miercuri, 25 noiembrie 2020

Cardori.ro - magazinul online al celor ce aleg să poarte doar încălțăminte cu stil!

Cardori.ro - magazinul online al celor ce aleg să poarte doar încălțăminte cu stil!

Ce mai cumperi din online în ultimul timp? De curând am descoperit magazinul online cardori.ro despre care vreau să îți vorbesc. Este un magazin de încălțăminte pentru femei, bărbați și copii în cadrul căruia diversitatea este la ea acasă. Practic, de aici pornește trendul în materie de încălțăminte. Deci dacă vrei să fii în pas cu moda, CARDORI este despre tine.

O mulțime de modele de încălțăminte îți sunt puse pe tavă. Avantajul suprem în tot acest context se referă la faptul că încălțămintea este din piele naturală. Dacă alegi CARDORI ca magazin pe care vrei să îl frecventezi de acum ai o mulțime de avantaje: calitate, prețuri bune și nu numai.

Colecția de ghete de la CARDORI sau cum să fii de-a dreptul senzațional/ă pe timp de iarnă!


A început deja sezonul ghetelor pentru mulți dintre noi, moment în care am și început să ne aliniem trendurilor aferente. Modelele de ghete de la CARDORI, după cum ți-am enunțat și anterior, sunt din piele naturală, deci calitatea lor este garantată.

În plus de asta, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, vorbim de zeci de modele încântătoare. Ghetele disponibile pe cardori.ro promit să satisfacă orice fel de exigență. Fie că ești o persoane pretențioasă, iubești luxul și opulența, fie adori să rămâi în spatele tiparelor, să porți doar încălțăminte cuminte, clasică, găsești ghete pliabile pe exigențele tale la cardori.ro.

Și la capitolul mărimi și paletă de culori vorbim de diversitate absolută. Mai multe detalii direct în cadrul magazinului online.

În atenția femeilor cu stil - CARDORI lansează o linie impresionantă de cizme din piele naturală!


Nu există femeie care să nu aibă în al său dressing cel puțin o pereche de cizme. Cu toate că deține deja ce puțin un model, tot mai este loc și pentru altele, corect? Doamnelor, CARDORI promite să vă surprindă iarna aceasta cu o colecție impresionantă de cizme din piele naturală. Vorbim de modele încântătoare, stilate, de impact, modele prin care puteți întoarce toate privirile.

În plus de asta, sunt extrem de confortabile și rezistente în timp, grație materialului din care sunt confecționate în pricipal. Diversitate la capitolul culori și numere disponibile - cu asta vă întâmpină CARDORI în cadrul magazinului oficial.

Pe cardori.ro vei găsi și o mulțime de modele de botine, pantofi eleganți, pantofi sport, casual, dar și articole de încălțăminte pentru copii.

Comenzile mai mari de 300 de lei beneficiază de transport gratuit!

Contact CARDORI
salut@cardori.ro
0742 406 503
Strada Drumul cu tei, Nr. 50, Bivolărie



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin tweet








7 comentarii:

  1. Vaiii, modelul adus in atentie de tine merge perfect cu o rochita tricotata sau o fustita scurta cu dresuri opace :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ador încălțămintea confecționată din piele naturală. Este cea mai ok pentru picioarele mele cu circulație deficitară.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am mai comandat de la ei si am fost foarte multumita, calitate si bun gust, recomand!

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata super ghetele lungi negre!! As vrea si eu ceva de genul. O sa mai cercetez modelele de pe site. Am cam comandat online in acest an.

    RăspundețiȘtergere
  5. Deci ghetele alea lungi mi-au ramas la inima. Sunt tare, tare frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu fug pe site, m-ai facut tare curioasa cu acrle ghete inalte.

    RăspundețiȘtergere
  7. De cand caut ceva similar ghetelor din poza. Am unele luate acum 25 de ani de la Clujana, dar nu le-am depozitat in mod corect si fiind de piele intoarsa s-a cam intarit pielea si nu-s foarte comode la purtat.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.