duminică, 12 martie 2017

Pretul dragostei - prezentare si distributie




Pretul dragostei - prezentare si distributie Titlul original: Kiralîk așk
Traducerea (google) - Dragoste de închiriat
Gen: romantic, comedie
Nr. episoade: 69/2 sezoane
Producător: Ortaks Yapim, Turcia, 2015
Reţeaua de distribuţie: Star TV, Turcia, care este şi deţinătorul drepturilor de autor
Regia: Metin Balekoglu
Scenariul: Meric Acemi

În România va fi difuzat de Acasă TV începând din data de 16 martie 2017 sub numele de Preţul dragostei.

Tânăra Defne lucrează ca şi chelneriţă ca să-şi întreţină familia. Părinţii ei nu mai sunt, dar locuieşte cu bunica, fratele şi sora mai mică. Familia ei duce o viaţă modestă, dar într-o zi lucrurile se complică şi totul se dă peste cap când fratele ei, care a luat bani cu împrumut de la mafioţi, este luat de către bandiţi ca să-şi regleze conturile cu el. Defne trebuie să facă rost de 200.000 de lire în 24 de ore pentru a-şi salva fratele.

Tânărul Omer este CEO la un faimos magazin de încălţăminte, el fiind genul muncitor, serios, introvertit. La fel ca şi Defne, părinţii i-au murit iar el şi-a găsit liniştea sufletească în muncă. La început a fost ucenic într-un mic atelier de încălţăminte apoi şi-a pus pe picioare propria afacere creând un brand de renume. Cu toate acestea Omer provine dintr-o familie bogată, dar el n-a dorit niciodată banii bunicului său, ci a vrut să reușească prin propriile puteri.

Într-o zi Omer se duce să mănânce ceva în restaurantul unde lucrează Defne, în dorinţa de a scăpa de o întâlnire amoroasă pusă la cale de cumnata lui, Neriman. Presat de situaţie, se preface că este prietenul lui Defne, chiar o şi sărută pe obraz, totul ca s-o convingă pe fata trimisă de cumnata lui că el are pe cineva şi că urmează să se însoare cât de curând. Omer îşi joacă foarte bine rolul şi o convinge pe fată că între ei nu poate să fie nimic, însă nu ştie că Neriman era în apropiere şi a văzut toată scena. Din cauză că socrul lui Neriman o ameninţă că o dezmoşteneşte dacă Omer nu se însoară în şase luni, ea va face tot posibilul să-l însoare pe acesta cu Defne, propunându-i chelneriţei să se angajeze ca secretară a lui Omer la firma de pantofi ca să-i sucească minţile şi să se îndrăgostească de ea. Defne acceptă acest joc numai pentru banii oferiţi de Neriman, cu care poate să-şi salveze fratele din mâna mafiei.

Ce se va întâmpla mai departe, dacă Defne va reuşi să-i câştige inima lui Omer sau dacă Omer îşi va da seama că este prins în iţele intrigii plănuite de cumnata lui, vom vedea urmărind pe Acasă TV serialul Preţul dragostei.

Pentru a vedea linkurile rezumatelor episoadelor, derulați pagina!

Distribuţia

Elçin Sangu - Defne Topal
Barış Arduç - Ömer İplikçi
Salih Bademci - Sinan Karakaya
Sinem Öztürk - Yasemin Kayalar
Nergis Kumbasar - Neriman Iplikci
Levent Ülgen - Necmi İplikçi
Ferdi Merter - Hulusi İplikçi
Ayberk Atilla - Sadri Usta
Melisa Şenolsun - Sude İplikçi
Devrim Yalçın - Deniz Tranba (guest)
Elifcan Ongurlar - Fikret Gallo (guest)
İsmail Karagöz - Şükrü
Hande Ağaoğlu - Mine
Hikmet Körmükçü - Türkan Topal
Melisa Giz Cengiz - Esra Topal
Kerem Fırtına - İsmail
Sanem Yeles - Nihan Topal
Onur Büyüktopçu - Koray Sargın
Osman Akça - Serdar Topal
Ragıp Gülen - Zübeyir Taşçalan
Selin Uzal - Derya
Simge Doğanlar - Ece
Leyla Lydia Tuğutlu - İz
Özlem Gezgin - Nazlıcan
Ender Sakallı - Vedat Bariš
Murat Yagci - Ejmen

Rezumatele episoadelor după numerotația turcească:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13-14, 15-16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26-30, 31-35, 36-45, 46-50, 51-60, 61-65, 66-69.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!




sursa foto: acasatv.ro







5 comentarii:

  1. Buna Oana, am urmarit primele 2 ep. din serial si cred ca este dragut. O sa traduci acest serial? Pupici si multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Macar o sa ma straduiesc. Am materiale, sa vedem, poate-mi iese. As vrea sa-l rezum si pe cel de la Kanal D, de asta nu pot spune precis ce si cum. Acela trebuie vizionat in avans, n-am gasit rezumate gata scrise doar sa le traduc. Era ideal, dar daca nu sunt... asta este.

      Ștergere
    2. Buna Oana, Mihaela sunt (nu stiu de ce nu pot publica cu openID), oricum traducerea la serialul turcesc dupa KabnalD o gasesti aici http://blogatu.ro/category/seriale, sunt traduse deja 7 sau 8 episoade(turcesti).Despre Pretul Dragostei nu am gasit nimic nicaieri, dar daca sti unde spune-mi si mie. Pupici si multumesc

      Ștergere
  2. Buna Oana, Mihaela sunt(nu inteleg de ce nu pot posta ca openID) Sa sti ca pe aceasta adresa http://blogatu.ro/category/seriale , gasesti traducerea la serialul care urmeaza la KanalD, Au deja 8 ep. traduse. Cat despre cel de la Acasa nu am gasit nimic asa ca daca sti unde gasesc traducere (asta in cazul in care tu nu ai timp) spune-mi si mie. Pupici si Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Mihaela. Eu n-am blocat nici un fel de a posta, probabil ca nu se poate posta cu Open ID daca am bagat pe moderare, dar nu sunt sigura. Insa am auzit, de la cineva priceput intr-ale IT-ului, ca yahoo se va inchide sau asa ceva si probabil ca acele linkuri open ID, care erau ale lor cred, nu mai functioneaza. Sau cine stie de ce...

      Multumesc pt info :) eu nu ma uit pe alte bloguri dupa rezumate, ca sa nu ma influenteze si sa para material copiat ceea ce scriu eu. Serialul ala se gaseste in romaneste pe youtube, insa nu se pot descarca fisierele. Mi-ar fi mai usor sa le descarc sa le vad la viteza 3,5x. Pe youtube viteza maxima este 2x, si asta inseamna peste o ora de vizionare la un episod. Iar cu redactarea si cu editarea pozelor, apoi pusul de diacritice si urcatul pe blog se mai face o ora si ceva. Nu-mi permit sa aloc peste 2 ore per episod, mai ales ca se da zilnic. O sa vad eu cum o sa fac.

      La cel de pe Acasa am materiale, nu-ti fa griji :) doar ca in acest weekend am fost si inca mai sunt foarte ocupata, dar chiar si asa voi incerca sa urc niste episoade. Mno...! iar vin niste weekend-uri cu treaba si/sau obligatii de familie... nimic de zis, unele activitati sunt relaxante, dar ma retin de la blogging.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.