sâmbătă, 10 iunie 2017

Inalta societate, prezentare si distributie




Inalta societate, prezentare si distributieTitlul original: Yüksek Sosyete
Traducerea - Înalta societate
Gen: romantic, dramă
Nr. episoade: 26 a câte 2 ore fiecare/1 sezon
Producător: Bi Yapim, Turcia
Reţeaua de distribuţie: Star TV, Turcia, care este şi deţinătorul drepturilor de autor
Regia: Metin Balekoglu
Scenariul: Yazi Odasi

În România va fi difuzat de Happy Channel sub numele de Elita societății începând din data de 20 iunie 2017, ora 20.00.

Kerem (Engin Ozturk) provine dintr-o familie modestă şi este grădinar, iar mama lui lucrează ca bucătăreasă în casa unor bogătaşi. Kerem a crescut alături de fiul bogătaşilor, Mert, şi au devenit doi prieteni adevăraţi care se ajută la nevoie, deşi Kerem este conştient de diferenţele sociale dintre ei. Însă de multe ori îşi dă seama că este privit ca pe cineva care sare în ajutor şi este serviabil, mai curând decât ca un prieten. Din acest motiv se gândeşte să plece din Istanbul şi să-şi deschidă o afacere.

Într-o zi bunica lui Mert îi cere nepotului său să preia un market de produse bio, Oliva, înainte de a deveni CEO în compania de familie. Însă Mert nu-şi doreşte acest lucru, dar ca să împace şi capra şi varza, îi propune lui Kerem să preia marketul Olivia timp de o lună în care acesta să devină profitabil. În schimb Mert îi va furniza lui Kerem banii de care are nevoie ca să-şi deschidă propria afacere. Înţelegerea dintre ei e ca şi parafată şi cei doi prieteni iau locul unul celuilalt. Kerem se va prezenta tuturor celor de la magazinul de produse bio drept Mert, iar Mert se va preface că este Kerem, adjunctul prietenului lui.

pentru linkurile episoadelor derulați pagina

Al treilea personaj, Cansu, este o tânără nefericită care aparţine înaltei societăţi din Istanbul. Ea nu simte că familia ei o iubeşte ba chiar mama ei o acuză că-i aduce ghinion. Într-o zi o ghicitoare îi va spune că dacă va şti să interpreteze semnele pe care i le pune destinul în cale, îşi va întâlni iubirea. Întâmplător, Cansu începe să lucreze la Olivia market în departamentul de vânzări, ascunzându-şi adevărata identitate şi prefăcându-se că este o fată săracă. Prin asta ar vrea să întâlnească pe cineva care s-o iubească pentru omul din ea şi nu pentru banii ei. La Oliva o va întâlni pe Ece, cu care va deveni prietenă dar şi marea iubire a vieţii.

Oliva market devine un loc plin de complicaţii: Kerem crede că Cansu este o fată săracă şi se îndrăgosteşte de ea. Cansu crede că Kerem este un tip decent din înalta societate şi se îndrăgosteşte de el. Dar şi Ece, prietena lui Cansu, se îndrăgosteşte la prima vedere de Kerem şi îl crede pe Mert, care o place, doar un om de rangul doi.

Povestea merge mai departe, dar ce se va întâmpla când identităţile celor trei se vor afla? Va mai putea Kerem să-şi deschidă o afacere aşa cum visa? Cansu îl va mai iubi când va şti că el este sărac? Sau Mert va găsi o fată care să-l accepte pentru ceea ce este, nu pentru bani?

Vom vedea cum se vor dezlega iţele acestei poveşti împreună pe Happy Channel, de pe 20 iunie.

sursa foto: tvnovella.ru


Distribuția

Engin Öztürk în rolul Kerem Özkan
Hazar Ergüçlü în rolul Cansu Koran
Meriç Aral în rolul Ece, prietena lui Cansu și iubita lui Mert
Ozan Dolunay în rolul Mert Calhan
Zuhal Olcay în rolul Süreyya Koran, mama lui Cansu
Nihat Altinkaya în rolul Levent Karatay, avocatul care devine iubitul Surreyei
Hakkı Ergök în rolul Metin Koran, tatăl lui Cansu, soțul Surreyei
Aliye Uzunatağan în rolul Bedia Calhan, bunica lui Mert
Taner Barlas în rolul Yılmaz Özkan, tatăl lui Kerem
Hülya Gülşen Irmak în rolul Ayşen Özkan, mama lui Mert
Ceyda Tepeliler în rolul Işıl, amanta lui Metin, cu care are un copil
Gülşah Çomoğlu în rolul Begüm Koran, sora lui Cansu
Özgün Çoban în rolul Can Koran, fratele lui Cansu si Begum
Yasin Çam în rolul Ercan, băiatul haios de la marketul Oliva
Aybike Turan în rolul Şirin, fata cu care trebuia să se căsătorească Kerem
Seren Deniz Yalçın în rolul Sude Goksu, prietena lui Begum, fostă colegă de liceu cu Mert și Kerem

Linkurile rezumatelor episoadelor

episodul 1 turcesc (1, 2 Happy) , episodul 2 turcesc (3, 4, 5 Happy), episodul 3 turcesc (6, 7, 8 Happy), episodul 4 turcesc (9, 10 Happy), episodul 5 turcesc (11, 12 Happy), episodul 6 turcesc (13, 14, 15 Happy), episodul 7 turcesc (16, 17, 18 Happy), episodul 8 turcesc (19, 20 Happy), episodul 9 turcesc (21, 22 Happy), episodul 10 turcesc (23, 24, 25 Happy), ep.11 turcesc (26, 27 Happy), ep. 12 turcesc (28, 29, 30 Happy) si ep. 13 turcesc (31, 32 Happy), ep. 14, 15, 16 turcesti (35-45 Happy),  ep. 17-18 (45-52 Happy), ep. 19-20 (53-58 Happy), ep. 21-22 (59-63 Happy), ep. 23-24 (64-68 Happy), ep. 25-26 (70-75 Happy).








Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!












4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Deocamdata evaluez la bacalaureat, la competente, de dimineata pana seara, maine caut materiale, si daca gasesc, da, cu mare drag..!

      Ștergere
  2. Hey! Would you mind if I share your blog with my twitter group?
    There's a lot of people that I think would really appreciate your content.
    Please let me know. Many thanks

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. My blog is not in English... I would like to see your account first, before giving my accept.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.