ca ea moare parca snt dezamagita.. :(((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa e eu am vazut pana la 67 si am fost foarte dezamagita am plans mult,, prin cate au trecut si la final sa moara mi se pare stupid !!! :-((

      Ștergere
  10. Buna,unde pot gasi episoadele din Emir in Yolu subtitrate,chiar vreau sa le vad dupa ce voi termina de vizionat episoadele din Feriha?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca se gasesc pe internet. Incercati tot acolo unde le-ati gasit pe cele din Feriha subtitrate.

      Ștergere
    2. Eu pe clicksud.ro am vazut tot serialul in avans.. dar pentru ca imi place il privesc in continuare si la TV. Acolo, e si Emir'in Yolu.. dar inca sunt la episodul 71.. adica tot la Feriha. Oricum, in scurt timp au promis ca o sa se difuzeze si Drumul lui Emir pe acel site. (Luiza)

      Ștergere
    3. Dar pe clicksud sunt episoadele taiate chiar si pe jumatate ...

      Ștergere
  11. e foarte frum filmu dar daca moare feriha nu are nici un farmec si nu il mai difuzati ????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) eu personal nu difuzez nici un film... cei de la kanal d stiu daca vor difuza si cele 5 episoade din serialul continuare Emir'In Yolu sau nu.

      Ștergere
  12. Deci ep 68, 69, 70, 71, 72 se intituleaza tot Adini Feriha Koydum numai ca au ca subtitlu Emir'in Yolu. Dupa care urmeaza ep. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 din Emir'in Yolu care nu sunt terminate. Nu este ep 72 ultimul
    Despre faptul ca Feriha este omorata de Halil ni se spune in ep 69 cand Can citeste un articol pe internet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam acelasi lucru spuneam si eu. Dar pana nu vezi cu ochii tai nu crezi tot felul de comentarii.luiza

      Ștergere
    2. De vazut, nu am vazut nimic, dar stii cum e, cand doi iti spun ca esti beat, te duci si te culci, nu? :)

      Ștergere
    3. Este posibila schimbarea finalului??????????

      Ștergere
    4. :))))) cum o sa fie posibil asa ceva? :DDDD serialul e terminat de mai bine de un an de zile... si de ce le-ar pasa producatorilor turci de telespectatorii romani?

      Ștergere
    5. Oana îmi spui ci mie unde îl pot vedea Feriha ep 69 mult Au trecut ani Dar acuma am dat de el îmi place la Nebunie dar am rămas delusa 😭😭😭😭 M-a ce rizigor ??? Sa se împuște el

      Ștergere
  13. A murit Feriha a murit si filmul continuarea nu mai are nici un rost...la naiba

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai de aceea nici nu s-a mai continuat serialul despre Emir ...

      Ștergere
    2. Am citit pe un site ca Feriha s-a cerut sa iasa din film... :( :( :( ..trist dar adevarat..iar acum a primit un rol in Suleyman Magnificul...

      Ștergere
    3. Dar, dar asta era pe la inceputul lui 2013, cand s-au terminat filmarile la Feriha. Hazal avea un alt contract deja si nu mai putea fi prezenta in acest serial, din lipsa de timp. Initial Feriha trebuia sa aiba 67 de episoade, de aceea impresarii ei au negociat si alte contracte.

      Ștergere
    4. adevarat ..nu mai are nici un rost a fost cel mai frumos film pe care l-am vazut pacat ca a avut un final trist

      Ștergere
  14. Am urmarit fiecare episod din serialul feriha,nu este corect finalul acestui film,noi am plans impreuna cu ei,si ne-am fi dorit sa aiba mai multe episoade si finalul sa nu se termine cu moartea actritei Hazal Kaya,fara ea filmul nu mai exista nu mai are nicio logica...:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai putin, :) ca personajul moare, nu actrita :P am citit pe net, dar informatia nu am reusit s-o confirm - adica nu stiu daca e adevarata sau nu - ca producatorii au dorit altfel acest serial, dar Hazal nu a mai vrut sa joace si in al treilea sezon si atunci au inventat moartea ei. Altii ziceau ca serialul e facut dupa o carte, si ca finalul e asemanator cu acela din carte, in care Feriha moare, dar moare cand naste o fetita, iar Emir ii pune numele fetei tot Feriha, si atunci spune replica "Adini Feriha koydum" (Am numit-o Feriha) ceea ce explica titul cartii si al serialului. In fine, de gasit, nu am gasit informatii despre carte, cel putin in pagina oficiala de pe wikipedia a serialului nu se mentioneaza ca ar fi ecranizare.

      http://en.wikipedia.org/wiki/Ad%C4%B1n%C4%B1_Feriha_Koydum

      Ștergere
    2. Da adevarat...am plans si eu cand am vazut ep 68 toata ziua...imi aduc aminte ca m-am pus sa-l urmares intr-o sambata seara pe net si am stat treaza pana luni la amiaza...fara sa inchid ochii...atat m-a putut face de curioasa acest film...si marti dimineata m-am trezit sa vad mai departe si surpriza eu ma uitam la ultimul episod fara sa stiu...am cautat si ep 68 si m-a nenorocit cand l-am vazut pe Emir la mormantul Ferihei...am plans ca o nebuna...am plecat la servici ca lucram in schimbul 2 si ma credeti nu am fost buna de nimik...plangeam numai cand ma gandeam..o saptamana nu am fost buna de nimik...m-a marcat fffffffff..mult acest serial....si ma mai uit si in zi de azi...la anumite episoade..am luat serialul de la cap la coada de vreo 4 ori...si cand se termina..iar incep si tot asa dar nu ma mai satur de el....e super tare....cate au trait ei impreuna,prin cate au trecut...nu accept un asa sfarsit...nu vreau sa accept...tre sa facem ceva...sa vb cu regizorul acestui fil...nu stiu...sa faca sezonul 4..unde sa apara din nou..Feriha...

      Ștergere
    3. :) si mie mi s-a intamplat, la un film candva. Serialul este terminat de mai bine de un an. Plus de asta ei nu tin cont de dorintele publicului din alte tari. Si cred ca oricum, nu de dorintele publicului tin ei cont...

      Ștergere
  15. RUSINE PT REGIZORI ASA FINAL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce Rușine 😭😭nu cred ce am văzut ci să-l vad pe Emir așa de rău am stat ca nici acuma numi vine sa cred ca e moarta Feriha😭😭😭😭

      Ștergere
  16. ,,The series is mainly about Feriha Yılmaz (Hazal Kaya) who is the main character in the series, and her life. Feriha is a daughter of a poor family. Her father Rıza Yılmaz (Metin Çekmez) is a doorman in Etiler, which is an upper-class neighborhood of Istanbul. Her mother Zehra Yılmaz (Vahide Gördüm) is a housekeeper. Feriha was able to get a full scholarship to a private university. Ever since her first day there, Feriha poses as a rich girl with a very wealthy father. There she meets a handsome and rich boy called Emir Sarrafoğlu (Çağatay Ulusoy). Feriha lies about her whole life and background, Emir falls in love with her not knowing who she really is. Unfortunately, she also falls in love with him and is trapped in her own lies. Later on, Emir finds about Feriha's lies and leaves her. They both start to mentally and physically torture each other, but this brings them even closer than before. Emir eventually forgives Feriha and they marry. Later, Emir starts caring for his job at a night club , "Night", more than his wife Feriha. Feriha ultimately gives Emir two choices, 'Her' or 'His Job'. Due to a misunderstanding, Feriha thinks Emir chose his job while in fact it was the opposite. Feriha leaves Emir and Istanbul without saying a single word. She returns three years later and sees Emir as a successful person and Feriha tries to take her revenge. However, later they find out it was all a misunderstanding that changed their entire lives. Feriha and Emir forgive each other and give each other another chance and remarry. However, during her wedding, in the final scene of the Season 2 finale, Feriha is fatally shot by an unknown person.'' Levent o impusca nu Halil...regizorii au vrut sa ne tina in suspans ,sa ne intrebam cine a impuscat-o...la finalul serialului Feriha il arata pe Levant ostentativ ca,noi sa ne dam seama...nu spune nimic in primul episod de Halil ca,ar fi evadat din spital pentru ca,el era l-a puscarie si nu avea cum...detalile spun totul ,asa ca trebuie sa vedem tot filmul ca,sa aflam ce s-a intamplat defapt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am o versiune si voi posta despre sezonul 3 din Feriha care a devenit ulterior Emir'In Yolu :) acolo mana criminala este a lui Ece.... :)

      era cat pe ce sa-ti sterg de tot cele doua comentarii cand le-am vazut in engleza, sunt programe care posteaza comentarii pe bloguri si lasa linkuri active (de regula spre pagini cu virusi) si invariabil acele comentarii sunt paragrafe copiate din texte englezesti :)

      Ștergere
  17. deci feriha ciar moare finca cineva mia spus ca doar isi inceneaza moartea ? Dar si emir moare? Si daca moare cine il omoare

    RăspundețiȘtergere
  18. Cel mai urat sfarsit...imi pare rau ca m-am uitat la serial, deci o zi intreaga gandul tot la sfarsitul filmului imi era si plangeam din senin...niciodata nu am patit asa ceva. Pacat, pacat, ...pacat!!! Trebuie sa imi revin...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adevarat ..finalu a fost ff trist ar fi frumos sa continuie tot cu feriha alaturi de emir

      Ștergere
  19. Feriha este unul din serialele mele preferate.Dar,acum ca stiu cum se termina,parca nu m`asi mai uita.Si eu m`am mai uitat la un film turcesc,Iffet,si tot asa s`a terminat:SANGEROSS.....Dar in fine,asa sunt dramele,ce sa facem...Amalia♥

    RăspundețiȘtergere
  20. nu se poate eu nu pot sta cu gandul ca actorul visurilor mele emir sarrafoglu sa fie cu o alta fata va rog mult sa nu moara feriha va rog si emir sa nu vie cu ece aia
    va rog
    faceti ceva macar cand moare nu mai continuati cu drumul lui emir pt nimeni nu se mai uita deoarece nu mai are farmec eu daca moare feriha si emir se indragosteste de alta eu jur ca o sa urasc kanalul D toata viata si o sa il dau in judecata .....de ce toate filmele au sfarsit tragig adica nu toate doar alea care au un inceput de vis intre emir si feriha

    RăspundețiȘtergere
  21. pacat ca a murit feriha nu mai am nici un interes sa uit daca nus impreuna nu mai are nici o valoare serialul sa inventeze ceva pacat de atita munca si cand era cel mai important nunta ei in sfarsit a dat cu piciorul in balta pacattttt

    RăspundețiȘtergere
  22. eu am vz emir in yolu pana la 13...dar d acolo nu mai gasesc continuarea..ma puteti ajuta? kiar dak e fara subtitrare

    RăspundețiȘtergere
  23. nu mai e ineresant daca moare feriha nu o sa mai urmareasca serialu poate sa apara din nou feriha ca asa lumea o sa vizioneze din nou

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da sa apara din nou feriha

      Ștergere
    2. Cine nu se poate stapani sa foloseasca jigniri si cuvinte suburbane (mai ales fara sa fi fost provocat in nici un fel!) este invitat sa-si verse frustrarile personale pe alte site-uri!

      Ștergere
    3. si eu vreau sa apara din nou feriha.Fara ea nu e interesant

      Ștergere
  24. un film cu asa incarcatura emotionala mai rar... am trait fiecare moment cu acesti actori minunati... pacat pt acest sf, am vizionat pana la ep 52 si cand am citit aceste comentarii am fost curioasa si am urmarit si ultimul episod, trist ce se intampla, nu mai are nici un farmec,pt ce s-au luptat atat? ce rost are sa privim la suferinta neputincioasa a lui Emir?daca Feriha nu mai e?rgizorul chiar a dezamagit...eu oricum nu mai urmaresc acest serial

    RăspundețiȘtergere
  25. Regizorul acestui film a luat decizia gresita, facand finalul criminal de trist...ar fii minunat daca ar putea schimba finalul lasandui pe cei doi impreuna...sper ca cineva sa vada comentariul si sa ii sugereze sa schimbe finalul...toata lumea a ramas dezamagita...pe bune dece asa trist, dupa ce au trecut prin atatea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este toate aveti dreptate....acelasi lucru mi sa intamplat si mie....am devenit obsedata de acest film...dar cand ma gandesc la final care este fara nici un sens a-si fi preferat mai degraba sa nu il fi urmarmarit de la bun inceput...oricum sper k pe viitor turcii vor face filme k final fericit si nu trist.... (:

      Ștergere
    2. Sunt de acord sa schimbe finalu eu una sunt inebunita de aceat serial dar daco emirva fi cu alta eu una nu ma mai uit un final foarte urat din cate filme turcesty mam uitat toate sau terminat cu un final fericit va rog sa schimbati finalul

      Ștergere
    3. nu e corect de ce se intampla.speram sa ramana veci batraneti impreuna.Li sau intamplat atatea ...nu meritau asta.Cand am privit acele momente mama a spus ca nu am mai plans niciodata atat de tare

      Ștergere
  26. Oare este posibila schimbarea finalului?????

    RăspundețiȘtergere
  27. E adevarat k are un final tragic si greu de acceptat dar am urmarit si continuare...parerea mea este la fel de captivant k si feriha.... apropo cred k in ep 69 sau 70 nu imi aduc aminte clar unde politista can care se indragosteste de emir citeste un articol pe net in care spune k halil a primu logodnic a lui feriha a impuscato pe si pe zehra....emir se baga in tot felu de probleme sperand k in acest fel o sa moara si va ajunge langa feriha...tatal lui feriha il roaga pe emir sa il ajute cu omer fratele cel mic al ferihei emir ii spune k nu are cum k nu se poate ajuta pe el insusi sa uite de moartea ferihei...yavuz isi deschide un cazino iar tatal lui emir isi pierde toata averea in acel cazino nestiind k patron este yavuz dupa ce pierde tot yavuz il forteaza sa semneze un contract in care se obliga se lucreze pt el la un club de noapte in noapte de inaugurare a acelui club este invitat si emir facandusi aparitia cu politista can in aceea seara tatal lui nu suportat umilinta pe care ia produso yavuz si se impusca in cap...din acel moment emir incepe razboiul cu yavuz..afla k acesta are o sora gunes...o face pe aceasta sa se indragosteasca de el pt ai face rau lui yavuz dupa ce se culca cu ea ii spune k el este dusmanu de moarte al fratelui ei k el este sarafoglu...dar aceasta gunes are ceva din caracteru ferihei si emir fara sa isi dea seama se indragosteste de aceasta intre ei intervine un alt mafiot prieten cu yavuz care o iubeste pe gunes,,..e destul de palpitant si aceasta continuare.... Aaaa era sa uit hande revine la istanbul dar nu si langa koray care saracu dupa divort crede k a scapat de gulsum dar amagire gulsum se intoarce si face tot posibilu sa se impace cu el...hande isi deschide o firma unde k partenera o are pe amica din copilare gunes nestind la inceput k ar exista ceva intrea ea si emir.... eee si km atat am apucat sa vad...se gasesc greu ep din emir in yolu si nu sunt traduse...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna..eu vz pana la 13 emir in yolu fara subtitrare..dar 14 15 16...nu le mai gasesc..ma poti ajuta?

      Ștergere
    2. Din pacate nu te pot ajuta la acest capitol se pare k te.a agatat si continuarea....dar din pacate sau oprit filmarile de mai bine de un an si nu cred k o sa revina...pacat, pt k eu cred k se anunta mai bun decat feriha continuare cu drumul lui emir...vezi k poti gasi pe youtube ep 68,69,70 si 71 traduse 71 nu este tot tradus...dar cred k ai inteles cat de cat in limba turca...regizoru a oprit filmarile cand gunes se pregateste sa se marite cu mafiotu acel prieten cu fratisu pt k acesta o santajeaza k stie ce este intre ea si emir si sa nu spuna lui yavuz aceasta accepta pt al proteja pe emir dar in scurt timp afla k este insarcinata in urma nopti petrecute cu emir pe yahtu acestuia.....

      Ștergere
  28. Tot filmul asta a fost frumos pt ca erau iei 2....daca ia a murit nici nu vreau sa mai vad..este aiurea sa fi el cu alta asa cum era cu ia :(((

    RăspundețiȘtergere
  29. Nu am dormit o noapte intreaga sa vad finalul si am vazut dezamagire totala.

    RăspundețiȘtergere
  30. Eu am vazut tot serialul (spun tot in sensul ca seria a 2 a se incheie la ep 67 cand moare Feriha si mama ei) si apoi ,din seria a 3 a sau Drumul lui Emir mai sunt cateva episoade,cred ca pana la 72-73.....dar nu asta voiam sa spun. Eu sunt genul care nu imi plac filmele serialele lacrimogene si siropoase,nu prea ma uit la tv,dar de mai bine de un an ,urmaresc Suleyman in care am gasit un srial foarte reusit din toate punctele de vedere. la Feriha am inceput sa ma uit de cand au intrerupt Suleyman si prima data chiar m-am uitat din greseala si ma atras,in primul rand cum isi joaca Emir rolul,o face magistral.....cum nu in vazusem de la inceput,l-am cautat pe net (si cum nu am servici) si uite asa am stat ore intregi in fata laptopului,pur si simplu m-am pierdut in film. la sfarsitul episodului 67,in ultimele secvente,in timp ce Feriha si Emir danseaza la nunta lor se aude o impuscatura iar Feriha se schimba la fata dar ramane in picioare,dupa cateva secunde se mai aude o impuscatura iar fatei in cade din mana certificatul de casatorie....in acest timp ochii lui Emir se umplu de lacrimi si totul se termina. ma gandeam daca dau sau nu click sa vad episodul 68....si am dat.....ce urmeaza de la ep 68 pe mine ma marcat,este crancen de dureros ce poti vedea,te rascoleste si de ai fi de piatra.....este primul film....PRIMUL....care m-a stors de lacrimi,ma facut sa simt un gol in stomac si sa simt ca ma sufoc cate durere urmeaza in cele cateva episoade. sincer,au turcii astia un talent la filmele astea....par reale.....serialele lor nu fac parte din categoria celor trase la indigo din america de sud,....cel putin acest serial si Suleyman nu au treba cu termenul de telenovela,atat de bine sunt facute ca par a fi reale si te face sa simti ceva,nu doar curiozitatea de ce se intampla in episodul urmator. pe mine,personal,barbat la 37 de ani,cel putin ce se intampla de la ep 68 ma darmat....prea multa durere...te sfasie.
    De ce va spun ce am trait eu in timpul serialului si mai ales de la ep 68? pentru ca asta am trait in viata reala acum 22-23 de ani cand ,copil fiind 14-15 ani,am trait o astfel de poveste de dragoste....o poveste ca mare,soarta cea cruda,moartea ne-a separat,eu am ramas in lumea asta cruda iar ea in lumea celor drepti. in timp ce am privit acest serial,am retrait acea relatie,cu minciuni,cu lacrimi,cu intrigi,cu parinti "bagaciosi" si tot timpul impotriva (era si normal,varsta noastra impunea implicarea parintilor)....cu prieteni,cu tot ce am vazut in aceasta poveste de dragoste(mai putin casatorie,mutat impreuna...) doar ca la final nu gloantele ne-au despartit ci o inima care nu a mai vrut sa bata (avea o problema la inima din nastere...asta am aflat dupa ce ea a plecat in lumea celor drepti).....o inima care a incetat sa mai bata cand eu o tineam in bratele mele. ce a urmat apoi,am retrait in aceste ultime episoade,o durere crancena,fara aer,fara lumina,fara viata in jur....doar durere. probabil ca,varsta frageda ma salvat,dar pe ea nu a putut-o salva. viata a trecut,a intervenit acceptarea,am ramas cu modelul acelei iubiri sincere....anii au trecut,au mai fost si alte iubiri,dar nimic nu se compara cu acea prima iubire sincera,pura si cruda...dar si cu sentimentul de vina ca nu am putut face nimic. am acceptat ca,Dumnezeu are planurile Lui cu fiecare dintre noi.
    PS: probabil uni pe aici vor spune ca a fost o copilarie,ca sunt eu prea sensibil,ca nu sunt barbat daca acest film ma stors de lacrimi,samd.....eu nu pot spune decat ca,a fost real si crud.....crancen de dureros.

    RăspundețiȘtergere
  31. Am urmarit ep d ep pana k a murit feriha ak nu mai are nici un farmec acest ser urasc canal d

    RăspundețiȘtergere

  32. am urmarit tot filmul dar am ramas foarte dezamagita de final ,prea dureros,mia parut tare rau,continuarea nu mai conteaza fara feriha nare sens nici rost.poate totusi nu a murit speram,nu ma mai pot uita la tv,cat au suferit ptr dragostea lor apoi moare,nu e corect, trebuia altfel.

    RăspundețiȘtergere
  33. Eu va recomand sa cautati filmul ANi PIERDUTI merita vazut

    RăspundețiȘtergere
  34. erau alte personaje in jurul ferihai care meritau sa dispara;((

    RăspundețiȘtergere
  35. Foarte trist finalul daca stiam ca moare Feriha nici nu mai ma uitam

    RăspundețiȘtergere
  36. Sfarsitul nu a fost clar, cu mult suspans....nu s-a vazut sange, nu a aratat cand a dus-o la spital, nu a aratat-o pe mama ei, nu a aratat inmormantarea (mi-am pus multe intrebari-de ce? cine ? -nu au aratat nimic-decat in episodul urmator durerea lui Emir pe mormantul ei.
    Infiorator de trist, un destin crud, nemilos, pentru o persoana atat de luptatoare, curajoasa care a facut fata la mii de probleme de tot felul, care avea dreptul la fericire alaturi de cel care a lasat totul pentru ea. Regizorul trebuia sa schimbe sfarsitul daca vroia sa aiba audienta iar cei ce l-au vizionat sa ramana fericiti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este dar se pare ca nu vrea audienta sal lase asa daca sunt ******

      Ștergere
    2. despre ce vorbim? filmul e terminat de mult, de peste un an ....

      Ștergere
  37. da si eu cred la fel.Ce sfarsit tragic! am plans la ultimul episod ...nu mi-am revenit doua saptamani....Nu trebuia sa moara Feriha si nici Emir....erau destule personaje negative
    chiar si Levent nu mi-a placut ca s-a bagat prea mult in viata Ferihei. Trebuia un final fericit!

    RăspundețiȘtergere
  38. Drumul lui Emir nu gasesc tradus,unde o gasesc?

    RăspundețiȘtergere
  39. Imi spuneti si mie cand afla Emir (la ce episod) despre minciunile lui Feriha???

    RăspundețiȘtergere
  40. De ce toate serialele turcesti se termina tragic, de ce trebuia sa moara feriha

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) pt ca asa e societatea lor, fatalista si lipsita de optimism. Parere personala...

      Ștergere
    2. ASA SE TERMINA MEREU VIATA UNUI REGIZOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CA VIATA FERIHAI

      Ștergere
  41. La multi ani de 8 martie, draga Oana!:* Luiza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Luiza! La multi ani si tie, sa fii iubita! :-f

      Ștergere
  42. domnule regizor aduceti-o la viata pe Feriha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SE POATEEEEE1!!!!!!!!!!!!!1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce final tragic....FERIHA si Emir trebuiau sa ramana impreuna!!de ce se intampla doar in filmele de dragoste?

      Ștergere
    2. Cum doar in cele de dragoste? :D si in alea de razboi, politiste sau de spionaj...

      Ștergere
    3. Scrie comentariul in turceste, poate te aude :D =))

      Ștergere
  43. Deci am ajuns la capatul asteptarilor mele,referitor la serialul acesta,Feriha, dar o mai mare porcarie de final nici ca se putea,lacrimi si tristete,indignari,mi s-a umplut sufletul de durere,va jur ca nu mai sunt om,ca a la fine sa moara personajul cel mai faimos,pai in ce sa mai credem noi,daca dragoste nu mai e....?pt. ce sa mai ma uit la serial sa-mi fac rau singura vazind un om cu suflet mare arzind de durere???????faceti ceva numai nu ma lsati asa,nu se poate si acum visez ca ceva apare,si vor fi de neatinsi cei doi.Lasati visurile noastre prin aceasta dragoste sa traiasca......

    RăspundețiȘtergere
  44. din cite vad scrise aici nu sint singura care le-ati frint inima cu acest serial, deci noi chiar va rugam sa nu difuzati "drumul lui Emir" nu are sens, cine s-ar uita,avand in vedere tragedia,la toti ne fac rau.Am uitat sa ne descretim fruntile in acest serial,ce pilda de iubire dati dovada pt. tineri,chiar ii lasati agatati de marginea prapastiei???Asa film, asa regizor?????,lasati in mintea noastra?nu se poate.....! vrem dovada intelegerii.....

    RăspundețiȘtergere
  45. Am auzit cum ca Feriha de fapt nu moare, este luata in strainatate si salvata, fara stirea familiei, dar isi pierde constiinta, se intoarce in Instanbul, se intalneste iar cu Emir si de aici impacarea. Este asa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu. Madalina, poti sa vezi ultimul episod pe internet, ca si primul din Drumul lui Emir, atunci te vei lamuri ca in serial Feriha moare. (Actrita avea contract pt un alt film iar producatorii nu au gasit o alta formula de scoatere a persoanjului din serial, dupa ce inlocuirea actritei Hazal Kaya nu a fost dorita de telespectatorii turci).

      Ștergere
    2. Ne-a dezamăgit pe mulți sfârșitul.. Asta e, este doar un film.

      Ștergere
  46. Nici mie nu mia placut finalul chiar daca ea trebuia ca sa iasa din film trebuia sa faca un final frumos nici pe mine nu intereseaza drumul lui emir

    RăspundețiȘtergere
  47. ziceam eu ca Iffet era naspa cum sa terminat .....dar asta foarte naspa so tot certat de 100000 de ori si so impacat ca la final sa moara nu cred ca o sa ma mai uit mai bine ma uit la suleyman care apropo nu cred ca o sai mai fain dupa ce pleaca Hurrem si vin in locul ei Vahide Godrum..........mai faine is serialele indiena care oricuum le uram dar macar stii ca te uiti 5000 de episoade si se termina cu happy end

    RăspundețiȘtergere
  48. apropo in ce episod se casatoresc in secret emir si feriha???????????????

    RăspundețiȘtergere
  49. pacat de un final atat de tragic ne-a facut sa intram in depresie numai cand ma gandesc incep sa plang eu nu prea pun suflet la filme si de obicei nu sunt o plangaciosa dar aceest film ma marcat.e un lucru care nu l-am inteles intr-un fragmet arata cimitirul si arata ca emir e inmormantat langa ferya si anul inmormantari era acelas 2012 la amandoi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt turcoaica si la fiecare telenovela turceasca personajul principal moare sau imbatraneste

      Ștergere
    2. Mai bn sa imbatraneasca decat sa moara

      Ștergere
  50. De ce sa intrerupeti filmul?? aduceti-o pe Feriha inapoi...nu va dati seama ca noi pentru feriha ne uitam....faceti-o sa reapara...o sa vedeti ca va fi mult mai bine...lumea se va uita dinnou...ce rost are filmul??trebuia sa nu mai faceti niciun film daca stiti ca il faceti degeaba...oamenii credeti ca se vor mai uita..da dar nu toti noi toti o vrem pe feriha in film!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu o vreau pe Feriha inapoi ar putea sa schimbe finalul chiar daca deja au facut un altul cred ca nimeni nu s-ar plange daca ar urmari un sfarsit fericit atat pentru Feriha si Emir cat si pentru ceilalti . Poate ar trebui sa ii rugam pe cei de la Kanal D sa ne ajute pentru ca au si ei de castigat.

      Ștergere
  51. reusit serial ....feriha e in top 3 filme turcesti...1001 nopti, suleyman, feriha ,aparute in ordinea acceasta...nu stiu pe care sa-l aleg primul..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde pot viziona Medcezir subtitrat in romana? :D

      Ștergere
    2. Eu nu mai spun, ca iar ma trezesc ca in 2-3 zile dispar fisierele video. :) pe viki punct com sunt in romana si in mai multe limbi dar nu stiu daca se pot vedea toate. Au avut probleme la un moment dat.

      In engleza sunt pe youtube pana pe la ep. 20.

      Ștergere
  52. sa-l vad si apoi ma pronunt......emir, actorul e o garantie pentru reusita

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu doar Cagatay are un rol bun, dar subiectul, povestea in sine, imi place mult mai mult decat restul serialelor turcesti vazute pana acum. Neah! :P e parerea mea, poate altora le plac alte seriale.

      Ștergere
  53. Am si eu o intrebare: feriha nu poate fi salvata dar cu zehra ce s va intampla?

    RăspundețiȘtergere
  54. MARINA - Eu as numi "FERIHA" un "LOVE STORY" turcesc... dar acolo macar isi traiesc iubirea, aici povestea lor de dragoste este franta tot timpul de respectarea traditiilor si intrigile celor din jur... Finalul este intr-adevar "ucigator" si nu vad de ce nu ar putea sa-i schimbe finalul dupa 2 ani pentru ca oricum cu Emir in Yolu au dat chix , asa cum au facut ep. 67-72 si 8, puteau gasi un final fericit. Si pentru cei care nu au urmarit ASI are final frumos, sau ASK ve CEZA la fel, un final ca cel din Feriha are Intrigi si seductie, care la noi se termina ca mor ambii eroi principali, dar filmul continua...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate o petitie trimisa la Kanal D pentru a lua legatura cu realizatorii serialului ar ajuta .Nu se stie niciodata .

      Ștergere
  55. ce final trist de ce trebuie sa moara feriha

    RăspundețiȘtergere
  56. Am terminat de vizionat filmul Feriha acum 2 saptamani... si acum ma simt rau; am fost si sunt foarte afectata de ca si cum as fi trait si traiesc eu acea poveste (inca mai astept regasirea celor doi). Incepusem sa cred ca am o problema: "cum e posibil sa te afecteze un film atat de tare?!"... dar se pare ca nu sunt singura si intr-adevar aceasta poveste este/ a fost traita la intensitate maxima de foarte multi dintre noi. Poate ca aici a fost greseala mea: dupa atata chin, umilinte...am asteptat mult prea mult momentul regasirii celor doi, si cum finalul e tragic ...nimic nu putea fi atat de dureros.

    RăspundețiȘtergere
  57. Nu ar trebui sa mai urmariti nici un serial turcesc ! Turcii astia sunt infecti ! Fac expre toate serialele sa fie drama totala ptr ca romanului ii place drama , se uita si pishe ochii ! Pishamasi pe ei de turci sa ma pishi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dincolo de limbajul suburban pe care il folosesti, pentru cultura ta generala sa stii ca serialul acesta este deja difuzat in 9 tari. Asa ca nu telespectatorul roman e buricul pamantului.

      Si n-am inteles ce ti se pare lacrimogen in serialele turcesti, ca n-am auzit pe nimeni sa planga la ele.

      Ștergere
  58. e de admirat faptul ca multi tineri frumosi si talentati din Turcia sunt pusi in valoare in aceste seriale , citeva foarte reusite ca si acesta . La noi din pacate ecranele tv sunt pline de pitipoance si golani ( cancanuri , muuulta mult prea multa vulgaritate, agresivitate ) in emisiuni fara nicio valoare .

    RăspundețiȘtergere
  59. Suntem obisnuiti ca toate filmele sa aiba HAPPY END!!.. e un film bunicel, care se termina cand personajul, al carui denumire il are si filmul ( FERIHA ) , MOARE !! cei drept, se putea termina si dupa ce cei 2 indragostiti, aveau un copil.. parerea mea :)

    RăspundețiȘtergere
  60. O PROSTIE. MOARE ACTRITA PRINCIPALA. Bine ca nu am piierdut timpul decat pana la ep 40, apoi m-am uitat rapid peste si cand am aflat ca s-a terminat.... URAT . prefer sa cred ca nu a murit. mai bine nu vedeam ultimul minut din film si credeam ca ei s-au impacat. URASC DRAMELE. si asa este o drama viata noastra...mai plangem si pentru filme?

    RăspundețiȘtergere
  61. mi+a placut filmul , in cea mai mare parte a serialului sint personaje cu situatii si replici tulburatoare , credibile si nu in ultimul rind... actori f f f buni

    RăspundețiȘtergere
  62. Urât final! Cine a gândit așa ceva are sufletul foarte rece! Nu trebuia să moară personajul principal!

    RăspundețiȘtergere
  63. Intradevar, TRIST !!! Asteptam cu sufletul la gura de fiecare data urmatorul episod si oricat de mult mi-am dorit sa aflu cum se termina nu am avut curajul sa aflu pana nu am urmarit aproape toate episoadele. Este pt prima data cand sunt afectata de finalul unui film, stiu pare stupid pt ca totusi ei sunt actorii isi fac meseria, dar am simtit ca traiesc alaturi de ei fiecare bucurie, iluzie, dezamagire si mai ales IUBIRE. Sa nu ma intelegeti gresit, eu in viata reala traiesc de foarte multi ani o poveste de iubire minunata si linistita. Dar am fost foarte captivata de acest film, regizorul a facut o treaba foarte buna pe parcursul filmului dovada ca ne-a facut sa pierdem timp real din viata noastra pentru a ne uita la o poveste foarte trista, am fost precum niste copii.Dar finalul dezamagitor sunt foarte revoltata, regret ca l-am urmarit.Stiu ca este imposibil sa mai apara Feriha in peisaj, dar ar fi minunat. Sa speram ca poate ne asculta, defapt ne citeste cine trebuie supararile noastre si cine stie...

    RăspundețiȘtergere
  64. Si eu mi-as dori sa continue serialul exact de la episodul 69- realizandu-se un alt sfarsit ,pentru a avea audienta, si pentru a da o sansa vietii si nu mortii- pentru increderea celor tineri in dragoste, adevar, dreptate -si pentru a arata ca dragostea adevarata mereu invinge!
    Chiar daca in carte autorul spune altceva, s-ar fi puptut face un final cat de cat mai aproape de realitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca cineva ( poate Kanal D) sa faca ceva si sa continue de la ep 69 cu un alt final altfel ce rost a mai avut lupta pe care au dus-o pentru a fi impreuna. Povestea si felul cum au jucat actorii este minunata dar finalul te face sa iti para rau ca l-ai urmarit

      Ștergere
  65. Ma abtin cu greu sa nu pling cind citesc comentariile voastre ,asa de mult mi a placut acest srial Ar fi bine daca regizorii ar mai difuza alt serial cu actrita principala si ar fi si mai bine ca Emir si Feriha sa fie impreuna in viata reala dar din pacate fiecare are pe altcineva Va pup pe toti cei care a ti suferit la vizionarea acestui film!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exista un alt serial (ASK-2013) cu actrita din feriha....cu multe asemanari din acest personaj si film , dar pe de alta parte hotarita si determinata sa parvina in orice fel....

      Ștergere
  66. nu sunt fan telenovele, prin 1990 cand au aparut, mi-a trecut destul de repede.auzeam colegele de la serviciu vorbind si m-au facut curioasa. Sincer, cred ca au regizor si scenarist american, sau nu stiu de unde au avut dialogul......sau, nu-mi dau seama, pentru ca m-au captivat total. Am stat nopti intregi sa ajung la final.Un final urat, ingrozitor, lugubru, cand incepe ep.69.....te tot duci......Este imposibil sa nu faca ceva , cumva, sa continue cu ei doi....s-o invie, au chimbat-o la morga, au furat-o....cineva, se va trezi Emir dintr-un vis urat cu ea langa el.....trebuie sa faca ceva......Plus de asta, nu se poate sa joace atat de bine si sa nu aiba ceva unul pentru altul. Joaca cu privirea, cu toata musculatura fetei, la orice miscare parca se mangaie unul pe altul. Daca asa sunt actorii turci, pazea America...vin popoarele cotropitoare. Sunt atat de frumosi amandoi, sunt superbi, ar fi pacat sa nu fie impreuna. Sper ca putem viziona o continuare frumoasa. Daca nu sa faca alt serial cu ei doi, au demonstrat ca pot face fata unui episod si fie ei singuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt perfect de acord cu tine, daca ar citi cineva toate postarile si toate mesajele cu privire la acest serial cu siguranta ar intelege cat a fost de vizionat si daca se vrea se poate schimba sfarsitul acestui serial, cum ai spus si tu cu un vis cu o pierdere de memorie cu orice. Iar legat de cum joaca cei doi actori este aproape imposibil sa nu fi existat o atractie intre ei in timpul filmarilor, nu are cum efectiv sunt pierduti unul in ochii celuilalt, nu pot fi chiar atat de buni, cu siguranta a fost ceva mai mult decat un simplu rol, altfel eu nu imi pot explica...la fel cum ai obesrvat si tu joaca cu privirea cu se privesc cu prea multa intensitate. Eu am urmarit filmul de mai multe ori si am inceput sa privesc mai in amanunt toate secventele cu cei doi actori trebuie sa recunosc ca sunt remarcabili, frumosi si talentati. Acest film a ajuns sa ma obsedeze, trebuie sa imi revin sa revin la realitate, parca sunt cu ei acolo...E grav ce se intampla cu mine, dar din cate citesc nu sunt doar eu in aceasta situatie.

      Ștergere
  67. TESS
    Am ajuns la ep.72 partea 2 restul nu reusesc sa gasesc, ma puteti ajuta?
    cu multumiri anticipate

    RăspundețiȘtergere
  68. Schimbati filmul Feriha sa nu moara

    RăspundețiȘtergere
  69. Cata bolunzala pe la mintile unora, bre!

    RăspundețiȘtergere
  70. Cat tine un episod din Emir'in Yolu

    RăspundețiȘtergere
  71. deci pana la urma,serialul Feriha are 67 de episoade si al treilea sezon al serialului se numeste Emir'in yolu si incepe de la episodul 68 si tine pana la 72? sau cum e?

    RăspundețiȘtergere
  72. turcii s-au inecat la mal cu acest serial, au evitat finalul firesc cu nunta celor doi si au continuat la modul sinistru fara sa-l termine...de neinteles ce-o fi in mintea regizorilor

    RăspundețiȘtergere
  73. Am vazut f multe filme seriale turcesti...sfarsitul a mereu trist,dezamagitor...amintiti-va de Ezel (rasul-plansul) ce sfarsit a avut filmul...m-am uitat cu "sufletul la gura"cum se spune si dupa o gramada de seriale si luni pierdute aiurea...fas,fas...si ala si multe alte filme cu sfarsit prostesc de trist. In Feriha,noi fraierii cu speranta si sensibilitate in noi urmaream cu rasuflarea taiata,sorbeam fiecare fraza...si la ce ne-a folosit?a f nu numai sfarsitul aiurea,dezamagitor...de trist numai spun...dar culmea...in urmatoarele seriale extrem de scurte de cate un sfert de ora fiecare...unde Emir sufera continuu...s-a mai "scos" intr-una din frazele din film si abureala ca si...mama Ferihai e moarta.Ce prostie!Ce ne-au prostit adica...pt ca maica-sa plecase in comuna in care se nascuse si traia...chiar daca numai au aratat-o.Apoi o alta prostie...in serialele urmatoare pe care le-am vazut pana la ep.72.2...se termina tot brusc exact cand Emir isi revenise din atata "plans si jale"si drumuri aiurea si la mormantul Ferihai...In ep.72.2 Emir brusc isi revine,ii revine zambetul si cu dorinta de a se muta iar in blocul unde statuse pe timpul Ferihai...In serialele de dupa moartea Ferihai parca 68...apare un personaj nou si anume sora...de lapte...a Ferihai...in care se repeta scene si cu ea aproape identice de inceput,se muta in camera Ferihai,se duce la facultate...doar cu numele ca de fapt este "varza"in minciuni fara concurenta...pusese ochii pe Emir si ii iesea mereu in cale doa-doar...tot de Emir se indragosteste si o politista...iar de sora de lapte a Ferihai se indragosteste...politistul coleg cu...politista...Ce varza totul...macar daca ar fii continuat chiar si asa cu "varza"dar au intrerupt iar totul brusc...tocmai cand Emir incepuse sa mai zambeasca...Nu-mi vine sa cred ce bataie de joc...de noi...Nu stiu daca ati reusit sa vedeti serialele astea de dupa...Feriha...pana si inclusiv 72.2...dezamagire este putin spus...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cea care este sora de lapte a Ferihei se indragosteste de Emir,dar Emir nu o iubeste. sincer,nici eu nu am prea inteles ce se mai intampla dar de la ep 68 pana la 72,cele care sunt traduse si in romana este aratata suferinta prin care trece Emir dupa moartea ferihai. iar presupun ca de la ep 73 incolo Emir isi revine cat de cat. uita-te la partea Emir'in yolu netradusa. acum am inteles ca de la 68-72 este tot A.F.K. so de la 72 incolo incepe Emir'in yolu si el sufera cand tatal lui se va sinucide.... se va indragosti de Gunes.. care ramane insarcinata...dar intr-un final,cred ca la sf. Emir'in yolu,el cere sa fie impuscat si astfel se termina. (scuze pt greselile de ortografie si punctuatie. am scris repede..)

      Ștergere
  74. Emir'in yolu are 13 episoade http://www.youtube.com/watch?v=2oA0JhCh-Io

    RăspundețiȘtergere
  75. Eu consider ca daca va placea serialul acesta ata de mult prinveati in continuare la el doar pentru a mai retrai ceva din amintirile lor.. si doar ca sa mai vezi foarte putin din el.. cel putin eu asa sunt.. filmul asta asa a fost sa fie.. daca se termina cand ei erau fericiti spuneati ca s-a terminat prea sec.. cel putin eu, asa am facut tot la un serial turcesc Ask ve Ceza(Dragoste si Pedeapsa).. a fost serialul meu preferat.. povestea.. dragostea... si actiunea foarte complexa.. si in final ei au ramas asa de fericiti , cu copii, linistiti, si eu am zis ca a fost prea sec. Cum e si in viata reala.. iti planifici ca ceva sa dureze pana la nesfarsit sau sa se termine frumos, si sa fie cu totul altceva. Viitorul nu ni-l pregatim noi, pentru ca nimic nu e intamplator...

    RăspundețiȘtergere
  76. unde gassc Emir'in yolu in romana

    RăspundețiȘtergere
  77. fara feriha nu are niciun rost filmu miar fi placut sa aibe alt final poate faceti partea a doa tot cu ea

    RăspundețiȘtergere
  78. oare o sa mai fie alt serial in care cei doi actori, o sa mai joace impreuna ???
    sunt amandoi superbi si se si potrivesc ...pacat ca nu sunt si in realitate impreuna

    RăspundețiȘtergere
  79. Ce se intampla cu Cansu la sfarsitul serialului Feriha????

    RăspundețiȘtergere
  80. Pentru cine se uita la Suleyman si la serialul Feriha. Sa stiti ca actrita care o joaca pe Feriha, o sa intre in serialul Suleyman in ultimul sezon ,acela fiind al 8-lea, nu se stie inca ce personaj va juca....!!!

    RăspundețiȘtergere
  81. cu moartea lui Feriha,ati marcat viata noastra:( imi pare rau ca ati facut asa filmul:((

    RăspundețiȘtergere
  82. Pentru ca acest articol a inceput sa aiba multe comentarii negative - si nefondate - referitoare la actorii si producatorii serialului, comentariile ulterioare nu mai pot fi postate. Orice alte comentarii referitoare la actori si/sau producatori care pot afecta existenta acestui blog vor fi sterse!

    RăspundețiȘtergere
  83. Serialul isi merita sfarsitul! Urmaresc serialul pe TV si am citit pe acest blog despre ce va urma, dar la mometul respectiv pot sa spun ca inteleg de ce actrita care o interpreteaza pe Feriha a ales sa nu mai interpreteze acest rol, asta in urma episoadelor in care Feriha il respinge pe Emir, scenariul este exagerat, nu poti sa intelegi cum un om indragostit nebuneste de alt om poate sa se comporte asa!

    RăspundețiȘtergere
  84. M-a dezamagit total finalul... Eram cu sufletul la gura si cand colo... Nu mai are farmec fara feriha. Stie cineva, va rog mult cum se numeste cartea? Dupa care ar fi facut serialul...

    RăspundețiȘtergere
  85. Imi spuneti si mie va rog frumos cum pot traduce ep din Drumul luí emir pt ca le-am gasit un búlgara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca stii bulgara le traduci :) erau traduse in romaneste de o fata deea sau andreea deea, nu se mai gasesc?

      Ștergere
  86. a-ti inceput cu alt serial >? daca toate seriale sunt tragice mai bine ma uit la o comedie nu la seriale turcesti cate ep are pana la urma ca la ,,happy chanel ,, fostul ,, euforia tv,, este la ep o suta si ceva aici spune-ti ca are 72 sau 74 de ep.care sunt reale aici sau la tv/???????????????? sau nici voi nu aveti habar ???????????? adio nu mai intru pe acest site ca nu inteleg nimic .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. V-as ruga sa observati ca aceasta postare, ca si restul rezumatelor, au fost urcate aici in 2013-2014. Serialul Feriha a fost dat la Kanal D cu dimensiunea turceasca a episoadelor, adica un episod = 150 de minute. Pentru numerotatia romaneasca de la Happy considerati cam 8 episoade turcesti = 10-12 episoade romanesti. Daca s-a ajuns pe la o suta si ceva, cum spuneti, la Happy, inseamna ca in numerotatia turceasca este pe la episodul 40 si ceva, spre 50.

      Ștergere
  87. nici ei nu au habar nu mai intrati pe acest site sa intrebati ca nici ei nu stiu bat campii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vedeti raspunsul de mai sus. Serialul a fost difuzat prima data acum 3-4 ani la Kanal D cu numerotatia lui normala, turceasca, unde un episod dura peste 2 ore, fara reclame. La Happy au alta numerotatie, 40-45 de minute un episod, tot fara reclame. Asta inseamna ca acum la Happy Channel s-a ajuns undeva pe la episoadele 45-47, asa ceva.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.