marți, 1 aprilie 2014

Feriha episodul 38 rezumat





Feriha episodul 38 rezumat
Emir rămâne pe loc văzând-o pe Feriha, care îi spune că acolo este dormitorul ei, camera în care a visat la el, a plâns, a vorbit cu mama ei. Apoi își dă seama că dacă o prinde careva din familie, o pățesc amândoi și îi spune lui Emir să plece. Apare Rîza pe neașteptate. Tatăl și fiica au o discuție în hol, Rîza îi dă cheia de la apartament uitată în buzunarul lui, îi spune să se poarte frumos cu Seher, chiar dacă nu-i convine, apoi iese din nou afară, Emir fiind în dormitorul Ferihăi în tot acest timp. Dar înainte ca el să părăsească apartamentul de la subsol, vine Mehmet, care turbă de furie văzându-l acolo, în casă cu Feriha, și îi dă o mamă de bătaie de-l umple de sânge. Acesta se stăpânește și se lasă bătut, deși îi spune printre pumni că nu Feriha l-a chemat în casă, ci că era ușa deschisă și a intrat. Cafteala se termină când Hatice și Gulsum revin din oraș și îl țin pe Mehmet de brațe, reușind să-l determine pe Emir să plece. Până să ajungă la el în apartament, mai este văzut de Seher, apoi cineva sună și el dă drumul la ușă crezând că este Koray, dar erau Cansu și mama lui, venite în vizită. Refuză să spună ce a pățit, ba chiar țipă la Aysun, apoi le expediază pe amândouă rămânând doar cu Koray.

 episodul următor: Feriha 39

Feriha episodul 38 rezumat
La școală a doua zi Feriha îl caută să-l întrebe dacă îl doare și dacă a pățit ceva rău. Emir o întreabă și el pe Feriha dacă fratele sau tatăl ei au bătut-o. După puțin timp urmează să se întâlnească să discute despre proiectul de la cursul lui Levent, dar Emir este sunat de contabilul firmei care-i spune că datoria familiei Yilmaz este stinsă, o persoană rămasă anonimă, a plătit-o cu o zi în urmă. Emir devine din nou gelos pe Levent și merge să-i spună ce curat a lucrat. Levent nu recunoaște că ar fi plătit el datoria, dar Emir nu-l crede. Când se întâlnește cu Feriha în sala de curs să discute despre proiect, se ceartă din nou.

Feriha episodul 38 rezumat
A doua zi Sophie vine acasă la Feriha solicitând o întrevedere fără alți martori și o invită pe o terasă unde-i povestește despre cine este ea, cine a fost Hasan și cum a lăsat acesta cu limbă de moarte să o ajute pe Zehra. Feriha este foarte mirată de faptul că mama ei a avut o altă iubire, și nu a povestit nimic nimănui. Sophie o asigură că ea va merge la Rîza să-i spună și lui despre plata datoriei, și că va face n așa fel încât să nu îi facă nici un rău lui Zehra prin acest demers. Într-adevăr, Sophie îl caută pe Rîza la firma lui și a lui Veysel, și îi spune că Hasan a dorit plata acestei datorii pentru că cei doi fuseseră prieteni în tinerețe. Emir va afla de la Unal că datoria a fost plătită de o femeie, astfel se liniștește în privința lui Levent.

Feriha episodul 38 rezumat
Cansu va căuta să-l învrăjbească pe Emir împotriva Ferihăi cu orice preț. La un moment dat, Seher găsește prin casă pozele de la logodna Ferihăi cu Halil și îi aduce una lui Cansu, cerându-i 5000 de lire turcești pentru ea. Inițial Cansu refuză o așa tranzacție, dar ulterior va scoate bani dintr-un cont și o va chema pe Seher să-i cumpere poza. Când îi dă banii, Sanem tocmai cobora scările de la etaj și vede ce se petrece, dar nu înțelege ce înseamnă asta. Cansu o trimite acasă pe Seher, apoi îi vorbește foarte dur mamei ei amintindu-i că adevăratul proprietar al hotelului este ea și face ce vrea cu banii ei. Sanem pleacă foarte supărată la barul hotelului unde se amețește și de acolo o ia Unal și o duce într-o cameră.

Episodul 38 se termină când Cansu pune poza incriminatoare sub ușa lui Emir. În aceeași seară, Feriha, care aflase de la Koray că Emir vrea să se mute de acolo (pentru a o proteja pe ea), merge la Emir să-i ceară socoteală de ce s-a hotărât să plece din bloc, iar el tace și ridică poza până în dreptul ochilor ei.

Feriha episodul 38 rezumat
Alte acțiuni în episodul 38:
- Levent stă de vorbă cu mama lui,  Nevbahar, și aflăm că el a fost alungat de acasă de soțul acesteia, cu mult timp în urmă.
- Hande nu răspunde la telefon și nu apare deloc în acest episod.
- Sanem începe să se întâlnească cu Unal în restaurantul hotelului, dându-i de înțeles prin look și atitudine că ar vrea și un alt fel de parteneriat, decât strict de afaceri, între ei doi. De altfel și în episodul anterior o umilise pe Aysun la inaugurarea clubului Hills din hotel spunându-i că Unal nu este decât fostul ei soț (cu alte cuvinte, e un bărbat disponibil, la fel ca și ea, care a rămas văduvă).


Ultimele episoade:  34,  35 36 37,



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.



Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.