vineri, 25 aprilie 2014

Feriha episodul 47 rezumat (Ilinca)




rezumat de Ilinca Bahu

Feriha episodul 47 rezumat
Episodul 47 începe cu nunta lui Emir și a lui Feriha la cabană. Drăguță nunta, se vedea că sunt fericiți! Acasă la Koray are loc un fel de masă festivă la care este și Gulsum și Hande. Prietena lui Hande prezentă și ea întreabă ce s-a întâmplat de Anul Nou la care Hande fură răspunsul. Le spune celor de la masă și despre noapte dar și despre tentativa de sinucidere a lui Gulsum (Koray nu știa cum s-o facă să tacă). Apoi toți pleacă, mai puțin Koray. Gulsum plânge în dormitor iar Hande afară. Bulent și Sanem sunt singuri acasă la ea, iar Bulent o soarbe din priviri, încearcă să o sărute dar ea nu vrea....și apar Cansu cu Lara la ușă. Bulent pleacă. Feriha și Emir mănâncă și ei cina, ca soț și soție. Până la urmă discuția lor ajunge la faptul că s-au căsătorit în secret iar Emir pe cât poate o sprijină (ce drăguți sunt). Emir ar vrea să facă ceva cu Feriha dar nu reușește și se culcă.

 episodul următor: Feriha, 48

Feriha episodul 47 rezumat
Cansu îi visează pe Emir și pe Feriha sărutându-se și se trezește speriată. Ii cere medicamentele lui Sanem, care se duce după ele. Cineva sună la ușă iar Cansu alergă să deschidă în speranța că este Emir, dar era Rîza, prilej pentru ea să-i arunce vorbe grele și despre Feriha cât și despre Gulsum. De supărare scapă coșul pe care îl avea cu câteva chestii printre care și o revistă cu Emir și Feriha pe care o vede și o ia în mână. Între timp, proaspeții căsătoriți iau micul dejun la pensiune, pregătit de Emir. Sanem primește un telefon de la hotel cum că polițiștii au verificat hotelul și au venit și ziariștii, aceasta cere să se facă o ședință. Cansu vrea și ea să meargă la ședință spunând că hotelul este al ei așa că și problemele lui sunt ale ei. Gulsum îl vede pe Koray dormind în mașină și vine la el. Koray îi spune că nu va merge căsătoria lor (probabil) dar Gulsum, are speranțe că totul va fi bine și îl încurajează. Feriha și Emir se plimbă pe lângă cabană și vorbesc despre problemele lor iar Feriha pare că ar vrea să se întoarcă dar vorbele lui Emir o mai pun pe gânduri. Hatice vine acasă la Gulsum dar îl vede pe Koray dormind pe canapea. Koray se trezește și pleacă, Hatice sfătuind-o pe Gulsum să aibă grijă de el. Seher vede ziarul cu Emir și Feriha, o sună pe Aysun și îi spune că Rîza a renegat-o pe Feriha. Are loc ședința de la hotel, iar Cansu face o mică criză de nervi, apoi ședința se termină. Vina întâmplării cu poliția, spune Cansu, e opera lui Emir. Unal se enervează foarte tare așa că o să dea familia Yilmaz în judecată. Rîza când află i se face rău și leșină. Emir și Feriha se întorc în Istanbul.

Prima pe care o vizitează Feriha și Emir când revin în oraș este Gulsum, care se bucură să-i vadă, dar cei doi nu-i spun că s-au căsătorit. În timp ce stau de vorbă, Hatice o sună pe fiica sa și-i spune că Rîza a făcut o criză de inimă (în urma discuției cu Unal care îi spune că-i dă în judecată). Merg cu toții la spital unde bătrânul este inconștient, monitorizat de aparate. Hatice leșină, iar Mehmet nu mai bagă de seamă că Feriha și Emir sunt de față. Episodul 47 se termină când inima lui Rîza încetează să mai bată și medicii încep manevrele de resuscitare...(notă O.D.)

Feriha episodul 47 rezumat
Acțiuni secundare în episodul 47:
- Cansu este vizitată la buticul lui Lara de Hande și face o criză de nervi.
- La școală toată lumea se ia de Koray.
- Hande plânge și Levent o consolează.
- Rîza se hotărăște să rupă parteneriatul cu Veysel și să plătească fiecare partea sa de datorie la bancă.
- Seher comunică cu Aysun dar aceasta nu o plătește pentru că nu-i spune nimic nou. Atunci ea se hotărăște să încerce să afle lucruri pe care nu le mai știu și alții vizitând-o pe Gulsum și încercând să și-o apropie în așa fel încât aceasta să-i facă confidențe.
- Mehmet rămâne din nou fără serviciu, după ce Nevbahar nu-l mai vrea ca șofer când aude că și-a bătut sora pentru greșeala de a se fi sărutat cu cel pe care-l iubește. (note O.D.).



Ultimele episoade: 43444546,  


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.



31 de comentarii:

  1. Arata foarte frumos (am uitat partile importante dar....cum filmul mergea zece sec., se oprea, mai statea, m am enervat si derulam la partile care pareau interesante). Tu esti profesionista. A fist super sa te ajut si duminica stiu ca ma duc intr un loc cu net care sa mearga asa ca daca vrei sa te mai ajut la feriha sa mi spui plz. Esti super!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu, Ilinca, nu ai uitat nimic :) dar ultima parte nu apare decat pe versiunea in limba turca, pe acelea cu subtitrari nu apare, si de aceea am intervenit cu niste elemente in plus, pentru ca m-am gandit ca nu le-ai vazut (poate ai observat ca in cuprinsul unui rezumat folosesc cuvintele "episodul ... nr..." de cel putin 2 ori, asta din motive de SEO - adica de optimizare pentru Google, pentru ca am cuvantul episod in titlu, de aceea sunt obligata de normele SEO sa-l folosesc si in textul articolului, sa apara de minim 3 ori. Si asta este un motiv pt care am adaugat un paragraf care contine cuvintele "episodul 47").

    Sigur ca vreau sa ma mai ajuti, insa zilele astea, cu liber de 1 Mai sper sa ma descurc, mai incolo voi avea nevoie de ajutorul tau din nou. Ti-am scris si pe email.

    Multumesc tare, tare mult! Ai facut un rezumat excelent :-f

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu ti am mai trimis un e-mail cu subiectul "IDEE" dar nu sunt sigura ca l ai primit. Daca l ai primit, sa mi, spui te rog frumos! O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ti am trimis alt mail cu "Raspuns". Sa ma anunti daca l ai citit! O dupa-amiaza frumoasa si pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca nu s a trimis tot....daca nu, atunci nu e bine ca nu mai stiu ce am scris....daca da, super

    RăspundețiȘtergere
  6. Ti-am raspuns la toate mesajele, Ilinca. Ba eu zic ca este tot, am primit doua emailuri de pe pagina de contact cu cele 2 parti ale rezumatului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SI nu am intervenit pe textul tau deloc. Ceea ce este scris in articol cu negru e textul tau, ce este cu verde si litere italice, e ce am adaugat eu.

      Ștergere
    2. Da stiu! Mi am dat seama deoarece am recunoscut ce am scris eu si ce este scris cu verde are la capat "nota O. D", era greu sa nu mi dau seama!

      Ștergere
    3. :))) iti dai seama ce atenta sunt eu la ce scriu din moment ce uitasem ca adaugirile mele erau semnate ....

      Ștergere
  7. se desparte din nou emir si feriha ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, o sa aiba o perioada de trei ani in care divorteaza si nu mai vb deloc. Apoi se imapaca.
      Si da, o sa aiba o perioada in care casnicia lor fara certuri este doar de fatada. Ferihase supara pe Emir deoarece acesta ii da o palma!

      Ștergere
  8. in ce episod pleaca feriha in america si din ce cauza?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Feriha pleaca prin episodul 64-65. Pleaca deoarece crede ca Emir a ales locul de munca in loc de ea!:-(

      Ștergere
  9. cand pui ep 48
    cel de azi a fost super

    RăspundețiȘtergere
  10. Filmul incepe sa devina din nou interesant. :D
    Deabia asteptam urmatotul episod.
    Faceti o munca buna! Succes in continuare!! :D >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si o sa fie si mai interesant. <3

      Ștergere
    2. Si multumesc in cazul in care te ai referit si la mine!

      Ștergere
    3. M-am referit chiar si la tine , Ilinca... :) Faceti o munca excelenta, cum am mai si spus... :*

      Ștergere
  11. Răspunsuri
    1. Nu, Ilinca, multumesc mult de tot! Saptamana viitoare pregateste ceva, dar iti spun eu ce. E saptamana cu cercuri :((((((((((((((((((((((((((((((((( adica am orele toate inghesuite in 4 zile. Naspa! c-)

      Ștergere
    2. Imi pare rau. Si ca sa fiu sincera, nici nu prea mai pot sa l fac! Macar ar trei zile libere!

      Ștergere
    3. Nu-i nici o problema atunci, iti multumesc ca l-ai facut si pe cel de fata. Am acceptat sa ma ajuti la rugamintea ta, eu nu cautasem pe nimeni sa ma ajute la rezumatele acestui serial :)

      Mult succes!

      Ștergere
  12. Hristos a inviat!Zehra nu mai apare deloc in film,de acum inainte,in afara cand vorbeste la telefon si i se aude doar vocea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat a inviat! Nu mai apare deloc, nici ca voce la telefon. Cel putin pana pe la ep. 50, dar cred ca nu mai apare deloc pana la sfarsit.

      Ștergere
    2. Nu mai apare nici dupa 50....

      Ștergere
  13. Stie cineva numele actorului care-l interpreteaza pe bulent?

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.