joi, 2 martie 2017

Dragoste infinita - prezentare si distributie




Dragoste infinita - prezentare si distributie Titlul original: Kara sevda
Traducerea (google) - Iubire nebună
Gen: romantic, dramă
Nr. episoade: 74, numerotație cf TV turcă /2 sezoane
Producător: Ay Yapim, Turcia 2014
Reţeaua de distribuţie: Star TV, Turcia, care este şi deţinătorul drepturilor de autor
Regia: Hilal Saral
Scenariul: Anil Eke, Ozlem Ilmaz, Burcu Gorgun

În România va fi difuzat de Kanal D începând din data de 20 martie 2017 sub numele de Dragoste infinită.

Kemal (Burak Özçivit, cel care a jucat rolul Malkacoglu din serialul Suleyman Magnificul) este un tânăr sărac care trăieşte într-un cartier modest. Tatăl sau, Husein e bărbier, iar mama sa, Fehime, ar vrea ca el şi fraţii săi (Tarîk şi Zeynep) să fie fericiţi. Kemal studiază ingineria minieră şi e în ultimul an de facultate, dar lucrează la debarcader ca să se întreţină şi să-şi ajute familia.
Nihan (Neslihan Atagül, a jucat rolul Neriman în serialul Fatih/Harbiye - Un destin la răscruce), care este pictoriţă, locuieşte în cealaltă parte a oraşului şi provine dintr-o familie bogată. Are un frate geamăn, Ozan, îşi ascultă tatăl, pe Onder, dar mama lor, Vildan e o femeie mai egoistă care-şi vede numai de-ale ei. Ea vrea s-o mărite pe Nihan cu Emir, deşi fata nu-l iubeşte. În schimb Emir este îndrăgostit obsesiv de ea şi ar face orice s-o câştige.

Kemal şi Nihan se întâlnesc pentru prima oară într-un autobuz, în care Nihan îi desenează portretul, fără ca el să ştie, portret care urmează să facă parte dintr-o nouă expoziţie. O lună mai târziu, de ziua lui Nihan, Kemal şi prietenul său Salih văd desenul într-un mall. Seara, Nihan dă o petrecere la care îi invită şi pe Emir şi Yasemin, prietena ei. Pe parcurul petrecerii, Emir îl loveşte pe un bărbat care dansează cu Nihan, din gelozie. Nihan se supără şi pleacă de la petrecere, cu gândul să facă o plimbare cu iahtul, dar ambarcatiunea pare blocată pe cheu din cauza sforilor. În încercarea de a dezlega iahtul, Nihan cade în apă de unde este salvată de Kemal.

De aici, începe idila lor, însă Emir, gelos, ţese o intrigă şi îl determină pe Ozan să ucidă o fată, şi astfel, pentru că îl scapă de închisoare pe Ozan, Nihan e obligată să se căsătorească cu Emir. A doua zi Kemal o cere şi el de soţie, dar ea e nevoită să refuze, fără să-i spună acestuia de ce. Kemal se întristează apoi pleacă la Zonguldak cu serviciul. După 4 ani, la mina unde lucrează are loc un accident în care el salvează viaţa managerului Hikki, care îl promovează ca asistentul său. După încă un an Kemal revine în Istanbul ca om de afaceri (primeşte şi o moştenire trecută pe numele său) şi colaborează cu Emir, dar începe s-o recucerească pe Nihan.

Ce se va întâmpla mai departe şi dacă cei doi vor rămâne împreună, vom vedea la Kanal D începând cu data de 20 martie.

Distribuția și linkurile rezumatelor

Burak Özçivit - Kemal Soydere
Neslihan Atagül - Nihan Sezin
Kaan Urgancıoğlu - Emir Kozcuoğlu
Kürşat Alnıaçık - Önder Sezin
Zerrin Tekindor - Leyla Acemzade
Burak Sergen - Galip Kozcuoğlu
Orhan Güner - Hüseyin Soydere
Zeyno Eracar - Fehime Soydere
Melisa Aslı Pamuk - Asu Alacahan
Neşe Baykent - Vildan Sezin
Rüzgar Aksoy - Tarık Soydere
Barış Alpaykut - Ozan Sezin
Uğur Aslan - Zehir
Hazal Filiz Küçükköse - Zeynep Soydere
Gökay Müftüoğlu - Salih
Ali Burak Ceylan - Tufan Kaner
Çağla Demir - Banu Akmeriç
Nihan Aşıcı - Yasemin
Metin Coşkun - Hakkı Alacahan
Kerem Alışık - Ayhan Kandarlı

prezentare-ep.12345678-9-1011-12-1314-15-1617-18-1920-21-2223-24-2526-27-2829-30-3132-33-34-3536-37-3839-40-4142-43-4445-46-4748-49-5051-52-53 tr54, 55, 56 tr57-58-59 tr60-61-62 tr63-64-65 tr66-67-68 tr, 69-70-71 tr72-73-74 tr.




16 comentarii:

  1. Bună! Când va începe vei posta rezumate şi de la acest serial?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Deocamdata nu pot spune, inca nu am cautat materiale, daca as gasi sa traduc, mi-ar fi usor. vedem... poate am bafta :)

      Ștergere
    2. Buna!Serialul se gaseste subtitrat chiar in limba romana pe youtube,de aceea banuiesc ca o sa-ti fie usor sa faci rezumate!Spor!

      Ștergere
    3. :) le-am gasit si eu, insa am o dilema: din moment ce ele sunt, si in romaneste, pe cine ar mai interesa rezumatele mele, cand au la indemana chiar episoadele traduse?

      Ștergere
  2. Acest serial este ceva de genul un destin la răscruce ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma ajuta cineva cu un link cva pna aseara urmaream pe youtube tradus filmul acum nu nai gasesc nimic eram la ep 12 akm ce im da este de la ep 37 in colo tradus ma puteti ajuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vedeti? Cum scrie cineva ceva de acest gen pe blogul meu, dispar fisierele video. Nu e prima data si nici macar a doua, asadar nu este o coincidenta. De aceea le caut din prima in engleza si m-am invatat minte sa nu mai pun linkuri pe blogul meu. Imi pare rau ca nu va pot ajuta. Insa din cate stiu, se gaseau pe diverse site-uri cu filme, ma gandesc ca acolo erau puse pe mai multe servere, nu?

      Ștergere
  4. Cate sezoane are Kara Sevda?! 3???

    RăspundețiȘtergere
  5. Cate sezoane are Kara Sevda ?! 3 sezoane?!??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, doar doua. Se termina la episodul 74 turcesc, saptamana asta a fost la ei difuzat ultimul episod. La noi s-a ajuns pe la episodul 62 turcesc.

      Ștergere
  6. Am văzut promo din viitorul sezon...deci sunt 3 sezoane? Știe cineva?

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt 3 sezoane? Am văzut promo cu viitorul sezon în care Kemal nu își amintește nimic iar Denis e mare. Știe cineva ceva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici when-release.com/tv-series/kara-sevda-season-3 scrie intr-un comentariu ca s-a dorit sa se faca un al treilea sezon, dar cei doi protagonisti nu au mai fost de acord.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.