marți, 19 septembrie 2017

Iubire si razbunare 16 tr, ep. 47-49, Happy




Iubire si razbunare 15 tr, ep. 47-49, HappyCesur primeşte rezultatele autopsiei şi rezultă că tatăl lui a fost împuşcat şi din acest motiv a murit. Suhan este împreună cu el când află acest lucru, dar el pleacă grăbit la birou la Tahsin. La spital, doctorul spune că sarcina este la început, dar Korhan e confuz, pt că el ştie că sarcina e destul de avansată. Hulya e examinată ulterior, însă acum Cahide o priveşte tăcută, gândindu-se ce să facă cu ea, că nu mai are nevoie de serviciile ei. Korhan îşi face o perfuzie şi Bulent stă lângă el, când Suhan îl sună şi îi spune vestea primită de Cesur.

Când Tahsin tocmai dădea ordine ca Cesur să nu mai fie primit în firmă, el se află deja în biroul acestuia ca să-i ceară socoteală de moartea tatălui său. Însă face greşeala să încuie uşa şi este adusă poliţia şi paza, apare şi Suhan. Alemdaroglu ameninţă şi spune că va afla ce s-a întâmplat în acea noapte, iar Tahsin tot repetă că el nu are nici o legătură cu moartea lui Hasan (pt că Adalet l-a ucis pe acesta, pt că văzuse când l-a împuşcat pe şeful orfelinatului). Procurorul îi pune în vedere lui Cesur că într-adevăr a depăşit limitele şi că îl va pune sub observaţie.

Iubire si razbunare 16 tr, ep. 47-49, HappyLa procuratură sunt chemaţi Cesur, Mihriban şi Suhan şi discută despre motivul pt care Mihriban vroia să-l vadă pe Rîza, şi făcuse cerere în acest sens. După conversaţie, ajung la concluzia că trebuie să fi existat un motiv pt care Rîza a fost acuzat de o crimă pe care poate n-a comis-o, că doar el avea probleme cu drogurile în tinereţe. Suhan se enervează şi spune că nu mai au de făcut decât să găsească criminalul. Între timp, Rîza se află în sticlăria lui Suhan unde s-a organizat un fel de tur pt vizitatori, apoi merge la o hală dezafectată unde îşi aminteşte că în trecut tatăl său era ţinut de picioare, cu capul în jos, de Tahsin şi ameninţat cu moartea dacă nu va face ce i se spune. Copleşit de durerea amintirilor, Rîza îşi promite să-l omoare pe Tahsin, dar va încerca să-l determine pe Cesur să comită crima în locul lui.

Adalet începe să devină depresivă de când a primit mesajul fratelui ei că este cu ochii pe ea. Tahsin încearcă s-o încurajeze şi să-i spună că nimeni n-o să-l creadă pe Riza şi că el, Tahsin Korludag, va plănui o răzbunare cumplită pe cei care l-au deranjat atât. Cahide merge să mai facă un control şi află de la doctoriţă că trebuie să facă nişte analize ca să vadă dacă medicamentele luate de ea nu au afectat fătul. Acasă, Suhan verifică scrisorile sosite şi vede un mesaj de la Rîza pentru taică-său. Korhan îi spune să nu-l deschidă, dar ea este curioasă şi citeşte mesajul: mai este puţin, Korlugad, doar puţin. Korhan imediat vrea să se mute din casă, considerând că este un pericol să mai locuiască acolo dacă Rîza a putut ajunge atât de uşor. Dar Cahide se împotriveşte pe moment.

Tahsin primeşte informaţia că a fost găsit locul unde se ascunde Rîza, şi că e doar o chestiune de timp până când va fi prins. Poliţia face o descindere la locul unde crede că e ascuns Riza, dar şi Cesur îl caută pe puşcăriaş, găsindu-i adresa după IP-ul calculatorului. Doi tipi îi distrag atenţia şi Cesur aleargă după unul din ei, pe care îl recunoaşte ca fiind unul din cei care încercua să-i facă pe oameni să nu aibă încredere în el. După aceea procurorul ajunge la locul unde se află Cesur şi fac schimb de informaţii, Cesur spunându-i că Mehmet ştia despre operaţiunea lor, iar procurorul crede că are un soft de urmărire pe calculatorul lui.

Bulent e prins cu uşa de către Banu şi o roagă pe Cahide să-i spună avocatei ce-i cu Hulya şi de ce el a fost văzut în compania ei. Hulya o tot sună pe Cahide, care acum nu-i mai răspunde, şi atunci ea se duce la bar unde-l găseşte pe Bulent, care însă fuge de ea. Cesur rămâne peste noapte la Suhan în Istanbul, ştiind că Rîza a trimis un mesaj la conac. Rîza lucrează cu amicul lui la un fel de cuşcă din metal cu fundul detaşabil, care să poată fi acționat de la distanță.

Iubire si razbunare 16 tr, ep. 47-49, HappyHulya reuşeşte s-o vadă pe Cahide la gardul conacului şi insistă să-i spună de ce n-o contactează, dar Cahide minte că este bolnavă şi că totul e controlat la vilă din cauza lui Rîza. Hulya n-o crede, dar nici nu află adevărul. De undeva de printre copaci, cineva le înregistrează discutând...
Procurorul Serhat cu Cesur îi întind o capcană lui Tahsin scriind un mesaj pe email pe care bineînţeles că Tahsin îl vede. Cesur pleacă la fermă unde Şirin îi spune că Fugen este ciudată, se preface că nu-l recunoaşte iar dimineaţa e agresivă. Cesur o priveşte îndelung şi gânditor. A doua zi, Şirin cu Fugen şi cu asistenta medicală care are grijă de ea pleacă cu maşina la plimbare dar pe drum găsesc câţiva copaci care baricadează şoseaua şi Şirin se dă jos să elibereze drumul. Asistenta o ajută şi în acest timp Fugen dispare, răpită.

Amicul lui Rîza îl opreşte pe Tahsin ca să-i dea un bilet în care zice că Rîza a prins-o pe Adalet. Mehmet cade în capcana întinsă de Serhat lui Korludag şi este reţinut, iar casa, deja percheziţionată. Tahsin se duce unde i-a indicat Rîza în bilet, la fabrica veche unde în trecut îl amenințase pe tatăl acestuia. Din cutia metalică suspendată se aude o voce de femeie. Tahsin crede că este Adalet, dar ea e, de fapt, la farmacie, în cuşcă este Fugen. Rîza se predase la poliţie cu o seară înainte, iar acum, Tahsin caută să desfacă încuietoarea cuştii, însă mecanismul acesteia este acționat de cineva aflat în incintă, dar ascuns privirilor. Fundul cuștii se desface, lăsând-o pe Fugen să cadă de la înălțime, exact după ce Cesur si Serhat ajunseseră acolo...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Iubire si razbunare, ep. 44-46                     urmează: Iubire si razbunare ep. 50-51

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Brave and beautiful prezentare.









2 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.