vineri, 20 decembrie 2013

Feriha, ep. 12




Rîza ajunge în casă și o ceartă pe Zehra pentru pozele din revistă, spunând că ea este vinovată pentru că fata lor a ajuns o destrăbălată. Zehra nu reușește să-și calmeze soțul, ci se vede obligată să o sune pe Feriha, care se află la Emir, să o zorească spre casă. Când ajunge, neștiind de ce a fost chemată așa de urgent, Rîza se repede la ea și o bate. Mama ei încearcă s-o apere și o bagă în dormitor. Mai târziu, Mehmet și Omer vor merge să facă service la apartamente, și Omer îi spune lui Cansu că taică-său a bătut-o pe Feriha. Acesteia îi pare foarte rău de ceea ce a făcut, dar este prea târziu. Emir o sună pe Feriha dar ea îi spune doar că totul s-a terminat între ei.

La facultate Hande, care se perpelește să afle dacă Feriha stie sau nu despre noaptea dormită de ea acasă la Emir, încearcă să îi iasă în cale acestuia. Dar el îi spune răspicat că niciodată ea nu va fi un motiv de ceartă între el și Feriha. Zehra îi povestește soțului ei ceea ce știe de la fiică-sa despre poze, și îi spune de Koray că e doar un coleg de facultate și nimic mai mult, dar Rîza nu este convins și nu mai are nici un fel de încredere în ele două, zicând că el și-a trimis fata la facultate să învețe nu să-și facă prieteni.

episodul următor: Feriha, ep. 13

La subsol, Mehmet merge în camera soră-sii să-i spună că nu el i-a arătat lui Rîza revista. Ea nu răspunde nimic, doar ridică din umeri ca și cum nu ar mai avea nici o importanță. La cină, Mehmet le spune alor lui că Halil i-a oferit de lucru în magazinul familiei. Rîza de asemenea are un anunț de făcut, că în ziua următoare va veni cineva (Halil și părinții lui) s-o ceară de nevastă pe Feriha. Cand Zehra pune problema facultății, el spune că se va duce la facultate, dar cu inelul de logodnă pe deget. Dacă nu va accepta această soluție, atunci se vor întoarce în satul lui natal.

În acest timp Emir, foarte nedumerit de cele întâmplate, discută cu Can și cu mama lui. A doua zi merge la blocul Ferihăi, iar Zehra tocmai iese să cumpere cafea. Când îl vede, o zorește pe fiică-sa afară să-l determine să plece din zonă. Ea merge să discute, Emir îi declară că o iubește, dar Feriha îi spune plângând că totul s-a terminat și să plece. Emir îi povestește lui Koray cele petrecute, în cantina facultății, însă Hande, care se afla la masa alăturată, aude și se bucură.

Halil și părinții lui vin în vizită s-o ceară pe Feriha. Mama lui nu este de acord cu această alianță, când ies de acolo ea comentează că Feriha nu e în stare să facă nici măcar o cafea fără maică-sa alături (pt că Feriha era foarte supărată, Zehra merge la bucătărie s-o mângâie pe fiica ei, când aceasta făcea cafeaua pt musafiri). Această scenă este văzută de Cansu și de Lara care se întorceau din oraș. Cansu, care deja luase legătura cu Koray pe facebook, va încerca să-l contacteze din nou.

Emir, de supărare se îmbată seară de seară în club și agață diverse fete. Feriha nu mai are voie să meargă singură la și de la facultate, ci o însoțesc Halil și Mehmet, cu mașina. Lui Rîza îi pare rău de graba cu care a hotărât să-și dea fata, dar acum trebuie să se țină de cuvânt și stabilește ca logodna să se facă foarte repede. Zehra merge la piață și îl vede pe Orhan vânzând gemul ei unei alte precupețe, ceea ce o supără și nu mai vrea să ia banii. Auzind asta, femeia care luase gemul, minte că un vecin de-al ei l-a vrut și de asta l-a luat pe tot.

Koray reușește să recupereze fișierul cu filmul din club care fusese șters, pentru că din nou Hande bagă zâzanie între el și Gunce, amintind de acel CD subtilizat din casa lui. După ce recuperează filmul, face un alt CD și îl dă lui Gunce spunându-i să se uite la film și să vadă pentru ce Hande a pus-o să-l fure din casa lui.

După ce stătuse acasă o săptămână, pt că așa a vrut Rîza, Feriha merge din nou la facultate, dar scapă fără să observe telefonul când iese din mașina lui Halil. În holul facultății Emir o oprește și o somează să stea de vorbă întrebând-o cum se poate termina totul între ei, așa, fără nici o noimă. În acel moment Feriha îl vede pe Halil apropiindu-se să-i dea telefonul, auzind și despre ce discutaseră cei doi ....

Ultimele episoade:  8, 9, 10, 11,



sursa foto: turkweb.tv

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.

27 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. E interesant, intr-adevar. Sunt curioasa cum se va descotorosi Feriha de Halil. Am impresia ca o ajuta maica-sa. Inainte de finalul episodului Zehra merge sa stea de vorba cu mama lui Halil, dar probabil in ep. 13 vor arata dialogul dintre ele.

      Ștergere
    2. Și ep 13 cand vrei sa-l postezi? Poate inainte de Craciun sau dupa?

      Ștergere
    3. Cum am si eu timp, poate in zilele de Craciun, ca nu mai am de facut curat, sau treaba la bucatarie.

      Ștergere
  2. nu stiti,nu o sa se difuzeze filmul saptamana viitoare,in 28 decembrie ?ma gandesc ca asa va fi deoarece nu au aratat ce se va intampla in episodul urmator ?:( ar fi trebuit sa primim mai multe episoade,nu sa ni-l ia si pe asta..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am observat si eu ca nu au dat trailerul episodului 12. Probabil au un program special in zilele acelea, desi 28 dec. mi se pare cam devreme pt program special....

      Nu am gasit nicaieri programul pe sapt. viitoare. Poate ca maine o sa apara.

      Ștergere
    2. se pare ca se va difuza,cel putin asa scrie in program pe port.ro.era pacat sa nu il difuzeze..

      Ștergere
    3. Da, se difuzeaza, am vazut in programul tv.

      Ștergere
  3. Am gasit tot serialul tradus aici:http://serialeturcestitv.wordpress.com/adini-feriha-koydum/comment-page-1/.
    Finalul ,din pacate ,este tragic...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am auzit ca Feriha moare la final... probabil astea sunt gusturile turcilor, ce pot sa zic?

      Au facut o treaba buna cei de pe acel blog, dar as spune ca e cam riscanta... :) daca ii prinde Kanal D?

      Ștergere
  4. Oana, sunt cel mai mare fan al tau, blogul tau este super tare, i l-am vizitat si pe-al Andreei Nacu, e dragut, dar al tau e mai tare decat al ei. Meriti din plin locul intai, iar Andreei Nacu, eu as da nota 6. Corina.

    RăspundețiȘtergere
  5. Alta Andreea Nacu, ca m-am uitat pe alt blog, sa nu intelegi ca eu sunt. :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Care alta Andreea Nacu ? :D Este acelasi cont google, nu pot fi doua persoane cu acelasi cont google :D :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, știu ca nu pot fii doua persoane pe acelasi cont google. Eu ma referam ca am vizitat un blog care ii apartine unei fete, care o cheama ca si pe mine, Andreea Nacu Corina. Bine, dar eu nu am numele Corina.:-)

      Ștergere
    2. Stiu, dar eu ma referam ca am vizitat un blog, care ii apartine unei fete care are acelas nume ca si al meu, Andreea Nacu Corina. Bine, dar, eu nu am numele Corina. :)

      Ștergere
  7. Buna, Oana! Cat timp trebuie sa astepti ca sa-ti indexeze Google blogul?
    Mihaela.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In mod normal in cateva ore, maxim o zi. Daca ai postari pe el, fireste.
      Al meu, cand i-am schimbat numele de domeniu, de la oana1964.blogspot.com la www.pulbere-de-stele.com mi l-a indexat in cca 17 ore.

      Dar e drept ca aveam multe cautari cu numele de "pulbere de stele" care era titlul blogului meu anterior.

      Insa daca scrii la cautare pe google numele blogului tau, sa zicem "mihaela.com", si apare adresa lui, inseamna ca este indexat deja. Dar ca sa apari in prima pagina la cautari pe anumite cuvinte cheie, trebuie sa ai multe accesari ale blogului, de pe IP-uri diferite. De exemplu, la cautare cu cuvintele "suleyman magnificul episodul 94" eu apar a cincea, dar am deja 7606 vizualizari pe postarea respectiva.

      Ștergere
  8. Zilele acestea am cercetat foarte mult in legatura ca acest film Feriha . Am descoperit informatii foarte utile cum ar fi : emir va afla cine este cu adevarat feriha in ep 27 asta inseamna ca in sezonul 2 (sezonul 1 dureaza de la 1 pina la 22 episoade) ; halil o sa inebuneasca o sa incerce prin orice metode sa ii desparta , tinindu-i legati , fortind-o pe feriha sa se casatoreasca cu el , si chiar a omorit-o pe Zehra (a impuscat-o cu 2 focuri de arma ) , spre finele sezonului 2 feriha o sa moara , in sezonul 3 emir va suferi foarte mult de moartea ferihai .... (By:Ionela)

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna nu stiti daca este vreo sansa ca acest film sa mearga de mai multe ori pe saptamina la kanal d ? ( Ionela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred. Doar daca se schimba grila de programe, dar asta de obicei se intampla doar vara.

      Ștergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ionela, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna de ce nu difuzati mai multe episoade din serialul. Feriha,este cel mai bun serial...!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din lipsa de timp ... voi cititi in 2-3 minute articolul, dar eu am nevoie de 2 ore sa vad un episod plus inca minim o ora sa scriu articolul si sa prelucrez pozele.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.