luni, 5 iunie 2017

Dragoste infinita episoadele 54, 55, 56 tr rezumat







Dragoste infinita episoadele 54, 55, 56 tr rezumatDeniz a dispărut... cu câteva zile în urmă, Emir îi ascultă şi îi urmăreşte pe Kemal şi pe Nihan. Tarik nu reuşeşte să afle despre ce bani primeşte Banu în cont şi îi cere ajutorul lui Asu, care îi aduce dovada că lunar ea primea de la o firmă din grupul Kozcuoglu bani într-un cont. Însă, de fapt, Asu a vorbit cu Emir despre ceea ce va face şi amândoi complotează să-l distrugă pe Tarik, dar să-l facă să aibă încredere în Asu. Nihan stă de vb cu Mujgan şi află că Emir ştie totul despre ea şi Kemal şi astfel se reorientează, începând să caute prin casă microfoanele sau camerele video.

Leyla îi transferă acţiunile lui Emir şi imediat vine Galip şi le preia el, însă Zehir a mai pus un document între filele contractului. Emir contactează o firmă de bone ca să angajeze pe cineva pt Deniz, lucru care o ţine în gardă pe Leyla şi hotărăşte împreună cu Nihan să se mute la Emir acasă ca să-şi supravegheze nepoata. Hakan ia nişte dovezi ale crimei asupra lui Ozan şi vine la noul loc de muncă al lui Zeynep, la o cafenea. Acolo îi arată un nasture pierdut de ea când se lupta să-l sufoce pe Ozan, şi o poză. Zeynep se teme că va fi prinsă, apoi acceptă oferta lui Hakan de a locui la el în apartament pt că s-a eliberat o cameră, în ideea de a subtiliza dovezile pe care Hakan pare să le ţină în buzunarul de la haină.

Nihan găseşte o cameră de supraveghere într-un ursuleţ de pluş şi îi face observaţie lui Emir. Kemal, la rândul său îşi pune oamenii să verifice maşina lui Nihan şi aceştia găsesc un sistem de urmărire pus sub ea. Are loc un consiliu al boardului director pt alegerea noului CEO al companiei Kozcuoglu, iar Emir crede că va fi ales fără discuție, în schimb Kemal îi dejoacă planjurile şi voturile le va primi un anume Irfan, pentru că asupra lui Emir planează suspiciuni de fraudă şi deturnare de fonduri către străinătate. Nihan descoperă întâmplător că Emir are de gând să plece cu Deniz din ţară şi probabil să-şi pună în aplicare planul de a o da spre adopţie, aşa cum a ameninţat-o în trecut. Nihan îl avertizează pe Kemal care trece la acţiune, dar Banu îi aude pe Husein şi Fehime discutând despre faptul că fiul o s-o ia pe Deniz şi îl informează imediat pe Emir, care se decide să rămână acasă a doua zi. Kemal ştie, dar consideră că îşi va urma planul aşa cum a stabilit iniţial. În timp ce Kemal se lasă prins în curte, deghizat în curier, Zehir e în casă, direcţionat de Nihan, Vildan şi Leyla. Când Emir îşi dă seama de păcăleală, este deja prea târziu.

Kemal este luat de poliţişti şi dus la secţie, însă din lipsă de probe va fi eliberat. Emir verifică înregistrările de pe camerele de supraveghere şi nu găseşte nimic suspect, atunci începe să le bănuiască pe cele trei femei din casă, după care o ameninţă pe Nihan că-i dă foc locuinţei părinţilor lui Kemal dacă nu-l convinge să-i aducă fata înapoi. Într-adevăr, Emir vorbeşte serios şi se duce să dea foc casei lui Husein, dar el şi cu Fehime sunt deja plecaţi împreună cu Ayhan. În ultimul moment Nihan reuşeşte să-l convingă să nu facă aşa ceva. Furios, o consideră şi pe Asu inamica lui. După ce află că părinţii lui Kemal nu sunt nicăieri, se gândeşte că ei trebuie să fie undeva, alături de Deniz, şi alertează toţi oamenii lui să-i găsească, însă Kemal, avertizat de Zeynep, va schimba din mers regulile jocului şi Emir nu reuşeşte să-şi găsească fata.

Banu, care află despre ce a făcut Zeynep, o pârăşte lui Emir. Zeynep este bine primită de părinţii ei, în schimb Asu e din nou alungată de către Fehime care nu mai poate s-o privească cu ochi buni. Tarik descoperă că Banu comunica cu Emir şi că i-a dat informaţii despre părinţii lui. Drept pedeapsă, o încuie în cameră fără telefon. Nihan iese din casă pe când Emir doarme şi ajutată de Leyla, ajunge la Ayhan care urmează s-o trimită la Kemal. Printr-un complex de împrejurări şi de intrigi, până la urmă Kemal tot este prins de poliţie şi acuzat de răpire, iar împreună cu el Husein şi Fehime vor intra şi ei la interogatoriu.

Zehra se oferă să-l ajute pe Kemal ca avocată a lui şi să-l dea în judecată pe Emir pentru paternitatea lui Deniz şi astfel reuşeşte să-l scoată de la închisoare. Emir se înfurie, îşi adună toţi avocaţii şi îi presează să facă procesul de paternitate să dureze câţiva ani. Nihan o obligă pe Efsane, acuzând-o de furt, după ce i-a pus o brăţară de-a ei sub saltea, să-i spună ce ştie despre implicarea lui Emir în moartea lui Ozan. Leyla îl convinge pe Irfan să-i dea procură lui Nihan să-l reprezinte în board-ul director din ședința care are loc în scurt timp, pt că Emir pregăteşte niște jocuri ca să-l scoată pe Irfan pe linie moartă. La ședința consiliului director Nihan îi dă încă o lovitură lui Emir. Kemal şi Nihan se întâlnesc în afara clădirii companiei şi Tufan le face poze. Emir foloseşte pozele ca s-o şantajeze încă odată pe Nihan, spunându-i că dacă vrea, o să-i dea divorţul, dar îi arată pozele şi o întreabă dacă crede că judecătorii îi vor da ei fetiţa spre creştere, având în vedere că este o adulterină.

Tarîk, după ce a aflat de tranzacţiile financiare dinspre Emir către Banu, deşi nu-i spune ei nimic, vine acasă cu actele de divorţ. Mujgan stă în scaun cu rotile dar poate vorbi şi încearcă să-l convingă pe Emir să renunţe la Nihan, spunându-i că a devenit ca şi Galip. Hakan continuă să investigheze moartea lui Ozan. Kemal ajunge la Cumhur, asistentul plătit de Emir să fie gol culoarul de la spital în ziua morţii lui Ozan, însă acesta pretinde că nu ştie din partea cui veneau banii. Până la urmă le spune că a lăsat o uniformă de spital într-o cafenea de alături. Mergând pe acest fir Kemal şi Nihan ajung la Alil, femeia care s-a deghizat şi a intrat în spital la Ozan în ziua morţii sale. Dar Alil ia legătura cu Emir care o sfătuieşte să se lase prinsă de Kemal şi de Nihan şi să le facă jocul, până când prin mesaje stabilesc ca Alil (de fapt Zehir scrie sms-urile) să se întâlnească cu Emir a doua zi într-un loc anume.

Zeynep se simte rău şi este învoită de la serviciu. Acasă îşi face un test de sarcină care iese pozitiv şi pe care Hakan îl găseşte întâmplător în coşul de gunoi. El îşi dă seama al cui este copilul, şi, când Emir tocmai pusese pe Tufan s-o răpească pe Zeynep ca să-i arate lui Kemal cine l-a omorât pe Ozan, Hakan se duce să-i reproşeze lui Emir că e de-ajuns cu cât rău i-a făcut lui Zeynep, care este însărcinată cu el. Emir e nevoit să-şi schimbe din mers planul. Zeynep este adormită de Tufan și de oamenii lui şi pusă într-o cutie mare, ca un fel de cadou, pe care Kemal urma să-l deschidă.

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost:  Dragoste infinita ep. 51-52-53 turcesti                              urmează: Dragoste infinita episoadele 57, 58, 59 tr rezumat

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








2 comentarii:

  1. Cate episoade mai are?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se termina la episodul 74 turcesc, dar nu-mi dau seama cate vor fi la noi, ca le-au scurtat... vreo 85-90 cred.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.