luni, 10 august 2020

Produsele de marca Beyers, printre cele mai căutate în rândul crescătorilor de porumbei

Produsele de marca Beyers, printre cele mai căutate în rândul crescătorilor de porumbei

Brandurile producătoare, indiferent de nișa lor, vin cu o soluție pentru consumatori. Așadar dacă probăm ceva anume și rezultatul este unul mulțumitor, tendința este de a reveni asupra unei astfel de alegeri. Vorbim despre fidelizarea consumatorului. Un crescător de porumbei știe foarte bine că, pe lângă un stil de viață sănătos, porumbeii au nevoie și ei de produse de calitate, suplimente potrivite. Iar la Beyers găsesc astfel de variante.

Pentru doritori, un magazin de nișă, produsecolumbofile.ro, pune la dispoziție o gamă variată de produse pentru toate etapele porumbeilor. Astfel, în lista de produse porumbei Beyers iată câteva recomandări:

Produsele de marca Beyers, printre cele mai căutate în rândul crescătorilor de porumbei
  • Mineral Plus, un produs minune după cum spun unii. Scopul este de a crește cantitatea de minerale și capacitatea organismului de a absorbi aceste minerale. Va fi o necesitate pentru etape precum năpârlirea, creșterea penajului la pui, perioade de efort intens când adesea pot să apară deficite de minerale.
  • Amino Plus, un produs revoluționar. Este recomandat pentru perioadele de stres și de efort mai mare. Datorită concentrației, are efect imediat. Vorbim despre un conținut ridicat de aminoazici, ce îmbunătățește condiția fizică și protejează ficatul.
  • Drojdie de bere, necesară pentru că susține imunitatea porumbeilor, previne și tratează anemia și întărește oasele. Acestea sunt printre cele mai importante efecte benefice ale produsului.
  • Sarea de baie, pentru a curăța penajul, pentru a deparazita extern și deci pentru o igienă corespunzătoare. De asemenea, aceasta ajută la năpârlire.
  • Uleiul de usturoi, un remediu binecunoscut de către columbofili. Acesta este indicat mai ales pentru că previne îngroșarea sângelui și de aici un lung șir de probleme. De asemenea, usturoiul este cunoscut pentru efectele sale antitoxice, conține sodiu, sulf și eter și curăță, previne apariția diverselor boli intestinale cauzate de paraziți.


Acestea sunt câteva din produsele de la Beyers pe care magazinul online produsecolumbofile.ro le include în portofoliul de oferte. Există însă și mai multă varietate. Bioflorum Plus, Electrolit Plus sau Gluco Sport sunt de asemenea parte din această listă. Au prețuri accesibile și vin la pachet cu toate instrucțiunile de administrare.

Fie că vorbim despre prevenție sau despre tratare, produsele cum sunt cele de la Beyers sunt o recomandare. Comunitatea columbofililor le preferă și astfel o sursă precum acest eshop este la îndemână. Alte branduri de nișă pe care le găsiți aici sunt de asemenea din rândul celor mai bine cotate: Cest Pharma, Dac Pharma, Belgica de Weerd. Accesează pagina mai sus menționată și descoperă varietatea de produse necesare oricărui columbofil.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet








15 comentarii:

  1. Foarte util articolul tau pentru crescatorii de porumbei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este, daca oferi servicii si produse de calitate oamenii vor revenii cu drag. Un articol extrem de util pentru crescatorii de porumbei.

    RăspundețiȘtergere
  3. L-am pus pe sotul sa citeasca acest articol pentru ca el e pasionat de porumbei

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte utile informații pentru cei care cresc porumbei. Am un vecin, o să îi recomand produsele

    RăspundețiȘtergere
  5. Voi recomanda acest produs unchiului meu care lucreaza in acest domeniu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Un articol bun pentru cei interesați de acest domeniu :)

    RăspundețiȘtergere
  7. am un vecin la casa de la tara care ar aprecia aceste produse tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce de lucruri interesante. Eu nu am legătură cu subiectul, dar știu cui să-l trimit.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu cunosc multe lucruri despre cresterea porumbeilor, dar am aflat cate ceva util din articolul tau !

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte utile informatiile tale! Nu stiam multe despre acest subiect.

    RăspundețiȘtergere
  11. Vai! Tocmai mi-ai amintit ca unchiul meu avea o multime de porumbei cand eram eu mica. tare ii admiram

    RăspundețiȘtergere
  12. Tatal meu crestea porumbei, cand traia. Uneori imi e dor pana si de zgomotul lor, prin podul casei.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce dragut! Am un vecin care are porumbei. O sa-i recomand!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce bine ca exista hrana buna si potrivita porumbeilor.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu cunosc foarte multe despre cresterea porumbeilor, dar imi plac mult si chiar mi-as dori sa-i pot hrani pe cei care sunt liberi.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.