vineri, 10 martie 2017

O platforma online de recrutare care pune la dispozitie servicii unice




O platforma online de recrutare care pune la dispozitie servicii unice Modernizarea tehnologică a schimbat continuu modalităţile de recrutare. Internetul a produs o schimbare majoră în modalitatea de a aplica pentru un job şi a lansat modalitatea de a aplica online pentru un loc de muncă, venind în sprijinul companiilor pentru a-şi găsi cei mai buni candidaţi pentru joburile puse la bătaie.

Platforma de recrutare online a profesioniştilor de la 1tedjob a apărut din necesitatea de a pune în contact candidaţii aflaţi în căutarea unui loc de muncă cu cei mai importanţi şi dinamici angajatori din ţară şi străinătate. Fondatorul acestei platforme este Radu Stănescu care are un background în consultanţă de business de peste 20 de ani şi care a elaborat acest portal pe baza problemelor identificate pe parcursul carierei sale că recruiter şi manager.

Platforma oferă servicii unice pe piaţa din România, printre care se numără îmbinarea metodelor clasice de recrutare cu cele moderne, reprezentate de testele decizional situaţionale, testul psihometric, CV-ul video şi interviul video. Rolul acestor instrumente inovatoare este de a pune în evidenţă gradul de eficienţă al candidaţilor pentru fiecare competenţă conform profilului postului, oferind un raport individual. De asemenea, aceste metode moderne de recrutare au devenit modalităţi din ce în ce mai utilizate de angajatori pentru a intervieva candidaţi din toată lumea, instrumente care reprezintă o mare economie de timp şi bani atât pentru angajatori, cât şi pentru candidaţi. După parcurgerea etapelor de selecţie, vor fi chemaţi la interviu doar acei candidaţi care sunt cu adevărat potriviţi pentru postul respectiv.

Platforma pune la dispoziţia utilizatorilor săi în mod gratuit o aplicaţie extrem de interesantă care evidenţiază tipul de personalitate al potenţialului candidat. Este vorba despre un test după parcurgerea căruia aplicanții primesc un raport video care le evidenţiază trăsăturile de caracter.

1tedjob va începe o colaborare cu Revista Progresiv. Această colaborare va fi oficial anunţată la conferinţa Progresiv organizată în 15-17 martie la Sinaia, unde 1tedjob va fi prezent. Colaborarea constă în introducerea unei secţiuni de job-uri pe site-ul Revista Progresiv care are legătură directă cu 1tedjob.com. Mai multe detalii despre acest evenimentul menţionat de mine găsiţi aici.

În prezent, tot mai multe companii apelează la aceste metode de selecţie cu scopul de a recruta candidaţi pentru ocuparea posturilor vacante, fiind o dovadă a faptului că tehnologia vine în sprijinul ambelor părţi implicate activ în procesul de recrutare.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!





33 de comentarii:

  1. Habar nu aveam de 1tedjob pare interesant, dar in mod sigur nici o modalitate de recrutare nu paote fi perfecta. Perfectiunea nu exista. Dar este adevarat ca tehnologia auta venind in sprijinul ambelor parti. Sper ca in viitor evolutia tehnologica sa se dezvolte si mai mult creand o ,,relatie'' cat mai stransa intre oameni si aceasta.
    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu am stiut de acest site, insa presupun ca este nou. Poate chiar era cazul sa se mai improspateze piata online de joburi.

      Ștergere
  2. Interesant...
    Dar ce ma enerveaza site-urile astea romanesti care sunt prezentate in engleza..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate si pentru ca un site in engleza este cu mult mai bine "vazut" de Google? :)

      Ștergere
  3. Ma bucur ca sunt astfel de platforme. Nu am stiut pana acum de acest site.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1tedjob.com este un site nou in gasirea de joburi online, de aceea.

      Ștergere
  4. Nu stiam ca sunt astfel de platforme pana acum:)

    RăspundețiȘtergere
  5. un astfel de site are grija si de timpul nostru, si de al lor, sa zic asa. e important sa stii macar ce asteptari sa ai, daca angajatorul e interesat sau nu de tine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi se pare ca 1tedjob.com este un site intr-adevar bun, asa e cum zici, te gandesti si la timpul aplicantilor si la timpul tau, ca angajator.

      Ștergere
  6. Aceasta platforma este o noutate si pentru mine. Astept lansarea sa pot vedea concret despre ce este vorba

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1tedjob.com este un site de joburi foarte nou pe piata muncii din online-ul romanesc.

      Ștergere
  7. AM scris si eu un articol asemantor la un moment dat, tehnologia a evoluat intr-adevar, si e foarte bine ca se intampla acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Beneficiem si noi de noutatile aparute si ne este mai usor sa cautam un job. Sincer, eu de multe ori am cautat un job suplimentar online, pentru ca-mi place sa lucrez de acasa.

      Ștergere
  8. Nu am stiut pana acum de acest site.ceasta platforma este o noutate si pentru mine .tehnologia a evoluat intr-adevar.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cu siguranta tehnologia este foarte avansata in domeniul recrutarii, foarte multi recruteri apeleaza acum la interviul online sau alte metode moderne de recrutare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi se pare si normal, o platforma online este mult mai vasta decat ofertele pe care le poate gasi cineva in orasul unde locuieste. De multe ori munca pe care vrei s-o faci este una la distanta. Asa ca o platforma online este cu mult mai avantajoasa decat orice birou de recrutare clasic.

      Ștergere
  10. Mi se pare foarte interesant si util in acelasi timp. Recrutarea este mult mai usoara avand toate informatiile furnizate de 1tedjob.

    RăspundețiȘtergere
  11. Super tare idea, era si timpul sa avem si noi asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  12. Habar nu aveam ca exista op astefl de platforma, dar cred ca este utila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pot sa confirm ca o platforma de recrutare online este mai utila decat un birou clasic de angajari.

      Ștergere
  13. nu am cautat un job de 10, desi mi-am mai actualizat cv-ul. Mi-ai strarnit curiozitatea cu acest site, mai ales pt partea cu testul.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mi se par super aceste sercivii online. Mai ales cand iti depui CV-ul pentru un job care nu este in orasul tau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din acelasi motiv prefer si eu aceste platforme, mie imi palce sa lucrez de acasa, ca traducatoare, de exemplu. Nu am nevoie de mers la un birou ca sa traduc carti, literatura. Totul se poate rezolva online.

      Ștergere
  15. Apropo de interviu online...zilele trecute am vz la stiri un domn din nu stiu ce tara care dadea un interviu online...si au intrat fetitele lui in birou..si apoi a venit bona, in genunchi, sa le scoata pe fete afara din birou...iar el era super jenat de situatie! :)))
    Funny...cred ca trebuie sa fii sigur ca nu te dernajeaza nimeni in acel moment! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amuzant, intr-adevar! :D sau poate era filmat tocmai de amuzament? ca eu n-as risca asa ceva la un interviu online.

      Ștergere
  16. Nu am mai auzit de site-ul asta. O sa arunc o privire.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.