joi, 3 aprilie 2014

Feriha episodul 39 rezumat




Feriha episodul 39 rezumat
Feriha nu știe ce să mai spună iar Emir începe să țipe la ea că de ce a mințit și i-a spus că Halil era șoferul și nu logodnicul ei? O dă afară din casă aproape forțat, extrem de nervos și cât pe ce s-o lovească. Feriha e distrusă și nu înțelege de unde a apărut poza aceea acolo, dar o bănuiește pe Cansu. A doua zi Seher o felicită pe Cansu pentru rapiditatea cu care a acționat, povestindu-i că Feriha a plâns toată noaptea, dar menționând și despre faptul că Emir vrea să se mute din bloc. Atunci Cansu iese repede pe ușă, pentru că această mutare a lui Emir nu-i convine deloc. Îl găsește la facultate iar el îi spune că plecarea lui nu are legătură cu poza găsită sub ușă. Feriha îi aude vorbind și se repede la Cansu fiind acum sigură că ea a pus poza acolo. O bruschează și o întreabă de ce nu spune și despre faptul că a fost forțată să se logodească cu Halil? Apoi Emir o lămurește pe Feriha că pe el nu-l interesează cine ce capcană i-a întins acum, ci minciuna de atunci, faptul că poza e reală și că ea a fost logodită. Feriha ajunge acasă și își dă seama că poza aceea nu putea fi de la Cansu, ci de la Seher. Urcă la etaj, pentru că Seher făcea mâncare la Sanem, și se repede la ea pălmuind-o. Seher se preface foarte mirată apoi dă să coboare scările, dar deodată îi vine în minte un gând și se preface că leșină rostogolindu-se pe scări. Așa o găsește Gulsum.

 episodul următor: Feriha 40

Feriha episodul 39 rezumat
Sanem se trezește dimineața în camera de la hotel, goală în pat, alături de Unal care încă dormea. Se uită îngrozită în jur, pentru că nu-și amintește prea bine ce s-a întâmplat de cu seară. Apoi va încerca să-l cucerească pe Unal și acesta va intra cu plăcere în jocul ei. Însă la un moment dat Emir îi va spune tatălui său că Levent era nu doar un vechi prieten de-al lui Sanem ci tipul cu care și-a înșelat soțul. Acest lucru nu este deloc pe placul lui Unal, știind acum că mama și fratele lui Levent, Bulent, sunt în hotel și că profesorul își face drum pe acolo. Mai târziu Nevbahar îi va cere lui Sanem să se ocupe să-i găsească o locuință, pentru că vor să se stabilească în Istanbul, iar Sanem le face rost de un apartament tot în blocul ei.

Feriha episodul 39 rezumat
Seher se preface că o dor șalele și susține că Feriha a îmbrâncit-o pe scări special ca să scape de ea și de copil. Când vine mătușa ei, îi dezvăluie că a făcut-o intenționat ca să meargă la spital și să mimeze că a pierdut sarcina. Când se întoarce, o numește pe Feriha "criminală" și aproape că-l determină pe Mehmet s-o bată. Degeaba spune Feriha că ea nu a împins-o pe Seher, că a căzut pur și simplu, nu este crezută decât de Hatice. Seara, Mehmet se îmbată și stă în fața blocului iar Feriha încearcă să-l aducă în casă. El este foarte nervos, sparge sticla goală apoi cade fix peste un ciob care îl rănește în abdomen. Feriha îi scoate ciobul, dar Mehmet sângerează și din fericire Emir tocmai venea acasă cu mașina, așa că îi va duce pe amândoi la spital. Rana este superficială și Mehmet nu pățește nimic. Rîza va veni seara la ușa lui Emir să-i mulțumească pentru gestul făcut.

Feriha episodul 39 rezumat
În casă, Seher continuă teatrul și insulta asupra Ferihăi. Rîza auzind că o face criminală pe fata lui se enervează și o pune la punct atât pe Seher cât și pe mătușa ei, de față cu Feriha și Mehmet, după care o întreabă pe nora lui cum s-a întâmplat de a fost împinsă. Acum ea nu mai vrea să zică nimic, susține că nu-și amintește prea bine cum a fost totul. Apoi Rîza îi pune în vedere că fiica lui nu poate fi acuzată de nimic și că dacă ea spune că nu a împins-o, înseamnă că așa este. După acest duș rece, Seher și mătușa ei pleacă acasă la ele, ulterior și Mehmet urmându-și soția.

Feriha episodul 39 rezumat
Feriha și Emir sunt tot certați, ea ar vrea să lămurească situația, dar Emir se ține bățos. La un moment dat, o studentă din anul I, care încearcă să se apropie de ei doi, îl face să înțeleagă că din afară se vede altfel și că toată lumea din căminul studențesc vorbesc despre iubirea dintre ei, că de fapt, chiar dacă se chinuie unul pe altul, lor, celor din afară, le este foarte clar că amândoi se iubesc foarte intens. Apoi îi spune că el, care nu a mișcat niciodată un deget pentru nimic, pt că a avut tot ce și-a dorit, acum a găsit femeia pentru care să lupte. Emir ia aminte la aceste vorbe și pentru că Feriha insistă să discute amândoi, vor avea o conversație într-un parc, în care Emir îi explică faptul că momentele astea intens emoționale le are pentru că o dorește foarte mult și nu-i pare rău de propunerea pe care i-a făcut-o în legătură cu noaptea pe care s-o petreacă cu el. Feriha se enervează dar îi promite că în noaptea aceea va veni sus, așa, de la revedere înainte ca el să se mute la o altă adresă.

Feriha episodul 39 rezumat
Episodul 39 se termină cum seara, într-adevăr Feriha o expediază pe Gulsum în sufragerie, iar aceasta își dă sms-uri cu Koray (Hande tot nu apare încă). Feriha se machiază și îmbrăcată într-o cămașă de noapte albă și un capot, urcă la Emir. Acesta rămâne foarte impresionat de look-ul ei și o sărută pe gât în timp ce ea se dezbracă de capot ....




Feriha episodul 39 rezumat
Alte acțiuni în episodul 39:
- aflăm despre familia lui Levent că ceva nu este în regulă - Bulent nu este curios să-și cunoască fratele, Nevbahar a venit la Istanbul fără soțul ei, dar lui Levent nu i se spune nimic. El se hotărăște să afle ce se petrece ... în seara în care Feriha era la Emir, Bulent iese din casă iar Nevbahar îl cheamă pe Levent pt că nu știe unde este fiul ei cel mic.
- Cansu, tulburată de vestea că Emir va pleca din apartament, o roagă pe Sanem să facă ceva să n-o mai vadă pe Feriha nici la școală, nici pe stradă, nici în bloc. Iar Sanem îi spune că asta cu blocul se poate rezolva, și chiar îl dojenește pe Rîza că iar s-au auzit strigăte seara (când Mehmet era beat), apoi amenință că dacă se mai întâmplă, îi va evacua de acolo.
- după ce Nevbahar se mută în bloc, îi va da Ferihăi o batistă cu monogramă aurie pt că o vede plângând.


Ultimele episoade:  34,  35 36 37,


sursa foto: capturi video de pe facebook

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.



8 comentarii:

  1. multumim mult de rezumat,cei care pierd un episod sunt bucurosi sa citeasca <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pt comentariu, Brindusa, acusika vine si seria din Cavalerul noptii :)

      Ștergere
  2. ms mult pt toate episoadele.Succes in continuare!:*
    ionela

    RăspundețiȘtergere
  3. Ești super! Mulțumim de rezumate! Apropo, să înțelegem că Emir o iartă pe Feriha? :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident ca o iarta din moment ce se vor muta impreuna peste cateva episoade :)

      Ștergere
  4. Se muta impreuna dupa ce îi răpeste Halil ,nu?
    Ionela

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.