joi, 31 octombrie 2019

Intampina sezonul rece cu bocanci de la Dr. Martens

Intampina sezonul rece cu bocanci de la Dr. Martens

Brandul Dr. Martens este recunoscut la nivel mondial. Chiar dacă povestea a început de la un accident în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, și astăzi colecția de încălțăminte și accesorii reprezintă o emblemă a calității și a confortului.

Istoria acestui brand a fost scrisă de Klaus Martens care era medicul armatei germane în timpul războiului. Un accident la picior a reprezentat prima cărămidă de înființare a acestui brand celebru. Astfel, doctorul Klaus Martens a constatat ca cizmele de război erau prea incomode pentru rana sa. Tot el a adus îmbunatățiri articolelor de încălțăminte, renunțând la talpa rigidă. În locul acesteia a optat pentru un material mai moale și căptușit. Calitatea articolelor de încălțăminte produse de Dr. Martens a fost recunoscută pe plan internațional în anul 1960, fiind papucii preferați de postași, muncitori și sindicaliști.

Ulterior, stilul încălțămintei a fost adaptat tendințelor din modă, păstrând elementele emblematice care au consacrat brandul și anume confortul și durabilitatea.

Bocanci Dr. Martens în magazinele online


Astăzi, sediul central unde se produc articole de încălțăminte, produse de îngrijire a acestora și diverse accesorii semnate Dr. Martens se regăsește în Wollaston, mai exact în Wellingborough. Dacă preferi stilul casual și te orientezi spre calitate, bocancii Dr. Martens sunt o alegere ideală. Magazinul online B-Mall cuprinde o gamă variată de articole de încălțăminte de la celebrul brand Dr. Martens. Bineînțeles, o mare parte este adresată ghetelor care se bucură de un design standard, dar și de note originale de eleganță.

O pereche de bocanci Dr. Martens este o alegere dacă preferi să fii original/ă în orice context casual te afli. Magazinul B-Mall este recunoscut pentru furnizarea produselor de calitate semnate de branduri renumite. Din lunga listă de colaborări, articolele de la Dr. Martens ocupă un loc special în topurile căutărilor.

Modelele de bocanci Dr. Martens sunt recunoscute pentru spectrul larg de nuanțe care parcă se joacă cu natura. Astfel este acoperită o arie largă de preferințe. Modelele pornesc de la sumbrul negru și până la cele care au efectiv nuanțele unui curcubeu.

Fiecare model din colecția de bocanci Dr Martens de la B-Mall vine cu un stil unic, decorațiunile fiind un artificiu de stil ce captează atenția în orice împrejurare. Confortul și modul de concepere a încălțămintei semnat de acest brand consacrat pe această nișă conferă un aer fresh, young indiferent de vârsta purtătorului/ purtătoarei.

Brandul Dr. Martens nu este perceput de adepți ca fiind o firmă de pantofi și încălțăminte, ci mai degrabă ca o mentalitate, ca un mod de gândire. Pentru că fiecare piesă vestimentară, respectiv o pereche de încălțăminte exprimă detalii despre personalitate, bocancii Dr. Martens sunt o modalitate excelentă de a demonstra ceea ce gândești și după ce principii de viață te ghidezi. Modele variate în care să te regăsești, să descoperi adevărata ta identitate dincolo de măști găsești oferte de bocanci Dr. Martens la B-Mall.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










14 comentarii:

  1. Ce faini sunt! Chiar trebuie sa imi cumpar o pereche, asa ca acestia sunt o idee buna 💋

    RăspundețiȘtergere
  2. Ohh... In mine se da o lupta intre a purta bocanci de genul acesta sau botine cu toc! :)) Nici nu stiu ce sa aleg, pentru ca ambele imi plac in egala masura.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte dragute ghete! Si eu caut pantofi de calitate mereu.

    RăspundețiȘtergere
  4. am niste bocanci cam la fel si cam aceeasi nuanta, parca un pic mai aprinsa la ai mei!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bocancii nu imi lipsesc in anotimpul rece, am optat pentru modele mai sport, dar si modele mai chic care se potrivesc tinutelor de zi cu zi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Arată foarte bine, m-au cucerit! Chiar și culoarea aceasta este foarte chic! :)
    Sa știi că nu știam despre istoria acestui brand, mi-a plăcut că am aflat.
    Cred ca iarna asta îmi voi lua o pereche de bocanci de la Dr. Martens.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce draguti sunt! Mie imi plac mult bocancii si ii port in multe feluri.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte faini sunt bocancii Dr. Martens. Parcă au acel ceva care îi diferențiază de restul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am inceput sa port numai bocanzi in ultima perioada. Am sa caut si eu un model pt stilul meu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi place foarte mult cum este talpa bocancilor, sigur fac fata cu brio cand este vreme rea.

    RăspundețiȘtergere
  11. mi-as dori o pereche de incaltari pe visiniu. in general imi plac mult ghetutele, bocancii, cizmele lungi

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu trebuie sa recunosc ca e prima oara cand aud de bocancii Dr. Martens. Imi place cum arata.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ahh, ador bocancii de la Dr. Martens!! Sunt superbi!

    RăspundețiȘtergere
  14. Faina tare culoarea si modelul bocancilor. Am aruncat un ochi pe site-ul lor, mi-a cam facut cu ochiul ceva de pe acolo. Ma abtin deocamdata! :)

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.