sâmbătă, 15 martie 2014

Feriha, episodul 32 rezumat





Feriha 32
Emir îi propune Ferihăi să plătească ea datoria lui Mehmet într-o singură noapte, în noaptea aceea. Cum Feriha se uită urât la el, Emir continuă întrebând-o dacă nu cumva se păstrează doar pentru iubitul ei, căpitanul. Atunci Feriha se enervează și pleacă trântind ușa. A doua zi la școală Emir îi ține calea și îi spune că Levent vrea să-i plătească toată datoria. Bineînțeles, ea rămâne uimită și se întoarce din drum, ieșind din curtea facultății.

episodul următor: Feriha 33

Feriha 32
În seara precedentă, când Haldun o vede pe Sanem sărutându-se cu Levent, i se face brusc rău la inimă și cade, ne mai apucând să desfacă tubul cu pastile. Cei doi nu aud zgomotul de jos, dar Levent o împinge pe Sanem și-i spune să plece. Când coboară îl găsește pe Haldun pe jos cu mâna întinsă către tubul cu pastile. Ea zice "Ne-a văzut!" apoi culege tubul de pe jos dar l ține strâns în palmă poate sperând că soțul ei face o criză letală. Levent vine și el, și-i ia telefonul din buzunar apoi sună la salvare. 

Feriha 32
Haldun este la spital, în comă. Medicul spune că atacul de cord s-a produs pt că nu și-a luat medicamentul la timp și că în acest caz e posibil să aibă leziuni ale creierului. Feriha o aduce pe Cansu la spital, iar acolo se întâlnește cu Unal și cu Emir, care aveau programată o întâlnire de afaceri cu Haldun în dimineața aceea și aflaseră ce se petrecuse. Unal rămâne lângă Sanem dar Emir coboară scările după Feriha, având loc un nou schimb de replici acide între ei.

Feriha 32
Mehmet se răzgândește din nou în legătură cu căsătoria, pt că el o crede pe Seher că e însărcinată și nu dorește ca ea să facă avort. Apoi află de la ea că mama lui a venit să ceară inelul cu diamant înapoi inventând povestea cu amintirea de familie. Atunci pleacă supărat să-i ceară Zehrăi socoteală pentru gestul făcut. Mătușa lui Seher se bucură că nepoata ei a reușit să-l învârtă pe degete pe naivul de Mehmet, dar se întreabă cum se va sfârși povestea neadevărată cu sarcina? Seher îi promite că se va gândi ea și la asta.

Can, fratele vitreg al lui Emir, dorește să-l vadă și cum el nu mai dă pe acasă, Can găsește un moment prielnic și fuge într-o seară fără să-l vadă Aysun. Când aceasta își dă seama că băiatul nu e în casă, Can a ajuns deja la blocul Ferihăi și vorbește cu ea în fața liftului. În acest timp Aysun îl sună disperată pe Emir, care nu-i răspunde, dar apoi îi lasă și un mesaj spunându-i că Can a fugit de acasă și îl întreabă dacă nu e la el. Atunci Emir ia haina din cui și iese pe ușă tocmai la timp să-l audă pe fratele lui întrebând-o pe Feriha de ce nu se împacă cu el? Îl ia pe Can și urcă sus apoi o cheamă pe maică-sa să-l recupereze pe băiat.

Feriha 32
Hande află de la avocatul Larei că Emir este vecin cu aceasta și pe loc organizează o surpriză în stilul ei propriu. Pleacă împreună cu avocățelul Larei și încă o prietenă la Emir acasă, urmărită de Koray căruia nu-i miroase a bine. Emir le deschide ușa iar ei intră cam buluc și nepoftiți, iar Koray rămâne la urmă să-i explice că el nu are nici o vină în cele ce se petrec. Jos, Gulsum văzuse musafirii venind la Emir și cum tocmai era ora la care Feriha trebuia să colecteze gunoiul o avertizează că i s-a întins o capcană și se oferă ea să meargă cu lada de gunoi pe la uși. Feriha, nervoasă, nu acceptă și iese cu lada de gunoi crezând că Emir e în spatele intrigii.  Merge fix la ușa lui și sună, iar el deschide și atunci toată lumea o vede pe Feriha cerând gunoiul, dacă este. Toți rămân gură-cască iar ea le spune că este fiica portarului și că a venit după gunoi. Apoi pleacă lăsându-i pe toți mască iar pe Emir aproape plângând. Toți 4 pleacă, dar numai Hande, cu toate că e năucă de cap și ea, se întreabă totuși cum de Feriha a putut minți în legătură cu hotelul, părinții, iahtul și căpitanul?

Feriha 32
Episodul 32 se termină când Unal, care aflase de la Cansu unde locuiește Emir apar în bloc iar Emir tocmai cobora scările. Nici nu se întâlnesc bine cei doi, tată și fiu, că de la subsol apare Feriha și familia ei, care venise de la nunta lui Mehmet. Unal îi rostește numele iar Rîza o întreabă de unde îl cunoaște pe acest bărbat?

Acțiuni secundare în episodul 32:
- Levent vinde iahtul.
- Koray găsește în calculator pozele făcute de Hande cu telefonul mobil lui Levent cu Sanem.
- Zehra își amintește cum Hasan a fost crunt bătut în tinerețe, pentru că părinții ei nu erau de acord s-o mărite cu el. 
- Seher închiriază o rochie de mireasă apoi în invită și pe Feyyaz prin sms, la nuntă.
- Haldun moare fără să se mai trezească din comă.
- după cununie, Mehmet rămâne acasă la Seher, iar Feyyaz, de ciudă, se răzbună dându-le foc la casă.

Ultimele episoade:  28,   29,  30,  31,


sursa foto: capturi video de pe dizicafe.net

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.

Dacă-ți place filmul, evaluează-l:




24 de comentarii:

  1. felicitări pentru rezumatul 32 ,dar episodul 33 când îl postezi

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa ma straduiesc sa postez doua episoade pe saptamana, unul marti seara si unul in weekend. Deci ... marti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. te pup, Brindusaaaaaa! :-*

      Ștergere
    2. Feriha nu merita asta! si ce daca e fata de portar........nu imi place atitudinea lu' Emir.de locccc.!cansu ma enerveaza extrem..! Se da ca nu e nimeni! si face niste crize...IL vrea pe emir dar oricum... El nu o iubeste.....! Tot o iubeste pe feriha dar, vrea s-o puna la incercare.,)E BINe ca o murit haldun..{flavian}

      Ștergere
  4. Super rezumatul , sincer am ramas uimit de cate se intampla episodul acesta .. Bine ca moare si Haldun(chiar ma enerva) .. Oricum in episoadele urmatoare Cansu ii va da Ferihai jumatate din afacerea lui Haldun(e posibil pe la sfarsitul serialului , nu stiu sigur) :) Emir ma enerveaza foarte tare .. Mi-e mila de Feriha (sincer semanam mult in anumite chestii ) :( Cosmin Lazar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) neah! ce sa zic? :P avem pareri diferite despre personaje. Eu nu as vrea sa fi fost in locul lui Haldun. Daca ofer fidelitate, tot asa si cer. In locul lui veneam cu un pistol pe iaht si terminam cu c***a de Sanem.

      Cat despre Feriha, la inceput n-o puteam suferi, ca se dadea mare doamna-mare caracter, cand de fapt era o rupta-n cur. Dupa aceea, pt ca ii parea rau ca s-a incalcit in propria minciuna care o inconjura mai rau decat tentaculele unei caracatite gigant, am inceput sa fiu mai toleranta :)

      In schimb Cansu ma calca pe nervi desi de multe ori are dreptate in ceea ce spune si in felul cum pune problema, dar mutra actritei mi-e tare nesuferita, imi vine sa-i dau palme numai cat o vad. La fel si Hande. E frumoasa, dar prea isi baga coada in vietile altora. E nebuna de legat. Uite, practic Haldun moare din cauza ei.

      Ștergere
    2. P.S. varianta doi pt Haldun: sau imi trageam o amanta de nota 20, cu mult mai frumoasa si mai tanara decat Sanem, si faceam in asa fel incat Sanem s-o vada. Sa-i arda si ei sufletul de gelozie, neah! :D

      Ștergere
    3. Aveti dreptate :) :)))

      Ștergere
  5. chiar aşa ,feriha nu merita acest lucru

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim mult pt ep 32,Oana!Tu mereu te tii de cuvant!!Esti super!!! Lavi:):):)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa am fost educata, Lavi :) te pup, mersi de comentariu.

      Ștergere
  7. după
    mai mult concluzii .....fiecare are păreri diferite..... dar nu spun că
    unele personaje nu mă enervează ,, halil,cansu'' andreea sofia

    RăspundețiȘtergere
  8. foarte bun filmul! Il urmaresc de la inceput, cu toate k unele episoade sunt cam plictisitoare... Sper sa nu se termine ca Iffet.. :)) nu? Feriha cum se termina? O accepta pan' la urma Emir? [Monica]

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ba exact ca Iffet se termina - moare Feriha. Da, se vor casatori.

      Ștergere
  9. Oana tu cati ani ai?Ionela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O gramada :P pe bune, as putea fi bunica :)) ...

      si vezi ca esti offtopic. Pls!

      Ștergere
  10. păcat că este un final tragic..... oare de ce nu s-a mai putut schimba finalul serialului feriha ;)andreea sofia

    RăspundețiȘtergere
  11. Haldun moare?!Pff...minunat,cate cazuri de genul asta se vor mai intampla?Cine va mai muri?A,astept ep 33 sa`l postezi.Si,doamne,nu o mai intrebati pe Oana cati ani are.Daca nu vrea sa spuna,nu vrea sa spuna,si totusi,e blogul ei.


    Antonia

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna oana!Hei am citit pe net ce atunci cand parinti lui emir vor afla ca acesta sa casatorit cu feriha in secret ii va lua toti bani.Astfel el ramanand sarac .Tu sti cumva daca este adevarat?(eu n-as prea crede)
    Ionela
    P.S Nu eu te-am intrebat cati ani ai ,cred ca a fost altcineva :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am vazut episoadele inainte, abia l-am vazut pe 33 :)

      Stai linistita, comentariile offtopic le sterg.

      Ștergere
  13. Este adevarat ii vor lua toti banii!!!Lavi:):):)

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.