vineri, 1 ianuarie 2016

Bahar. O viata furata - prezentare si distributie





Bahar. O viata furata - prezentare si distributie
Titlul original: O hayat benim
Traducere: Viața aia e a mea
Gen: romantic, dramă
Nr. episoade: +75 (se filmează încă la data acestui articol)
Producție: Pastel Film, Turcia 2014
Regia: Merve Girgin
Scenariul: Gul Abus Semerci, Ahmet Saatcioglu, Ozer Cetinel


Mehmet Emir, un tânăr antreprenor, și Hasret, fiica unui bogătaș, se iubesc. Hasret rămâne însărcinată și când Yusuf, tatăl ei, aude așa ceva, nu este de acord cu căsătoria dintre ei, așa că face tot posibilul să-i despartă, spunându-i lui Mehmet Emir că Hasret a murit. Când Hasret naște, Yusuf îi ia copilul deși ea strigă după fetița ei, și i-l dă lui Ilyas, unul din servitorii casei, forțându-l s-o crească, el și soția lui Nuran, alături de fata lor, Efsun. Îi dă bani pentru asta și îi cere să păzească cu strășnicie secretul. Înainte ca Ilyas să plece, Yusuf îi spune că Hasret și-a dorit ca, dacă va avea fetiță, s-o boteze Bahar.

Timp de 20 de ani Bahar, care a ajuns o tânără frumoasă și pură sufletește, locuiește în Istanbul și duce o viață modestă. Din cauza unor probleme financiare, la un moment dat părăsește școala și se angajează într-o patiserie ca să-și ajute familia. În timp ce Bahar este optimistă și muncitoare, sora ei, Efsun, este exact opusul. Cu toate că Bahar se străduiește să-și facă sora fericită, aceasta în mod intenționat o rănește, din invidie.

Cu timpul, secretul nașterii lui Bahar devine tot mai greu pentru bunicul ei, Yusuf, și la un moment dat acesta se hotărăște să-i spună totul lui Mehmet Emir. Astfel, se duce la locul de muncă al acestuia și îi spune că are o fată care a fost crescută de niște servitori. Dar înainte ca bătrânul să poată să dezvăluie tot secretul care-l frământă, el moare accidental chiar în casă la Ilyas. Nuran și Ilyas îl îngroapă în secret în grădina lor.

Acum, Bahar ar trebui să moștenească o avere la care nici nu visa vreodată, să locuiască într-un mare conac și să ducă o viață mai mult decât îndestulată. Dar cei doi soți, Nuran și Ilyas, au un plan. Nu vor ca Bahar să afle vreodată adevărul despre cine este ea, în schimb vor s-o prezinte pe Efsun, fiica lor, drept fiica lui Mehmer Emir. Astfel, Bahar și continuă viața modestă de până atunci, viață care de fapt, nu-i aparține.

Oare Bahar și Mehmet Emir vor afla vreodată adevărul? Își va lua ea înapoi viața furată de Efsun?

Serialul Bahar. O viață furată, difuzat pe Kanal D din 4 ianuarie 2016 vă aduce răspunsul la aceste întrebări.

Ezgi Asaroglu = Bahar, fiica lui Mehmet Emir Atahan, crescută de Ilyas.
Keremcem = Ateș, avocatul de la care Bahar va afla adevărul despre nașterea ei.
Sinan Albayrak = Mehmet Emir Atahan, tatăl adevărat al lui Bahar, om de afaceri.
Yesim Ceren Bozoglu = Nuran, soția lui Ilyas, mama lui Afsun și mama adoptivă a lui Bahar.
Ceren Moray = Efsun, fiica lui Ilyas și Nuran, sora vitregă a lui Bahar.
Suleyman Atanisev = Ilyas, cel care o crește pe Bahar, tatăl adoptiv.
Ahu Sungur = Hulya.
Didem Inselel =  Fulya.
Turgay Aydin =  Asim.
San Bingöl = Alp.
Gülsen Tuncer = Semra.
Nursim Demir = Edibe.
Neslihan Acar = Sureyya

Notă: orice inadvertențe dintre acțiunea serialului și această succintă prezentare se datorează site-urilor sursă, viki.com si turkishdrama.com


prezentarea serialului12-19---2425---3031---3536---4041---4546---5051---5556---6061---6566---7071---7576---8081---8586---99, 100, 101-105106-110111-115116-120121-125126-131.


31 de comentarii:

  1. La multi ani,draga mea si multumim mult de rezumat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna oana ! de la ce episod va afla bahar adevarul?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce sa întâmplat cu mama lui Bahar?

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu urmaresc serialul (din motive obiective, nu ca n-as vrea dar tocmai am un doliu in familie si numai de stat la tv nu-mi arde) si nu stiu detalii despre el. Va rog adresati intrebarile pe site-urile care fac rezumate la el. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. O sa faci rezumate la acest serial?

    RăspundețiȘtergere
  6. Condoleante.Păcat că nu poți face rezumatele. Personal, mă obișnuisem cu stilul tău de a povesti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Nu am cum sa fac rezumatele, n-am gasit materiale la el. Stiu ca un alt site le face, dar nu-mi pot da seama unde a gasit subtitrari sau fisierele video in engleza. Desi poate ca nu din engleza le traduce. Eu nu am gasit nimic nici in alte limbi la acest serial.

      Ștergere
    2. Imi puteti spune numele melodiei din bahar ep 29 la nunta lui efsun

      Ștergere
  7. Buna, Oana. Hi hi, de când n-am mai intrat pe blogul tau... :D Imi place mult design-ul blogului. Cate s-au schimbat...Sarbatori fericite ( cu intarziere ). Am o intrebare : Mai intai, vreau sa atrag mai multi cititori pe blogul meu, asa ca am gasit pe Blogger, in partea stanga, un buton pe care scrie ”Campanii”. Vreau sa-mi creezi un anunt si nu stiu daca costa bani sau nu. Eu stiu ca tu esti mai specialista, sa zic asa, la lucrurile de genul acesta. Multumesc ca mi-ai citit comentariul. Condoleante, apropo. Te pup si o seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Andreea. si bine te-0am regasit :) intr-adevar, n-ai mai trecut de mult pe aici. Un an nou plin de reusite iti doresc si eu. Multumesc de urari si de restul.

      Da, acele campanii sunt campanii AdWords, adica publicitate platita sa-ti apara blogul pe reclamele google de pe alte site-uri asemanatoare cu al tau ca si continut. Dar nu toate site-urile sunt aprobate de google sa-ti faca publicitate, eu la blogul asta al meu n-am reusit niciodata sa fac o campanie pt ca google AdWords mi-l respinge, nu stiu de ce, ca ei nu spun niciodata motivele pt care nu fac un anume lucru.

      In schimb am reusit la blogul culinar si pot sa-ti spun ca desi poti face o campanie de cateva zile, care sa te coste 50 de lei, sa zicem, intr-adevar, traficul creste in acele zile, dar dupa aceea revine la normal. Deci ... parerea mea e ca nu se merita, decat daca ai un site comercial, in care vinzi niste produse. Asa... n-are rost.

      Ștergere
    2. Altfel, ti-as da un sfat, tot din experienta mea. Tu vrei cititori mai multi, dar ai schimbat denumirea blogului, numele de domeniu, adica, acela al linkului, ma refer. Ori de cate ori faci asta, o iei de la zero, ceea ce nu e bine pt ca e o munca degeaba, pana la urma. Daca tot ai facut asta, ar fi trebuit sa faci o redirectionare permanenta a domeniului vechiului blog la noul domeniu, dar ma tem ca blogger nu te lasa. Redirectionarea asta e valabila cand treci de pe blogspot pe domeniu dedicat, adica www.numele-blogului-tau.com sau .ro altfel Blogger te lasa vreo doua zile si dupa aia iti sterge cel putin unul din bloguri, daca nu ambele.

      Acum daca tot ti-ai schimbat numele de domeniu, incearca sa-ti recuperezi vechii cititori, care n-au de unde sa stie ca tu ai schimbat adresa. Daca vechea adresa mai este valabila, scrie o postare in care zici ca noul tau blog este la adresa http://disney-channel-ro.blogspot.ro/

      Apoi ca sa ai mai mult trafic pe blog, trebuie musai sa postezi zilnic cate ceva. Ideal ar fi de 3-4 ori pe zi in faza asta de inceput, dar daca nu ai timp, zilnic, atunci. Scrie despre actorii si actritele din serialele voastre preferate, in ce fimle au mai jucat, scrie despre ce era vorba in acele filme, sau alte subiecte legate de viata voastra, dar posteaza constant despre serialele voastre preferate. Iar cititorul vine si isi citeste rezumatul pe care-l intereseaza, dar mai intra si pe restul articolelor.

      Spor la scris!

      Ștergere
    3. Multumesc mult, Oana. Mi-ai fost de mare ajutor. Te pup si succes si tie in continuare cu blogul. :*

      Ștergere
  8. ms oana.miai fost de ajutor,cu personajele. chiar le cautam,numele adevarat! dar leam gasit,aici.!!!!!! as vrea sa te intreb daca bahar si ates sunt in adevarat "iubiti"??????????????/


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca nu te pot ajuta, eu nu urmaresc acest serial. dar asa am inteles, ca personajele Bahar si Ates sunt iubiti. Daca te-ai referit la realitate, daca actorii care joaca cele doua roluri ar fi impreuna, asta chiar nu stiu, deocamdata. Daca gasesc ceva informatii, distribui pe pagina de FB.

      Ștergere
  9. bahar si ates sant impreuna si in realitate .eu am urmarit serialul din curiozitate de la inceput,dar sincer nu stiu de ce are audienta ,este cumplit de enervant ! Pe 22 februarie o sa inceapa superbul serial FURTUNA PE BOSFOR si din acel moment nu o sa ma mai uit la BAHAR ,caci mi se pare un serial care nu merita prea multa atentie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu gasesc ca serialele care lungesc prea mult actiunea principala sunt enervante, dar se pare ca tocmai asta place unora. In jurul meu toata lumea iubitoare de telenovele numai de Bahar vorbeste :) ca serial bun este..! :)) Oricum, se vede si dupa numarul de accesari al blogului meu ca are un succes enorm. Ieri, 9 februarie, am avut 69.874 de vizualizari conform blogger, un varf neatins pana acum. Cel mai mult am avut cu putin peste 50.000 anul trecut prin martie, cu Tradarea, parca. Deci pot spune ca este cel mai urmarit serial, cred ca-l depaseste si pe Suleyman Magnificul.

      Si eu astept Furtuna-pe-Bosfor, desi nu ma bucur gandindu-ma ca la ep. 52 Gulseren moare :((

      Ștergere
  10. Care este numele real al fetei lui hulia?

    RăspundețiȘtergere
  11. Care este numele real al fetei lui hulia?

    RăspundețiȘtergere
  12. care e numele real a lui arda si muge?
    Va rooooog!!!!!!!!!!!!
    mult !

    RăspundețiȘtergere
  13. care e numele real a lui zeynep?

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu mai sti nimic despre serial, Oana draga ? Nu au reinceput filmarile ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da, draga Sidy, au si fost difuzate la turci vreo 5-6 episoade. O sa vad daca gasesc ceva materiale, ca daca n-am urmarit ultimele 10-15 episoade, nu mai stiu ce si cum...

      Ștergere
    2. Ok...multumesc frumos ! Esti tare promta !

      Ștergere
  15. Buna imi poate spune cineva cum se numeste melodia din finalul filmui bahar viata furata? Va rog mult.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.