luni, 2 octombrie 2017

Kosem episodul 34 turcesc rezumat




Kosem episodul 34 turcesc rezumatAceea care a pus capul de porc pe tronul Imperiului este chiar Farya, care a făcut asta învăţată de unchiul ei, crezând că aşa o va salva pe mama ei. Prinţesa reuşeşte să fugă din palat, deşi este rănită de unul dintre gardienii care o văd şi trag în ea. Dar se grăbeşte să ajungă la palatul unde este adăpostită,  împreună cu Margaret, şi să se schimbe de haine. Sultanul, care îşi făcuse cu adevărat griji pentru ea, vine într-un suflet s-o vadă că este nevătămată, însă o atinge exact pe braţul bandajat în grabă de Margaret şi, simţind bandajul, devine bănuitor. Pleacă şi după câţiva paşi se răzgândeşte. Intră înapoi în dormitorul prinţesei, îi rupe mâneca şi după ce le ceartă pe amândouă femeile, le trimite la închisoare acuzând-o pe Farya de trădare.

Kosem episodul 34 turcesc rezumatNemaiavând nici un fel de încredere în ea, Murat nu vrea s-o mai vadă, dar când află că prinţesa primise informaţii despre mama ei, se duce s-o interogheze personal. Acum toate suspiciunile cad asupra lui Sinan Paşa, şi el îşi dă seama că se află în pericol, aşa că decide să-i spună sultanului că nişte iscoade au aflat locul unde era ascunsă mama prinţesei şi că au luat-o ostatică, insinuând că scrisoarea trimisă de el a fost interceptată. După ce se asigură că a risipit îndoielile stăpânului, Sinan se ocupă din nou să işte dezordine în imperiu ca să-i slăbească puterea lui Murat.

Sultana Gulbahar, mama lui Baiazid, revine după ani de zile la palat ca să tulbure apele, deşi susţine că i-a fost dor de fiul ei. Din momentul în care vine, mesajele ascunse pe sub tipsii ori în mâncare curg în ambele sensuri, în harem şi în afară, către Sinan, şi ea caută să-şi facă aliaţi ca să-l pună pe tron pe fiul ei. Mehmet, fiul celui ucis de Kosem, şi care acum e crescut de ea, vrea să se răzbune şi răspândeşte vestea că tatăl lui nu a fost trimis în Egipt, ci omorât. În acest sens, este adus într-un fel de cameră secretă de către unul din oamenii lui Sinan, la o adunare conspirativă, să spună ce are de spus în faţa lor. Regele Istvan o forţează pe mama Faryei să-i fie soţie dar ea îi promite că fata ei îi va da pedeapsa cuvenită pentru faptele lui. Murat nu se răzgândeşte în privinţa războiului cu Istvan, cu toate avertismentele din partea celor apropiaţi. În scurt timp decide să plece la vânătoare, la Bursa pentru mai multe zile.

Kosem episodul 34 turcesc rezumatMurat regretă că a fost nevoit s-o întemniţeze pe Farya şi porunceşte să fie luată de la închisoare şi dusă într-o pădure, în zona unde se află el. Farya nu ştie ce se întâmplă cu ea. Este legată la ochi şi scoasă afară, iar Margaret se tânguie amar crezând că va fi executată. De fapt, nici nu este foarte departe de adevăr. După ce ajuns într-un loc izolat din pădure, gardienii o pun pe prinţesă să stea în genunchi. Ea aşteaptă înfrigurată să i se taie capul. Se aud tropote de cai şi apoi paşi. Murat îi dă la o parte gluga mantiei cu sabia şi îi dezleagă legătoarea de la ochi. Ea rămâne uluită să-l vadă în faţa ei.

În ziua în care Kosem împărţea de mâncare săracilor, ca faptă de caritate, îl ia pe Mehmet lângă ea şi dublează paza, ştiind că Murat este plecat din capitală. Cu toate că se aşteaptă la mişcări sociale, nu ştie că trădătorul se află lângă ea şi că este cel pe care vrea să-l protejeze. Într-o căruţă cu coviltir apar oamenii lui Sinan, căpeteniile spahiilor, şi încep să tragă în gardieni, după care începe o luptă corp la corp cu iataganele. Mehmet scoate un pumnal de sub cămaşă şi o înjunghie pe Kosem în burtă...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Kosem 33 turcesc                                     urmează: Kosem 35 turcesc

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.